Referenser

Här finner du referenser från klienter som tagit sig tid att skriva ner eller berätta om sina upplevelser av sessionerna och resultaten. Här finns även referenser från deltagare på workshops och inspirationsföreläsningar. Självkraft tackar för deras bidrag till hemsidan. Om du har varit klient hos Lena eller deltagit i något av Självkrafts evenemang kan även du skriva här om din upplevelse. Syftet är förstås att denna sida kan hjälpa dig och andra att få en uppfattning om sessionerna och övriga tjänster hos Lena på Självkraft.

Återkom gärna till denna sida för att ta del av fler referenser som tillkommer.


DET ÄR SJÄLALÄKANDE!

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,MÅLPROGRAMMET
”I mitt bröst har jag alltid känt ett stort hål, ett tomrum fyllt av sorg som är så avgrundsdjup och så blytung. Inget har kunna fylla detta tomrum, jag har verkligen försökt. Försökt fylla det med kärlek, bekräftelse, uppskattning från andra, döva känslan av det med olika sorters ”njutning”, men det har bara slutat med att det känns ännu mer svart och tungt. Det har varit ett slukhål som begränsat mig, som har dragit till mig ännu mera smärta och negativ energi”… ”…Sedan starten med Lenas olika Självkraft-program har det äntligen skett en omfattande läkning och känslan är nu att detta tomrum har minskat betydligt i sitt omfång. Förändringen av energin i kroppen märktes redan efter första sessionen. Sessionerna är så oerhört kraftfulla och läker själen på djupet med bestående lättnadskänslor. För första gången känner jag att det är ljust i mitt bröst och det känns som om mitt hjärta äntligen har fått plats att expandera.  Jag känner nu efter VIP-veckan i Spanien att jag kommer att kunna leva mitt liv på det sätt som jag mår bra av men framförallt på ett sätt där jag med medvetenhet kan välja vad som känns rätt för mig och sätta gränser för vad som inte är det.  Sedan starten i juni 2016 har jag fått en mycket större inre trygghet, mer kärlek och förståelse för andra, som gör att relationer utvecklas och situationer lättare kan hanteras och lämnas utan att de förföljer mig i mina tankar.  En ny värld med möjligheter har öppnats sig att bara ta för sig av och för första gången känner jag att jag kan vill och vågar. Nu ska jag förverkliga mina drömmar, utforska vad jag tycker om och nu lever jag och inte bara överlever.  Känslan är magisk! Det ska bli oerhört spännande att gå Lenas ”Stärk ditt inre ledarskapsprogram” för kickstarta mitt levande liv! Jag har betydligt mer energi, lättare i sinnet och bär en känsla av förälskelse för att beskriva hur jag upplever det efter genomgångna program. Trauman och människor som tidigare påverkat mig triggar mig inte längre och det här är så otroligt befriande. Det är svårt att sätta ord på vad jag känner som beskriver känslan inom mig i dag. Glädje, lycka, kärlek, i ett försök att förklara för er som läser detta.  Det här är något ni måste få uppleva och känna själva för att förstå. Från djupet av mitt hjärta vill jag verkligen rekommendera er att gå Lenas program. Det är själaläkande och självkraft i dess rätta bemärkelse! Lena guidar dig så tryggt och lyser så starkt att vägen ut ur mörkret går att finna!"
/ Maria, 45 år

Klienten har under andra halvåret 2016 gått Målprogrammet via Skype samt på mottagningen i Enköping och därefter Hälsoprogrammet under en VIP-vecka i Spanien januari 2017. VIP-veckan i Spanien kommer lanseras under våren 2017 med start i maj i Torrevieja, Costa Blanca - kontakta Lena för mer info och intresseanmälan.

MAGISK KÄNSLA!

Hypnosterapi,EFT & Matrix Reimprinting,MÅLPROGRAMMET
"Jag kontaktade Lena för att få hjälp med blockeringar som hindrade mig från att utveckla min business. Sökte målprogrammet och bokade fem sessioner. Redan efter ett par sessioner var flera blockeringar lösta och inget hindrade mig längre att gå vidare! Magisk känsla! Jag kan verkligen rekommendera Lenas målprogram om du känner dig låst i din kreativitet eller bara behöver komma vidare med nästa steg när det gäller dina mål!" /Maria
/ Maria


 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt

 

805
840