Självkrafts nya mottagning i Enköping

Välkommen till vindsvåningen i Villa Fannalund (Fanna Slott) i Enköping.Varmt välkommen till den vackra och stämningsfulla miljön i Självkrafts nya vindsvåning i vackra Villa Fannalund, "Fanna Slott" i Enköping. Här har Självkraft från 2018 både mottagning och kontor. Högt i tak, träbalkar och snedfönster med utsikt över trädtopparna. Ingången är vid huvudentrén på framsidan av ”slottet”. När du går på grusgången från parkeringen passerar du förbi den lilla sidodörren till Saltgrottan där mottagningen låg tidigare. Gratis gästparkering finns vid infarten till Gånstavägen 4.

När du är framme vid huvudentrén så kan du skicka ett sms till mig, så kommer jag ner och öppnar till dig och visar dig vägen upp till mottagningen på tredje våningen. Har du ingen telefon med dig kan du ringa på dörrklockan för våning 3.

Om du kommer tidigare än 5 - 10 minuter innan din bokade tid, så kan du får vänta en stund på trappan utanför. Om någon annan i huset råkar öppna dörren kan du självklart passa på att komma in. Antingen väntar du nere i entrén tills jag möter dig (om du har sms:at eller ringt på dörrklockan) eller så går du upp själv. 

Självkrafts mottagning ligger på tredje våningen, högst upp. Du kan ta trappan direkt till vänster i entrén eller hissen som ligger rakt fram innanför en foajé med skinnsoffor i cirkel mitt i rummet. När du är uppe på tredje våningen kommer du till ett öppet rum med kök och toalett. Du kan slå dig ner och vänta tills jag kommer och tar emot dig. 

När klientarbete pågår är Självkrafts mottagningsdörr låst. Ibland tar sessionerna något längre tid och eftersom jag själv alltid behöver en kort rast mellan sessionerna kan du få vänta en liten stund. Tack för din förståelse. 

 
  
Adress   
Gånstavägen 4, Enköping
Kontakta Lena
 
Skicka!
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt

 
805
833
848