Referenser

Här finner du referenser från klienter som tagit sig tid att skriva ner eller berätta om sina upplevelser av sessionerna och resultaten. Här finns även referenser från deltagare på workshops och inspirationsföreläsningar. Självkraft tackar för deras bidrag till hemsidan. Om du har varit klient hos Lena eller deltagit i något av Självkrafts evenemang kan även du skriva här om din upplevelse. Syftet är förstås att denna sida kan hjälpa dig och andra att få en uppfattning om sessionerna och övriga tjänster hos Lena på Självkraft.

Återkom gärna till denna sida för att ta del av fler referenser som tillkommer.


SJÄLVKÄNSLA & TANKESÄTT OM MAT

Sagt om Lena, Hypnosterapi, Hälsoguidning
Det har blivit en himla skillnad efter hälsoguidningen! Både tankesätt och matvanor har förändrats. Jag mognade i mitt sätt att se på mat. Att mat är näring för kroppen och inte något som jag bara är tvungen att äta. Jag behöver äta rätt för att få rätt näring och för att jag ska må bra. Nu äter jag alltid frukost och det gjorde jag inte innan hälsocoachningen. Jag väljer nyttigare pålägg som t.ex. avokado och keso. Sen äter jag lunch och till mellanmål köper jag hellre en påse nötter eller en frukt istället för en chokladbit som innan. Och så äter jag middag på kvällen. Efter mitt beslut att genomföra en magoperation fick jag hjälp att hitta rätt sätt att äta. Jag fick rätt verktyg och jag visste att jag klarade av det med enkla medel som fungerade i min vardag. Jag var glad för alla positiva framgångar jag hade. Före hälsoguidningen, min magoperation och hypnoterapin så mådde jag uselt. En etta på skalan. Mat var bara blä, självkänslan var blä, allting var bara blä, jag var inte lugn, jag var ingenting, jag skulle vara alla till lags, det var bara fokus på alla andra och inte mig. Nu mår jag och känner mig som 8,5 på skalan! Jag behöver min egen tid och jag är värd det! Mat ger näring och energi och jag väljer nyttig mat. Det var jättebra coachning, man fick förtroende för Lena och kände sig lugn. Lena läste verkligen av mig ordentligt och hur hon skulle coacha mig på rätt sätt – på ett lättsamt sätt! Jag tycker det har varit helt suveränt! Inget hälsofreak som bara talar om hur man ska äta. Lena har lyssnat väldigt bra och på ett professionellt sätt.
/ Pia, 42 år

HÄLSOGUIDNING – TANKESÄTT OCH MATVANOR

 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt

 

805
840