Referenser

Här finner du referenser från klienter som tagit sig tid att skriva ner eller berätta om sina upplevelser av sessionerna och resultaten. Här finns även referenser från deltagare på workshops och inspirationsföreläsningar. Självkraft tackar för deras bidrag till hemsidan. Om du har varit klient hos Lena eller deltagit i något av Självkrafts evenemang kan även du skriva här om din upplevelse. Syftet är förstås att denna sida kan hjälpa dig och andra att få en uppfattning om sessionerna och övriga tjänster hos Lena på Självkraft.

Återkom gärna till denna sida för att ta del av fler referenser som tillkommer.


BÄTTRE SJÄLVKÄNSLA!

Sagt om Lena, Hypnosterapi,EFT & Matrix Reimprinting
Jag är en person som under många år tampats med stark ångest, dålig självkänsla och socialfobi. Jag hittade Lena genom att googla runt på hypnosterapi då jag testat det mesta emot min psykiska ohälsa. Samma kväll efter min hypnosterapisession med Lena kände jag mig direkt efteråt mer positiv och gladare. Det absolut bästa är att det känns som att jag har ”läkt ihop” lite. Har aldrig känt en sån känsla förut. Jag har alltid sen jag var liten känt att det är som ett ”hål” i mig och att någonting fattas, känslor som skapats av allt jag gått igenom sen jag var liten. Men nu känner jag mig stark i mig själv på något sätt och allt som innan påverkade mig mycket, gör inte det längre. Jag kan ta egna beslut som känns bra för mig och jag behöver inte ha någon vid min sida konstant utan jag klarar mig själv och är okej med det. Det känns som jag fått bättre självkänsla! Jag har själv blivit förvånad över det här och att det funkade så bra på mig. Men känslan av att inte vara så ”trasig” längre är oslagbar. Tack Lena för ett fantastiskt mottagande och för att du fick mig att känna mig så lugn trots att det var första gången vi pratade med varandra! ❤ Grym guidning från din sida! Jag kände mig jätte trygg hela tiden och i säkra händer och som att du verkligen fanns där!
/ Anna, 24 år

Klientens upplevelse och resultat efter en session online! Jag använde jag som alltid en kombination av metoder och just denna gång en regression med hypnosterapi och även EFT & Matrix Reimprinting m.m.

LENA ÄR OERHÖRT TREVLIG, KUNNIG, ENGAGERAD

Sagt om Lena, Hypnosterapi,EFT & Matrix Reimprinting
Jag var hos Lena på ett antal sessioner, lätt hypnos/Eft/knackning. Hon hjälpte mig mycket med att plocka fram känslor från min uppväxt och kunde stötta o stärka med positiva tanke tekniker. Jag var i ett rätt uppslitet, förvirrat, utmattat skick första gången minns jag. Lena är oerhört trevlig, kunnig, engagerad, känns som hon ger allt å lite till i det hon gör, jag kände mig såå trygg. Ha det bäst nu 😄 Karl-Johan — känner sig toppen.
/ Karl-Johan


DET HAR VERKLIGEN GJORT SKILLNAD!

Hypnosterapi,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,EFT & Matrix Reimprinting
"...Än så länge går det bra och jag känner mig inte speciellt stressad – vilket jag skulle varit för två månader sedan, innan samtalen med dig. Det känns riktigt bra just nu och jag har fått en hel del verktyg från dig som jag jobbar med och det fungerar väldigt bra. Stort tack för hjälpen! Det har verkligen gjort skillnad!
/ Man


MAGISK KÄNSLA!

Hypnosterapi,EFT & Matrix Reimprinting,MÅLPROGRAMMET
"Jag kontaktade Lena för att få hjälp med blockeringar som hindrade mig från att utveckla min business. Sökte målprogrammet och bokade fem sessioner. Redan efter ett par sessioner var flera blockeringar lösta och inget hindrade mig längre att gå vidare! Magisk känsla! Jag kan verkligen rekommendera Lenas målprogram om du känner dig låst i din kreativitet eller bara behöver komma vidare med nästa steg när det gäller dina mål!" /Maria
/ Maria


JAG TÖRS VISA KÄNSLOR PÅ ETT HELT ANNAT SÄTT NU ÄN INNAN

EFT, Hypnosterapi,Session för Självkraft
Efter mitt besök hos Lena på Självkraft så har jag fått upp ögonen på ett helt annat sätt att tänka och hantera situationer som uppstår. Jag törs visa känslor på ett helt annat sätt nu än innan och jag känner mig mer trygg i mig själv. Att gå steg för steg bakåt i tiden för att se vart problemet ligger var helt rätt för mig, att sedan förflytta mig till den tidpunkt där det upplevda problemet ligger och lösa det var fantastiskt. Ett stort tack till dig Lena som tog dig tid att hjälpa mig. På återseende Fredrik
/ Fredrik


KÄNSLAN JAG HADE HAR HELT FÖRSVUNNIT PÅ BARA EN SESSION

Sagt om Lena,EFT, Hypnosterapi
Jag är helt imponerad av hur man kan jobba med det undermedvetna. Lena bad mig först berätta om min situation och om vad jag upplevde som en blockering idag och sen påbörjade vi sessionen. Jag hamnade då i en tid av min barndom när jag var 10 år gammal och jag gick i skolan och det var rast. Jag fick då fram bilder och händelser som jag hade glömt bort för länge sedan och kunde återberätta dem för Lena. Vi gjorde sen en process som hjälpte mig att förstå och även förändra känslan och bli fri från obehaget. Lena är verkligen duktig på att hjälpa till att plocka fram upplevelser som ligger i ens undermedvetna och sen guida klienten till en ny känsla. Jag blev lite chockad över hur en människas undermedvetna egentligen fungerar och har nu insett hur fantastisk detta verktyg är för att komma åt inre blockeringar. Detta är ett fantastiskt sätt att bearbeta känslor på ett djupare plan. Måste säga att sessionen med Lena och hur hon kombinerar hypnos med EFT och Matrix Reimprinting slår allt annat som jag någonsin har provat i mitt liv. Nu förstår jag saker bättre och den känsla jag hade har helt försvunnit på bara en session När jag var färdig och kom tillbaka så kunde jag inte förstå vad jag hade varit med om. Det går ej att beskriva i ord så ni måste själva prova det. Jag är en svår klient och har man lyckats få mig tillbaka till min barndom och dessutom minns mer än vad jag någonsin i mitt liv har gjort, ja då är man otroligt duktig. Vill tacka Lena så mycket för denna behandling som är priceless!..."...
/ Anne von Porat, bloggare, Veckomagasinet.com


KÄNNER MIG LUGN, TRYGG, STABIL OCH FUNGERAR BRA

Hypnosterapi
Det kändes väldigt positivt och det hände mycket bra saker i hypnosen. Framförallt kändes det jättebra att kunna förlåta mina föräldrar. Det hjälpte mig så mycket att jag kunde försonas med min far innan han gick bort. Jag känner mig lugn, trygg, stabil och fungerar bra i alla sammanhang. Sömnen fungerar jättebra och jag har sovit gott ända sen hypnosterapin. Om jag någon gång behöver så knackar jag och det fungerar och hjälper mig väldigt bra!
/ Kvinna


JAG HAR BÖRJAT ETT NYTT LIV!

Hypnosterapi
JAG HAR BÖRJAT ETT NYTT LIV!
 Det känns som en sten försvunnit. Jag känner mig starkare och säkrare och gladare. I alla situationer. Det känns lättare och roligare allting. Roligare att gå till jobbet. Hemma är det en lugnare stämning och relationerna känns bättre. Känns som jag har stressat ner - varvat ner kroppen. Jag orkar mer och känner mig inte trött som förut. Jag känner ro och harmoni och jag sover bättre på natten. Det känns skönt. Jag har också börjat träna på Friskis & Svettis! Jag har inte ätit choklad sen hypnoterapin. Jag är inte sugen och känner inte för det, behöver inte det längre. Det känns jättebra! Jag hade svårt att tro att det skulle fungera - att jag inte längre skulle äta choklad, men nu får jag väl lov att tro på det. Hypnosterapin var definitivt en positiv upplevelse! Tack för all hjälp till mitt nya liv!
/ Birgitta 46 år

Klienten sökte för att hon hade väldigt låg självkänsla. Hon hade också varit sockerberoende länge och ville sluta äta choklad helt.
 RESULTAT: 
Resultatet visades påtagligt i det självskattningsformulär som klienten fyllt i innan terapin och två månader efter sessionen. På samtliga områden, som till exempel handlade om upplevd självkänsla, självförtroende, självrespekt och inre trygghet så förbättrades klientens uppfattning om sig själv till det
bättre. Från i snitt 3-4 innan till 9-10 efter hypnosterapin.

OM LENA

Sagt om Lena, Hypnosterapi
Jag är verkligen så himla tacksam och glad för att jag fått träffa Lena och för att jag fått möjligheten att behandla mig hos henne. Trots att jag inte känt henne länge så kan jag med handen på hjärtat säga att hon är en så underbar och varm person och det känns som att hon verkligen är mån om sina klienter och att de får god information om vad dem kommer vara med om. Jag kan garantera att du är i goda händer om du väljer att ta steget och genomgå en hypnos eller något annat hos henne!
/ Isabella 19 år


SJÄLVKÄNSLA OCH SJÄLVFÖRTROENDE

Hypnosterapi
Jag sökte främst hjälp för att jag kände en ensamhet och otrygghet hos mig själv. Det kändes som att jag inte kunde lita på mig själv och att jag inte kunde fatta bra beslut. Jag ville alltså ha hjälp med att hitta tillbaka till mitt självförtroende och att känna trygghet och styrka i mig själv igen. Jag har allt som oftast varit en ganska blyg och tyst person men trots detta har jag, så länge jag kan minnas, alltid haft ganska god självkänsla. Jag har varit en ganska stark person som står upp för de åsikter jag har. Jag har haft ganska svåra problem med stress som kanske inte alltid synts utåt. Under sessionerna så hände märkliga saker, mest på ett psykiskt plan förstås. Jag fick komma i kontakt med mitt undermedvetna och hitta grunden till mina problem och de känslor som utsöndrats den senaste tiden. Jag fick se mig själv utifrån olika perspektiv samt att se att händelsen (som samtliga av mina problem grundades på) inte var så allvarlig som jag då trodde – att allt var ett stort missförstånd, vilket jag inte såg då. Det var överväldigande och ganska jobbigt men samtidigt så otroligt skönt! Efter hypnoterapin så kände jag mig helt slut i både kropp och sinne. Jag minns att jag hade en skön känsla i kroppen, som efter att man har varit ute och sprungit eller tagit ut sig riktigt mycket. Den känslan kommer jag aldrig glömma. Jag var väldigt trött och sov några timmar efter att jag kommit hem. Mitt sinne var dock väldigt lugnt och jag kände mig mycket harmonisk. Jag var väldigt känslomässigt påverkad och hade nära till tårarna de närmsta dagarna efter sessionen, men det var inget som kändes speciellt jobbigt för mig. Bara några dagar senare var jag och tränade på gymmet, något jag försökt med tidigare men då har det känts så tungt och jag har alltid gett upp efter ett tag… Men den här gången (tro det eller ej) så kändes det annorlunda. Det kändes som att inte skulle ge upp den här gången! Detta var nu lite mer än en 1 månad sedan nu och jag håller fortfarande igång med träningen – och inte har jag tappat hoppet ens en gnutta ännu! Jag har även blivit mycket piggare och starkare i mig själv, vilket märkts tydligt enligt vänner och familj. När jag var hos Lena ficka jag även fylla i ett papper som handlade om att betygsätta mitt självförtroende/självkänsla/inre trygghet/acceptans m.m. från 1-10. Mina siffror hamnade på ganska låga värden, ett snitt på 2-3. Idag skulle jag absolut hamna på de högre siffrorna! Mellan 8-10 beroende på. Jag är verkligen så himla tacksam och glad för att jag fått träffa Lena och för att jag fått möjligheten att behandla mig hos henne. Trots att jag inte känt henne länge så kan jag med handen på hjärtat säga att hon är en så underbar och varm person och det känns som att hon verkligen är mån om sina klienter och att de får god information om vad dem kommer vara med om. Jag kan garantera att du är i goda händer om du väljer att ta steget och genomgå en hypnos eller något annat hos henne! Slutligen vill jag bara säga att jag är mycket nöjd med min hypnos och dess goda följder och jag hoppas att något av det jag skrivit kan vara till någon hjälp! Varma hälsningar
/ Isabella, 19 år

Klientreferens efter en hypnoterapisession.

SJÄLVKÄNSLA & TANKESÄTT OM MAT

Sagt om Lena, Hypnosterapi, Hälsoguidning
Det har blivit en himla skillnad efter hälsoguidningen! Både tankesätt och matvanor har förändrats. Jag mognade i mitt sätt att se på mat. Att mat är näring för kroppen och inte något som jag bara är tvungen att äta. Jag behöver äta rätt för att få rätt näring och för att jag ska må bra. Nu äter jag alltid frukost och det gjorde jag inte innan hälsocoachningen. Jag väljer nyttigare pålägg som t.ex. avokado och keso. Sen äter jag lunch och till mellanmål köper jag hellre en påse nötter eller en frukt istället för en chokladbit som innan. Och så äter jag middag på kvällen. Efter mitt beslut att genomföra en magoperation fick jag hjälp att hitta rätt sätt att äta. Jag fick rätt verktyg och jag visste att jag klarade av det med enkla medel som fungerade i min vardag. Jag var glad för alla positiva framgångar jag hade. Före hälsoguidningen, min magoperation och hypnoterapin så mådde jag uselt. En etta på skalan. Mat var bara blä, självkänslan var blä, allting var bara blä, jag var inte lugn, jag var ingenting, jag skulle vara alla till lags, det var bara fokus på alla andra och inte mig. Nu mår jag och känner mig som 8,5 på skalan! Jag behöver min egen tid och jag är värd det! Mat ger näring och energi och jag väljer nyttig mat. Det var jättebra coachning, man fick förtroende för Lena och kände sig lugn. Lena läste verkligen av mig ordentligt och hur hon skulle coacha mig på rätt sätt – på ett lättsamt sätt! Jag tycker det har varit helt suveränt! Inget hälsofreak som bara talar om hur man ska äta. Lena har lyssnat väldigt bra och på ett professionellt sätt.
/ Pia, 42 år

HÄLSOGUIDNING – TANKESÄTT OCH MATVANOR

MYCKET LUGNARE OCH TILLFREDS

Hypnosterapi
Jag vill väldigt gärna prova på nya saker, men jag är lite kontrollfreak och vill veta vad som händer. Genom att jag fick förtroende för Lena så kände jag mig helt lugn och vågade släppa kontrollen. Jag kunde släppa den kontrolldelen för att kunna komma ner i hypnosen för att där se att jag hade kontrollen! Det var en häftig känsla! Jag var medveten hela tiden men ändå så jätteavslappnad i hela kroppen och hjärnan. Det var lugnt och fridfullt, man hittade lugnet i sig själv. Jag kom tillbaka till händelser i barndomen och fick tankar som jag antingen glömt eller förträngt. Det kändes väldigt bra och gjorde att jag fick insikt om vad jag hade varit med om. Efter hypnoterapin har jag blivit mycket lugnare och känner mig tillfreds. Jag sätter mig själv i fokus. Om jag blir stressad så kommer jag ner mycket fortare i mig själv. Jag är den jag är, det jag gör duger och jag behöver inte vara stålkvinnan och göra allt själv. Jag har inte sju grejer på gång samtidigt. Ett viktigt mål med hypnosterapin var att jag ville bli av med sötsuget. Innan hypnosterapin låg sötsuget i snitt på 8 av 10 på skalan och jag kunde äta hur mycket sött som helst och närsomhelst. Jag åt när jag tyckte synd om mig själv och för att trösta mig själv. Direkt efter hypnosterapin kände jag helt avsmak för godis och chips. Idag ett år senare så är sötsuget fortfarande borta. Nu behöver jag inte längre ha den trösten, jag behöver inte ha sockret. Jag är inte lättretlig och blodsockret är jämnare. Jag tänker på vad jag stoppar i mig. Nu väljer jag de tillfällena när jag vill äta t.ex. något fikabröd. Det är en befrielse att jag kan välja själv!
/ Pia, 42 år


 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt

 

805
840