Referenser

Här finner du referenser från klienter som tagit sig tid att skriva ner eller berätta om sina upplevelser av sessionerna och resultaten. Här finns även referenser från deltagare på workshops och inspirationsföreläsningar. Självkraft tackar för deras bidrag till hemsidan. Om du har varit klient hos Lena eller deltagit i något av Självkrafts evenemang kan även du skriva här om din upplevelse. Syftet är förstås att denna sida kan hjälpa dig och andra att få en uppfattning om sessionerna och övriga tjänster hos Lena på Självkraft.

Återkom gärna till denna sida för att ta del av fler referenser som tillkommer.


BEFRIAD!

Sagt om Lena,EFT,Program Stöd & Support för Självkraft
Jag har gått Lenas 7-dagars grundkurs i EFT och sedan programmet Stöd & Support. Jag kan säga att jag har haft så omvälvande upplevelser i mitt allra innersta som jag inte trodde var möjligt. Gamla saker som plågat mig då och då och som jag jobbat med och trodde jag bearbetat färdigt har kommit fram i ljuset igen. Med Lenas coachning har jag knackat på dessa och kan säga att jag befriats från så mycket på riktigt efteråt och har nästan glömt vad det handlade om. BEFRIAD – ett ord som verkligen förklarar hur jag känner mig nu. Jag är mycket mer trygg och lugn och har slutat nedvärdera mig själv. Jag har lättare att säga vad jag tycker och hur jag vill ha saker och ting på ett naturligt sätt utan oro i kroppen och har fått verktygen som jag behöver för kunna hjälpa mig själv i olika situationer. Det är fantastiskt att kunna ta bort oro och stärka sig själv innan det blir kaos i huvud och kropp. Stödgruppen har också varit fantastisk! Att dela upplevelser med andra i ett forum där vi varit trygga och gett varandra empati, kärlek och support har varit en för mig alldeles speciell upplevelse. Det är svårt att med ord beskriva vad kursen gett mig i – så jag rekommenderar den å det allra varmaste, om du har ”skav” i kroppen som du behöver bli av med. Får jag funderingar mailar jag Lena och får svar snabbt. Lena har varit helt fantastisk. Engagerad, empatisk och stöttande i alla lägen. Hon är seriös, mycket professionell och samtidig en mycket varm medmänniska.
/ Rose-Marie, 63 år


COOLT! This

EFT,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,Lär dig knackning för Självhjälp
Lena och jag var ute på vår dagliga walk-and-talk. Jag ville handla mörk choklad och något snacks. Jag fastnade för kinamix. Lena läste innehållsförteckningen och jag såg på henne att det inte var något succéval (haha…) Hon frågade mig om vi skulle ”knackabort” känslan av mitt begär för denna rara lilla påse. Självklart var jag på! Vi knackade mitt i affären vid leksakshyllan och snart kände jag att jag kunde ställa tillbaka påsen då suget inte längre var där. Senare på kvällen tog Lena upp den här händelsen och för mig var den helt borta, jag hade glömt den fullständigt, fanns inte kvar i mitt minne förrän hon påminde mig om den! Inget sug fanns kvar, COOLT! This ”shit” works! ;-)
/ Maria

Klienten deltog i en VIP-vecka på Kanarieöarna i januari 2017 där hon gick Hälsoprogrammet "Ta fram din Självkraft". I VIP-veckan ingick även några gemensamma måltider och Walk-and-Talks".

JAG TÖRS VISA KÄNSLOR PÅ ETT HELT ANNAT SÄTT NU ÄN INNAN

EFT, Hypnosterapi,Session för Självkraft
Efter mitt besök hos Lena på Självkraft så har jag fått upp ögonen på ett helt annat sätt att tänka och hantera situationer som uppstår. Jag törs visa känslor på ett helt annat sätt nu än innan och jag känner mig mer trygg i mig själv. Att gå steg för steg bakåt i tiden för att se vart problemet ligger var helt rätt för mig, att sedan förflytta mig till den tidpunkt där det upplevda problemet ligger och lösa det var fantastiskt. Ett stort tack till dig Lena som tog dig tid att hjälpa mig. På återseende Fredrik
/ Fredrik


KÄNSLAN JAG HADE HAR HELT FÖRSVUNNIT PÅ BARA EN SESSION

Sagt om Lena,EFT, Hypnosterapi
Jag är helt imponerad av hur man kan jobba med det undermedvetna. Lena bad mig först berätta om min situation och om vad jag upplevde som en blockering idag och sen påbörjade vi sessionen. Jag hamnade då i en tid av min barndom när jag var 10 år gammal och jag gick i skolan och det var rast. Jag fick då fram bilder och händelser som jag hade glömt bort för länge sedan och kunde återberätta dem för Lena. Vi gjorde sen en process som hjälpte mig att förstå och även förändra känslan och bli fri från obehaget. Lena är verkligen duktig på att hjälpa till att plocka fram upplevelser som ligger i ens undermedvetna och sen guida klienten till en ny känsla. Jag blev lite chockad över hur en människas undermedvetna egentligen fungerar och har nu insett hur fantastisk detta verktyg är för att komma åt inre blockeringar. Detta är ett fantastiskt sätt att bearbeta känslor på ett djupare plan. Måste säga att sessionen med Lena och hur hon kombinerar hypnos med EFT och Matrix Reimprinting slår allt annat som jag någonsin har provat i mitt liv. Nu förstår jag saker bättre och den känsla jag hade har helt försvunnit på bara en session När jag var färdig och kom tillbaka så kunde jag inte förstå vad jag hade varit med om. Det går ej att beskriva i ord så ni måste själva prova det. Jag är en svår klient och har man lyckats få mig tillbaka till min barndom och dessutom minns mer än vad jag någonsin i mitt liv har gjort, ja då är man otroligt duktig. Vill tacka Lena så mycket för denna behandling som är priceless!..."...
/ Anne von Porat, bloggare, Veckomagasinet.com


MAKALÖST KRAFTFULLT

EFT,Workshops
Fantastiskt givande! Makalöst kraftfullt och logiskt. Känns precis som ett verktyg jag behöver ta med mig. Otroligt givande och det satte sig precis som det skulle - rätt in i hjärtat!
/ Sandra


KNACKNING FÖR SJÄLVHJÄLP

EFT,Workshops
Jag har använt EFT i stressade/irriterande situationer, ångest/tungandning, huvudvärk(!!), mensvärk och sömnlöshet. Funkat utmärkt! Men upplever även "eftereffekt", att det ibland ger bäst resultat dagen efter (när jag knackat dagen innan), nej helt underbart! Tack!
/ Sandra


KNACKNING FÖR SJÄLVHJÄLP

EFT,Workshops
Jag har använt knackning nästan dagligen sedan din workshop och alltså det är ju helt magiskt hur effektivt och kraftfullt det är!
/ Kvinna


SLÄPPT PÅ KONTROLLBEHOVET

EFT
Vill berätta att våra träffar har börjat göra nytta. Jag sover nu mycket bättre och magen sköter sig bättre. Jag "hänger" inte heller inte upp mig på småsaker på samma sätt som tidigare och jag tycker också att jag släppt på kontrollbehovet. Härligt!
/ Kvinna 60 år


KNACKNING FÖR SJÄLVHJÄLP

EFT
Jag har fått så bra respons på mig själv dom 3 ggr jag träffade dig och har "jobbat" varje dag med knackningar.
/ Kvinna 47 år


MÄRKBAR SKILLNAD I NACKEN OCH AXELN

EFT
Märkbar skillnad i nacken och högra axeln. Underbart!
/ Kvinna 69 år


KRAFTFULLT KUNNA SLÄPPA OÖNSKADE TANKAR OCH KÄNSLOR

EFT
Jag är så glad att jag provade Lena som coach på Skype. Hon har hjälpt mig jättemycket och bryr sig verkligen att det ska gå bra för mig. Vad jag är mest glad med är att Lena har lärt mig EFT. Det är så kraftfullt att kunna släppa alla oönskade tankar och känslor. Jag använder nu EFT dagligen för att förbättra och förstärka mitt liv. Så jag anser att EFT är det kraftfullaste verktyg som finns till och med kraftfullare än hypnos för att det finns ingen gräns hur djupt du kan gå med EFT.
/ Stefan 41 år


NYA INSIKTER

EFT
Här är allt bra jag har varit på semester. Mår fantastiskt bra. Tack för all hjälp med nya insikter!
/ Kvinna


HAR LAGT MINA VÄRKTABLETTER ÅT SIDAN

Sagt om Lena,EFT
Vill bara berömma dig Lena för att du gett mig din konst med knackningen :) Jag mår så himmelskt bra i mina bihålor :) och jag har lagt mina värktabletter åt sidan :) Knackningen hjälper mig även från mitt diskbrock och min artros. Jag har tyckt sådant var nonsens, men nu har jag verkligen blivit övertygad. Jag är så nöjd :) Är det något magiskt? Jag mår så himla bra! Du är en fin människa!
/ Anders 57 år


OM LENA

Sagt om Lena,EFT
Tack för allt Lena, tycker att jag har fått lära mig mycket under de timmarna hos dig!
/ Man


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Superduktig Lena! Kan inte sammanfatta det bättre än komplett!
/ Kvinna


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Tydlig, inkännande och lättsam. Kunnig. Förtroendeingivande.
/ Kvinna


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Lyhörd och lugn. Alla får komma till tals om man vill.
/ Kvinna


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Väldigt inspirerande, behaglig att lyssna till och lätt att förstå. Känns som du ”ser” oss alla!.
/ Ing-Marie


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Positiv, kunnig och spridare av kunskap och erfarenhet.
/ Kvinna


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Jättebra och inspirerande som engagerade sig i oss alla.
/ Kvinna


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Saklig och pålitlig med både värme och humor.
/ Pia


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Otroligt engagerad och fokuserad. Bra på att lära ut, väldigt pedagogisk.
/ Ingrid Smith


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Mycket inspirerande, god retorik, förtroendeingivande.
/ Malin Kähäri


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Närvarande, såg oss alla. Jag kände mig sedd. Pratade lugnt och förstående.
/ Kvinna


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Jättebra föreläsare som är inspirerande och engagerad i alla som lyssnar. Rekommenderas starkt!
/ Maria Salminen


FICK ETT LUGN INOM MIG

Sagt om Lena,EFT,Skype-session
Tack så hjärtligt för en omtumlande session. Kände mig så sprudlande i hela kroppen. Du är verkligen otroligt mänskligt proffsig. Kvinna på rätt plats. Tusen, tusen tack. Jag känner att jag kan anförtro mig till dig. Känner att du har hjärtat på rätta stället. Det var verkligen intressant och jag fick ett lugn inom mig och kunde se saker och ting på ett lättare sätt än vad jag gjort innan. Du är duktig på det du gör och har ett lugnt och engagerande sätt att jobba på. Känns som att du verkligen ger 100 procent. Att sitta framför datorn kändes precis som att sitta i samma rum…vi var ett tillsammans. Varm kram till dig bästa Lena
/ Tina, 50 år

Klientreferens efter en EFT-session via Skype.

FRI FRÅN FLYGRÄDSLA

Sagt om Lena,EFT
Hej Lena, resan gick jättebra! Kände inga speciella obehag! Så skönt! Blev inte ens svettig i händerna. En kille som satt i stolen bredvid mig på resan led verkligen av flygrädsla, han avverkade sidorna i sin bok på sekunder och ibland tror jag han läste upp och ned. Hade nästan funderingar på att viska: testa knackningar! Jättetacksam för din hjälp som du gav mig! Kommer att rekommendera din hjälp till andra som behöver! Stor kram!
/ Helena, 63 år

Klienten har haft en jobbig flygrädsla ända sedan en incident under en resa för cirka tjugo år sedan. Hon har flugit sedan dess, men med stort obehag, oro och extrem handsvett – händerna har blivit drypande våta. Värst har start och landning varit. Nu vill hon resa utomlands oftare, men upplever att flygrädslan försvårar detta och söker därför hjälp med detta. Vi jobbar oss tillbaka till ursprungshändelsen och där gör vi en process som befriar henne från obehaget. Hon upplever situationen helt annorlunda, det är lugnt, händerna är torra och hon ser fram emot landningen.

AKUT STRESSLINDRING PÅ TELEFON

EFT
Jag behövde hjälp att bli av med kraftigt magont och illamående. Det var extremt jobbigt och jag kände först att jag var tvungen att åka hem från skolan. Gick istället undan och ringde för att få hjälp med knackning via telefon. Det var lätt och gick snabbt! Nästan allt som kändes jobbigt var borta. Inte allt, men nästan. Jag skulle rekommendera knackning med Lena över telefon.
/ Kille, 17 år

Klienten var i skolan och drabbades plötsligt av stresskänslor som bland annat yttrade sig i form av magont. Genom EFT-guidning via telefon fick han hjälp att lugna sig själv och inom tio minuter släppte det mesta så att klienten kunde gå tillbaka till klassrummet.

MAGISKT! LIVSFÖRÄNDRANDE!

Sagt om Lena,EFT,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft
När jag kom till dig första gången var jag ganska deppig. Jag hade gått igenom en skilsmässa och mådde inte så bra. Jag ville må bättre, få starkare självkänsla och hitta livsglädjen igen. Första sessionen kände jag mig jättelöjlig. Att man knackar på sig själv kändes som lite hokus pokus, men i och med att jag såg resultaten så fick jag ju tänka om. Jag tror att EFT är minst lika kraftfullt som hypnos. Jag hamnade i obehagliga minnen från barndomen. Det var inte roligt, men väldigt under kontroll och skönt att ha gått igenom. Som att man har tagit bort styrkan från den händelsen. Som att man har gjort en omprogrammering. Resultaten kom på en gång efter varje EFT-session och det var motiverande att se så bra resultat så snabbt. Att man sätter fingret på det man vill jobba med och tar itu med det på en gång. Efter varje session har jag varit jättetrött och åkt hem och sovit. Om jag skulle jämföra med fysisk ansträngning så är det som ett fem timmars träningspass. Jag har varit helt slut, både mentalt och fysiskt. Som om att man satt igång en jätteprocess i kroppen. Men när jag vaknat upp nästa morgon har jag varit jättepigg och sett de resultat vi knackat på. Det har varit ganska fantastiskt. Lite magiskt i och med att förbättringarna varit oförklarligt stora. Jag har blivit mer positiv, kreativ och fått mer fokus och motivation framförallt. Det har blivit lättare med stressen och med allting. Lättare att gå upp på morgonen. Lättare ta itu med problem. Lättare att föra en dialog med barnen och jag är mer närvarande. Jag lyssnar bättre. Livsglädjen har kommit tillbaka. Självkänslan är starkare. Humöret är bättre. Nu känner jag mig som en 9-10:a på en skala där jag tidigare kände mig som 4-5 Det har varit toppen. Superresultat och jättesnabbt har det gått. Jag trodde inte ens att man kunde må så här bra. Det var spännande och kul att testa hypnos. Jag trodde kanske att man skulle vara mer ”borta”. Men man är med och man har kontrollen själv. Ändå känns det väldigt avslappnat. Som i en slags dvala, eller vila. Resultaten efter hypnosen kommer smygande, mer som att det växer fram. De känslorna man vill förstärka kommer mer smygande. Det har varit bra att komma till dig. Det är något man gör i förtroende eftersom man lämnar ut sig ganska mycket i de här behandlingarna. Jag har haft fullt förtroende för dig hela tiden. Det har känts tryggt. Jag har sett superresultat och mår mycket, mycket bättre så det var tur att jag vågade prova på. Jag rekommenderar andra att komma och prova om man har låg självkänsla och känner sig nere. Precis som att gå på gym. Att man inte bara tar hand om det ytliga fysiska utan även tar hand om huvudet, det mentala. Man får en push där och det påverkar både tanke, känslor och krämpor. Man mår fysiskt bättre också.
/ Eva, 46 år

Program "Ta fram din Självkraft" (totalt 6 sessioner).

"YIPS" - SPÄNNINGEN I ÖVERARMARNA FÖRSVANN

EFT
”Problemet med min putting har varit att jag hållit klubban för hårt och inte hittat känslan i själva putten. När vi började sessionen på golfbanan så upplevde jag att jag hade en spänning i överarmarna som bidrog till detta problem. Vi gjorde några knackningsövningar och jag kunde känna att spänningarna släppte mer och mer. Efter varje knackningsrunda så fick jag putta igen och jag fick en 50 procents förbättring i avståndet till hålet om man jämför de första puttarna med de sista. Så även om inte alla puttar gick i på grund av riktningen, så var känslan mycket bättre och jag kom närmare hålet för varje gång. Spänningen i överarmarna försvann. Tack Lena.”
/ Kvinna, 50 år

Klienten körde puttning med fem bollar på olika avstånd från hålet och vi mätte resultaten efter varje puttning. Sen gjorde vi en halvtimmes EFT-session i närheten av banan. Direkt efter gjorde vi om samma procedur med puttar och mätning. Resultatet kom genast och var tydliga. Dubbelt så bra resultat, en spänning i överarmarna som försvann och en känsla av ”flow” i puttandet infann sig på slutet.

"BOTAD" FRÅN MINA PANIKKÄNSLOR

Sagt om Lena,EFT
Jag upplevde EFT-sessionen som mycket seriös och professionell. Den kändes tidvis intensiv, men också lite tröttande. Vidare kände jag en viss befrielse som tilltog ju längre sessionen pågick. Spänningar släppte och ett lugn infann sig så småningom. Efter sessionen kändes det som att jag befriats från något diffust, en obehagskänsla var borta. Den ”klump” jag haft i maggropen i samband med tankarna kring detta obehag kändes inte längre. Sedan EFT-sessionen har jag inte upplevt det obehag som jag tidigare upplevt i samband med värme, mörker och trånga utrymmen. ”Panikkänslorna” om vi kallar dem så, har försvunnit helt. Jag känner inte heller något obehag när jag föreställer mej situationer som tidigare skapat en form av panik/klaustrofobi. Jag är övertygad om att jag är ”botad” från mina panikkänslor efter EFT-sessionen som ändå kändes enkel att utföra tillsammans med en ”guide”. Lena upplevde jag som lugn och tålmodig. Hon vägledde mej genom hela sessionen på ett professionellt, seriöst och tryggt sätt. Kände mej aldrig ”fånig” eller utelämnad på något sätt. Varken stressigt eller kravfyllt. Bara att följa med i instruktionerna och fokusera på dessa och känna efter och söka på ”djupet” efter ”känslan”. Lenas guidning kändes också omhändertagande och uppriktigt ärlig under hela sessionen vilket bidrog till ökad övertygelse om dess kraft!
/ Man, 56 år

Klienten ville ha hjälp med en klaustrofobisk panikkänsla som uppkommit i samband med nattsömn i värme, mörker och trånga utrymmen. Han fick denna känsla första gången en natt för fem år sen. Då sov han i en husvagn under en semester en ovanligt het sommar och har sedan dess haft kvar klaustrofobikänslan även i andra, liknande situationer.

FRI FRÅN ANDNÖD OCH DÖDSÅNGEST

Sagt om Lena,EFT
”Jag blev så trött efter sessionen, men på ett behagligt sätt och det kändes annorlunda i kroppen. Sen blev jag jättesnorig och näsan rann hela kvällen. Jag sov lite oroligt med ett visst obehag i kroppen. Nästa morgon vaknade jag och kände mig helt i balans. Kände mig lugn och bra och inte snorig alls längre. Jag tyckte EFT-sessionen kändes jättebra och att det var fascinerande. Jag kände mig ovanligt lugn och balanserad i flera dagar efteråt. Nu har det gått flera månader sedan sessionen och jag har inte vaknat med ångest en enda natt sedan dess.Jättetacksam för din hjälp som du gav mig! Kram!
/ Helena, 62 år

Klienten har sedan 20 år tillbaka lidit av återkommande plötslig andnöd mitt i natten. Hon vill inte känna oro för att närsomhelst utan förvarning vakna och känna dödsångest. Vi knackar på de tankar, känslor och kroppsförnimmelser som dyker upp. Halvvägs in i sessionen beskriver hon hur skönt det skulle vara att släppa denna ångest och hur hennes liv skulle bli annorlunda. Efter ännu en knackrunda känner hon hur det börjar släppa, men hon kan knappt fatta det själv så vi kör vidare. Efter ett varv till blir hon plötsligt väldigt trött, stannar nästan med knackningen på punkterna under ögat och bara sitter tyst. Orkar knappt prata. Hon kan inte hitta obehagskänslan alls längre och känner att det har släppt och är helt borta. Efter sessionen säger hon att hon vet att det försvunnit nu. JAG TALADE MED KLIENTEN NU NÄSTAN ETT ÅR SENARE – HON ÄR FORTFARANDE HELT FRI FRÅN DETTA.

KUNDE KÄNNA ÅNGESTEN "FLYGA BORT"

EFT
Innan behandlingen kunde jag få panikångest av olika anledningar, som kunde ligga på allt mellan 5-9 (av 10 på en skala) beroende på hur långt det hann gå innan det försvann. Sessionen tyckte jag kändes väldigt bra. Det var otroligt skönt att äntligen få lära mig ett bra verktyg som jag kan använda för självhjälp och för att inte ångesttankarna ska eskalera. Lena är otroligt duktig och kunnig vilket inspirerade mig mycket att själv fortsätta med denna teknik. Jag blev fascinerad över hur mycket det hjälpte mig i jobbiga situationer samt iförebyggande syfte. Jag kunde verkligen känna ångesten ”flyga bort” från mig och att den togs över att varma och positiva tankar. Efter sessionerna med Lena mådde jag jättebra och kände mig så mycket lättare. Nu efter sessionerna så har endast haft ångestkänslor 3 gånger och varje gång har jag lätt kunnat hjälpa mig själv genom EFT, något som tidigare var omöjligt. Med andra ord hinner ångesten inte eskalera och på en skala skulle jag nog inte säga att det ligger på mer än en 3-4 i de situationerna. Något som kunde fortsätta i någon timme kan jag idag få bort på några minuter.
/ Linda, 21 år


 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt

 

805
840