Referenser

Här finner du referenser från klienter som tagit sig tid att skriva ner eller berätta om sina upplevelser av sessionerna och resultaten. Här finns även referenser från deltagare på workshops och inspirationsföreläsningar. Självkraft tackar för deras bidrag till hemsidan. Om du har varit klient hos Lena eller deltagit i något av Självkrafts evenemang kan även du skriva här om din upplevelse. Syftet är förstås att denna sida kan hjälpa dig och andra att få en uppfattning om sessionerna och övriga tjänster hos Lena på Självkraft.

Återkom gärna till denna sida för att ta del av fler referenser som tillkommer.


JAG KÄNNER MIG LUGN OCH TRYGG!

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting,Programmet Grupp & Gemenskap
JAG KÄNNER MIG LUGN OCH TRYGG! Innan jag började programmet hade jag dålig självkänsla, kände mig värdelös, skamsen och oduglig. Under den här resan så känner jag mig tryggare i mig själv och har jag börjat tänka mer på mig själv. Jag behöver inte tillgodose alla andra före mig själv! Det är det ingen som tackar mig för, att jag kämpar för alla andra. Det räcker med att jag kämpar för mig själv. Livet känns lättare! Jag känner mig stark i kroppen och sinnet och är lugn i mig själv. Jag känner mig lugn och trygg. Det känns fantastiskt! Catharina,
/ Anonym


SJÄLVKÄNSLAN HAR STÄRKTS ENORMT!

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting,Program Stöd & Support för Självkraft
SJÄLVKÄNSLAN HAR STÄRKTS ENORMT! Efter att gått programmet har jag börjat känna mig mer glädjefylld och starkare inom mig själv. Har för första gången i mitt liv gett mig själv kärlek på riktigt och prioriterat mina behov först. Jag har börjat sätta gränser och inte vara den snälla flickan hela tiden. Jag står på stadiga ben. Jag är bättre på att skilja på vad som är mitt och andras energier. På vad som tar energi. Jag har alltid haft en ensamhet känsla som följt med mig hela mitt liv. Jag har saknat kärlek och värdet till mig själv. Speciellt när jag fått barn har det dykt upp en massa känslor som varit gömda. Jag vill ofta hjälpa alla andra, fast det har tagit energi och kraft och givit en tomhet. Jag sökt spänning och bekräftelse som absolut inte varit bra. Efter att börjat det här fantastiska programmet så har jag fått många insikter. På ett djupt plan har jag insett att mitt liv handlar om mig i första hand. Lenas hjälp verkligen varit ett underbart stöd! De verktyg och coachning hon ger och den gemensamma grupp som vi får vara med i får ens självkänsla att stärkas enormt mycket. I allt Lena gett har hon fått mig att inse att jag är värd fina relationer. Självkärleken för att bli sin bästa vän. Efter att jobbat med EFT på olika sätt har min närvaro ökat, en självkärlek kommit fram och positivare tankar. Självklart så är resan inte över och jag behöver fortfarande EFT varje dag som hjälpmedel. Fast det gör att jag får lugnare sinne och mer klarhet på saker. Som i sin tur leder till mer positiva val. Rekommenderar detta program starkt om du som jag varit med om tuffa saker i livet och känner att livet bara rullar på utan att veta vart du är på väg. Den genuina vägledning Lena gett i programmet är fantastisk på alla sätt och jag har blivit gladare och positivare inställd till livet. Tack Lena för ditt engagemang, stöttning, förtroende och guidning. /Angelica Lindqvist, deltagare i Stöd & Support våren 2019.
/ Angelica Lindqvist


KÄNNER MIG JÄTTESTARK - TAR INGEN SKIT LÄNGRE!

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting,Programmet Grupp & Gemenskap
KÄNNER MIG JÄTTESTARK – TAR INGEN SKIT LÄNGRE! Den främsta problemet för mig var min låga självkänsla och att jag gärna gjorde mig osynlig. Jag var översympatisk! Skulle hjälpte till överallt för alla andra. Jag ville inte synas och inte höras! Jag höll på att försvinna in i tapeten! Efter programmet har jag kunnat ta för mig och stå upp för mig själv mycket, mycket mer! Idag känner jag mig jättestark! Riktigt stark! Jag tar ingen skit längre! Jag kan säga ifrån, fast på ett trevligt sätt. Jag står upp för vad jag tycker! Det känns toppen! Jättebra! Jag känner mig mycket, mycket gladare! Känner mig verkligen lugn! /Monica, 59, bagare, Årsta.
/ Monica, 59 år


UNDERBAR ENERGI

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting
UNDERBAR ENERGI! Jag har tittat på andra som lär ut EFT men aldrig fastnat. Det var för allvarligt och för mycket man skulle hålla reda på. Lena däremot, hon har en sån härlig energi och lyser när hon förmedlar det hon vill att vi ska få ta del av, så då var det ingen tvekan på att henne vill jag följa och lära mer av. Jag har fått lära mig massor! Att knackning kan vara så effektivt är fantastiskt och lägg till strykningar och annat som finns i kursen och man blir förundrad över att detta inte används inom vården, speciellt inom psykiatrin. Helt obegripligt. En behandling som inte ger några biverkningar och som du, när du lärt dig, i mångt och mycket kan använda helt själv. Den första EFT-grundkursen gjorde mig medveten om nyttan av EFT, att bara knacka en hel runda, flera gånger med slutna ögon, inte tänka bara känna - det var en underbar upplevelse! Så lugnande, avslappnande och efter ett tag, uppiggande. Lenas lugna sätt och sättet hon gjorde sessionerna på var något helt nytt, kändes tryggt och levande. Att få kontakt med saker man inte minns och som legat som ok, det var befriande att hitta och hitta förståelsen i. Så kraftfullt detta fungerar och hur man kan göra för att få lättnad i sin kropp och i sitt sinne. Samtalen med Lena har varit så värdefulla, där jag fått insikter om mig själv och andra idéer. Livemöten med Lena över nätet var otroligt givande och lärorikt. Att hitta min lugna plats dit jag alltid kan återvända och använda för att ta bort saker jag inte behöver ha med mig längre. Även att hitta min kompis Pippi, som påminner mig om att jag är och får vara som hon, fri, glad, snäll, omtänksam, påhittig, obstinat och allt annat hon står för. Det var befriande! Alla livesändningar Lena har haft har varit roliga och mycket givande, man lär känna andra i kursen och inser att vi är inte ensamma om att känna saker. Att även vid ett tillfälle se varandra var kul, ovant och inte så farligt som man tror. Jag kommer sakna det, att puffas och påminnas om vikten av att få knackningarna som något naturligt i vardagen. Stort tack för ditt engagemang och din underbara energi som smittar av sig! /Eva 60 år, gick Personliga Programmet, Stöd & Support & Grupp & Gemenskap våren 2019
/ Eva, 60 år


JAG MÅR SÅ OTROLIGT BRA!

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting
JAG MÅR SÅ OTROLIGT BRA! Innan programmet så var jag näst intill enstöring, jag jobbade och tog hand om familjen, men sen orkade jag inte så mycket mer. Programmet hjälpte mig komma igång och bearbeta en del blockeringar jag haft i mitt liv. Jag trodde jag bara hade blockeringar om pengar, men insåg att jag även hade blockeringar i mina relationer. Efter några gånger så insåg jag att något började hända och jag var mer mottaglig för nya kontakter och vågade själv ta kontakt med andra. Jag började tänka lite mer i nya banor, som att söka en ny utbildning för att kunna få jobba som jag vill i framtiden. En sån sak hade skrämt mig enormt mycket förut då jag är tvungen att umgås och skapa nya kontakter, men nu ser jag fram emot det. Efter programmet vågar jag mer ta för mig och prata. Jag är mer social än jag var tidigare och enligt min omgivning är jag lugnare än jag var tidigare också. Lena guidar med sitt lugn och träffsäkerhet under sessionerna. Lena guidar oss med en varm hand och ser till så alla får det de behöver, både när det gäller stöd och de verktyg man behöver för att komma vidare. Man blir guidad på ett lugnt och varsamt sätt av Lena samtidigt som man känner gemenskapen i gruppen. Och även om det kunde bli känslosamt så kände man sig trygg under varje tillfälle. Ni kommer inte ångra er för denna kurs har gett mig så mycket kunskaper om mig själv som jag inte trodde var möjligt. Jag mår så otroligt bra mot vad jag gjorde innan! Jag känner en positiv förväntan över min framtid och det har jag inte gjort på länge, tack så mycket Lena! /Kristina, undersköterska (deltagare i Grupp & Gemenskap våren 2019)
/ Anonym


BÄTTRE SJÄLVKÄNSLA!

Sagt om Lena, Hypnosterapi,EFT & Matrix Reimprinting
Jag är en person som under många år tampats med stark ångest, dålig självkänsla och socialfobi. Jag hittade Lena genom att googla runt på hypnosterapi då jag testat det mesta emot min psykiska ohälsa. Samma kväll efter min hypnosterapisession med Lena kände jag mig direkt efteråt mer positiv och gladare. Det absolut bästa är att det känns som att jag har ”läkt ihop” lite. Har aldrig känt en sån känsla förut. Jag har alltid sen jag var liten känt att det är som ett ”hål” i mig och att någonting fattas, känslor som skapats av allt jag gått igenom sen jag var liten. Men nu känner jag mig stark i mig själv på något sätt och allt som innan påverkade mig mycket, gör inte det längre. Jag kan ta egna beslut som känns bra för mig och jag behöver inte ha någon vid min sida konstant utan jag klarar mig själv och är okej med det. Det känns som jag fått bättre självkänsla! Jag har själv blivit förvånad över det här och att det funkade så bra på mig. Men känslan av att inte vara så ”trasig” längre är oslagbar. Tack Lena för ett fantastiskt mottagande och för att du fick mig att känna mig så lugn trots att det var första gången vi pratade med varandra! ❤ Grym guidning från din sida! Jag kände mig jätte trygg hela tiden och i säkra händer och som att du verkligen fanns där!
/ Anna, 24 år

Klientens upplevelse och resultat efter en session online! Jag använde jag som alltid en kombination av metoder och just denna gång en regression med hypnosterapi och även EFT & Matrix Reimprinting m.m.

LENA ÄR OERHÖRT TREVLIG, KUNNIG, ENGAGERAD

Sagt om Lena, Hypnosterapi,EFT & Matrix Reimprinting
Jag var hos Lena på ett antal sessioner, lätt hypnos/Eft/knackning. Hon hjälpte mig mycket med att plocka fram känslor från min uppväxt och kunde stötta o stärka med positiva tanke tekniker. Jag var i ett rätt uppslitet, förvirrat, utmattat skick första gången minns jag. Lena är oerhört trevlig, kunnig, engagerad, känns som hon ger allt å lite till i det hon gör, jag kände mig såå trygg. Ha det bäst nu 😄 Karl-Johan — känner sig toppen.
/ Karl-Johan


DET HAR VERKLIGEN GJORT SKILLNAD!

Hypnosterapi,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,EFT & Matrix Reimprinting
"...Än så länge går det bra och jag känner mig inte speciellt stressad – vilket jag skulle varit för två månader sedan, innan samtalen med dig. Det känns riktigt bra just nu och jag har fått en hel del verktyg från dig som jag jobbar med och det fungerar väldigt bra. Stort tack för hjälpen! Det har verkligen gjort skillnad!
/ Man


...JAG BEHÖVER INTE LUGNA NER MED ALKOHOL!

HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,EFT & Matrix Reimprinting
Förut innan några sessioner var jag arg på min man, blev irriterad, kunde dricka alkohol bara för att lugna ner mig och inte bli arg på honom. Var jobbigt att vistas i hans närhet. Ville inte gå ut med honom för att han han tjatade på mig och jag kände att allt jag gjorde det sa var fel. Kände mig anklagad jämt. Efter 3 sessioner tror jag, ville jag bara bara med min man, älskar vistas i hans närhet. Vi går ut ofta nu, jag är inte arg på honom längre. Och dessutom behöver jag inte lugna ner med alkohol! Tacksam!
/ Kvinna 30 år


...VAD MAGISK DU ÄR...

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting,DRÖMPROGRAMMET - lev ditt drömliv
"Hej Lena. Jag måste berätta för dig vad magisk du är..."..."Tack än en gång Lena för att du finns för mig, för tack vare att du drar ut mina blockeringar så kan vi ta emot det vi behöver för att få framgång. 👍😍💕👌😊"
/ Carina


JAG ÄR STOLT ÖVER ATT REKOMMENDERA DIG!

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,EFT & Matrix Reimprinting
Stort tack för allt du skapat för mig och min tjej. Jag fortsätter utvecklas och min tjej likaså. Må bäst Lena och tack igen för den förändring du skapat i vårat liv. Jag behöver inte vara anonym. Jag är stolt över att rekommendera dig. Du är grym!
/ Perry Segerqvist


SESSIONERNA ÄR I TOPPKLASS!

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting,DRÖMPROGRAMMET - lev ditt drömliv
Upplevelsen av "Drömprogrammet - Lev ditt drömliv" var det bästa som har hänt mig! Jag var blockerad och väldigt negativt intällt då jag var ute och surfade på nätet. Så helt plötligt kom jag in på SJÄLVKRAFT. Oj, tänkte jag när jag gick in på sidan. Det här skulle jag verkligen behöva. Det var inte bara en punkt som stämde. Så min uppenbara säkerhet är att Lena är ett skänk ifrån ovan. TACK! Sessionerna är i toppklass. Det är verkligen professionellt. Lena lyckades alltid hitta vad som var blockeringen, fast inte jag trodde det hade betydelse. Resultatet efter programmet: Jag känner mig inte så blockerad mer. Har fått positiva känslor och känner mig mer tacksam. Skriver nu tacksamhetsdagbok. Mina mål som jag strävar efter är redan igång med full fart. Självkänslan är väldigt på gång och jag känner att jag kommer att fixa det här. HELT KLART!
/ Carina


MAGISK KÄNSLA!

Hypnosterapi,EFT & Matrix Reimprinting,MÅLPROGRAMMET
"Jag kontaktade Lena för att få hjälp med blockeringar som hindrade mig från att utveckla min business. Sökte målprogrammet och bokade fem sessioner. Redan efter ett par sessioner var flera blockeringar lösta och inget hindrade mig längre att gå vidare! Magisk känsla! Jag kan verkligen rekommendera Lenas målprogram om du känner dig låst i din kreativitet eller bara behöver komma vidare med nästa steg när det gäller dina mål!" /Maria
/ Maria


 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt

 

805
840