Självkrafts mottagning i Enköping

Välkommen till vindsvåningen i Villa Fannalund (Fanna Slott) i Enköping.Varmt välkommen till den vackra och stämningsfulla miljön i Självkrafts nya vindsvåning i vackra Villa Fannalund, "Fanna Slott" i Enköping. Här har Självkraft både mottagning och kontor. Högt i tak, träbalkar och snedfönster med utsikt över trädtopparna. Ingången är vid huvudentrén på framsidan av ”slottet”.

Gratis gästparkering finns vid infarten.
Från parkeringen följer du den breda grusgången så att du har huset på vänster sida. När du går runt husgaveln kommer du till den stora stentrappan vid huvudentrén.
Skicka ett sms till mig (072-744 41 00), så kommer jag ner och öppnar den låsta dörren. Mottagningen ligger på tredje våningen. (Har du ingen telefon med dig kan du ringa på dörrklockan för våning 3). 
 
Om du kommer tidigare än ca 5 - 10 minuter innan din bokade tid, så kan du få vänta lite. Om någon annan i huset råkar öppna dörren kan du självklart passa på att komma in. Sms:a mig ändå så jag vet att du kommit och vänta nere vid huvudentrén. Jag kommer ner och möter dig så snart jag kan. 
 
När klientarbete pågår är Självkrafts mottagningsdörr låst. Ibland tar sessionerna något längre tid och eftersom jag själv alltid behöver en kort rast mellan sessionerna kan du få vänta en liten stund. Tack för din förståelse. 
 

Adress   

Gånstavägen 4, Enköping
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt

 

805
833
848