ARTICLE
63
52a27ab7b6c8d5e7f1e75b32744bbabb
Tillbaka

Jag känner mig inte ensam längre!

2017-07-20
Lever du ensam? Eller har du kanske en partner, men känner dig ändå ensam i relationen. Har du upplevt dig ensam, även fast du befinner dig i sällskap med andra? Kan du umgås med din egen ursprungsfamilj eller dina släktingar och ändå känna en stark känsla av ensamhet?

Bär du runt på en konstant, inneboende ensamhetskänsla? En känsla som funnits där så länge du kan minnas - ända sedan du var ett litet barn? 

Precis så har det varit för Maria, som alltid burit på en stor och tung känsla av ensamhet. Den skapades tidigt i barndomen på grund av händelser och upplevelser som präglat henne i grunden. Det har påverkat henne djupt genom begränsande tankar om sig själv, om andra och om livet. Det har legat till grund för hur hon har valt att leva sitt liv.  

Efter sessioner där vi tagit hand om det lilla barnets behov och förändrat upplevelsen och därmed känslan inom henne, har hon nu blivit fri från den ensamhetskänslan. Lyssna till hennes egna ord i den här korta ljudfilen! 

Hur tror du att Marias liv kommer förändras när hon inte längre har den här känslan inom sig? Vad blir annorlunda när hon känner de känslor hon berättar om i ljudfilen? Hur kommer det hjälpa henne? Vad blir då möjligt?


Vad tänker du om dina egna känslor min bloggvän? 

Bär du runt på en känsla inom dig som tynger dig och som du vill bli fri från?  


Jag guidar dig gärna och det ÄR möjligt att förändra och bli fri från en oönskad, tung känsla inom dig! 

Läs mer här om hur jag kan hjälpa dig.  


Med värme och kärlek <3 

Lena Marjoniemi 

Mental Mentor, KänsloCoach, HälsoGuide, LivsInspiratör  


Varmt välkommen att kontakta mig om du vill veta mer. Känner du någon som skulle behöva få ta del av budskapet? Då är jag tacksam om du vill dela blogginlägget. 
FöregåendeNästa
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
51