Resultat

Vad kan du förvänta dig för resultat av att boka in dig hos Lena på Självkraft? Det beror på om du är villig och redo att satsa på dig själv och ge dig denna möjlighet. Jag gör en grundlig kartläggning och behöver din uppriktiga ärlighet för optimalt resultat. Du behöver vara motiverad att vilja ha en förändring.

"Jag bjuder upp dig till dans och om du vill dansa så kommer vi dansa tillsammans"

Du har redan allt inom dig som behövs. Du kan stärka dig själv, din hälsa, dina relationer, prestationer och din livskraft. Du kan leva ditt liv precis så som du önskar.

Tillsammans arbetar vi för att du ska uppleva känslomässig frihet, hälsa och välbefinnande. Du har svaren inom dig och jag hjälper dig att ta fram dem och stärka dig själv.

Hur går det till?

Resultat nås genom tidseffektiva, kraftfulla och djupgående metoder i en unik mix som passar för just dig. Du kommer att få ge dig själv frivilliga, men värdefulla hemuppgifter för att förstärka och maximera resultaten. Självkraft guidar dig i befriande och stärkande metoder för optimalt och bestående resultat.

Resultatet? Ofta förvånansvärt tydligt och snabbt efter varje session.

  • Vi testar resultatet efter varje session.
  • Vi testar resultatet före första och efter sista sessionen och du får en tydlig bekräftelse på vad du uppnått.

Ta fram din SJÄLVKRAFT - kontakta Lena för mer info och gratis konsultation!

Läs mer

Läs gärna referenser från klienter hos Självkraft.

     
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
809
816