Telefon

För dig som redan är eller har varit klient hos Självkraft erbjuds nu möjlighet till tidseffektiv coachning per telefon. Oavsett om du vill ha coachning mellan sessionerna eller efter avslutade sessioner eller program, så kan du enkelt boka telefoncoachning hos Lena. Perfekt som komplement till sessionerna och för att ta hand om frågeställningar eller nya situationer som dyker upp i livet.

Personlig livscoachning med knackning och självhypnos - via telefon! 

Ta vara på möjligheten till individuell coachning med kraftfulla frågor och personlig guidning för just dig och din livssituation. Med stor livserfarenhet och effektiva verktyg guidar Lena dig direkt på telefon. Det fungerar även utmärkt att att knacka med EFT och Mindful Tapping för att ta hand om jobbiga tankar, känslor, oro, sömnproblem, ångest, värk eller annat obehag. 

Perfekt också för dig som har ett specifikt mål och vill ha stöd, coachning, mental träning och självhypnos som förstärkning mellan och efter sessionerna. 

För optimalt resultat erbjuds hemuppgifter mellan coachningssessionerna. Om du går igenom en krävande livssituation rekommenderas att du bokar flera sessioner med coachning var eller varannan vecka.

Telefoncoachning erbjuds som 45-minuters-sessioner och endast som komplement för befintliga klienter.  


Självkraft är anslutet till Swish för företag: du gör precis som vanligt för att göra en betalning. 
Självkrafts Swish-nummer: 
123 304 81 96 

 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt

 

805
833
888