Viktminskningsprogram

Tänk om vikten sitter i huvudet? Tänk om du kunde gå ner i vikt utan att känna hunger? Tänk om du kunde stärka din självkänsla och samtidigt bli fri från sötsug? Med viktminskningsprogrammet BL-Viktband kommer du att uppleva en helt ny mättnadskänsla och en mindre magsäck, som vid gastric bypass - men utan operation. Lena är en av ett fåtal internationellt certifierade hypnoterapeuter i Sverige som också är certifierade BL-Practitioners. Självkrafts program ges i Uppsala city och centrala Enköping.

BL-VIKTBAND - Viktminskning med Hypnotic Gastric Band

Bli fri från sötsug och slipp ständig hunger för att äntligen lyckas gå ner i vikt på riktigt. Gå ner cirka 0,5-1 kg i veckan och behåll dina goda vanor även på sikt. BL-viktband är en unik metod som använder hypnos för att simulera en operation för viktminskning, helt utan obehag och komplikationer. 

Dessutom guidas du till att stärka självkänsla och självförtroende för att ge ett bestående resultat. 

Metoden är ingen "quick-fix och ger ingen 100-procentig garanti - sådana löften ska du se upp med. Det viktigaste är att du själv verkligen vill gå ner i vikt. Du behöver vara 100 procent engagerad och 100 procent motiverad. Fullföljer du hela programmet enligt instruktionerna, så har du optimala förutsättningar för att uppnå din önskade viktnedgång eller omfång mätt i centimeter eller klädstorlek. 

Fyra steg mot ett slankare och hälsosammare jag 

  1. Förberedande hypnossession. Du får också en ljudfil att lyssna på hemma i lugn och ro.
  2. Hypnossession för att bli fri från sockersug och i stället börja äta hälsosam mat och röra dig mer.
  3. Hypnossession där ditt Hypnotic Gastric Band installeras. Innan hypnosen: mentala och fysiska förberedelser hemma.
  4. Förstärkning. Lena kommer att följa dig på din väg mot ett hälsosammare och slankare jag. Du får tips via mejl under ett halvår och du får en ljudfil som du kan lyssna på när du vill.

Så här fungerar hypnosen

Programmet BL-Viktband är utformat för att övertyga ditt undermedvetna om att du gått igenom en Gastric Bypass-operation. Du vet naturligtvis hela tiden att så inte är fallet, men ditt undermedvetna (som är 1 miljon gånger mer kraftfullt än ditt medvetna sinne) kommer att tro att din magsäck är mindre och du kommer därmed att känna en mättnadskänsla långt tidigare än vanligt.

Enskilt/individuellt program: 

Pris: 4 850 kr 

Programmet erbjuds från 2017 endast som individuellt program. Kontakta Självkraft för mer information och intresseanmälan.
Lena svarar på dina frågor, ger dig information och rådgivning på telefon. Det individuella programmet erbjuds i mån av lediga tider på mottagningarna - tidig bokning rekommenderas (minst 1 månad innan). Du behöver uppfylla vissa kriterier för att få delta i programmet och det får du veta mer om när du lämnat din intresseanmälan.

Beställ gärna en skriftlig informationsbroschyr via e-post eller genom kontaktformuläret nedan.

 

Kontakta Lena
 
Skicka!
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
811
842