Referenser

Här finner du referenser från klienter som tagit sig tid att skriva ner eller berätta om sina upplevelser av sessionerna och resultaten. Här finns även referenser från deltagare på workshops och inspirationsföreläsningar. Självkraft tackar för deras bidrag till hemsidan. Om du har varit klient hos Lena eller deltagit i något av Självkrafts evenemang kan även du skriva här om din upplevelse. Syftet är förstås att denna sida kan hjälpa dig och andra att få en uppfattning om sessionerna och övriga tjänster hos Lena på Självkraft.

Återkom gärna till denna sida för att ta del av fler referenser som tillkommer.


BÄTTRE SJÄLVKÄNSLA!

Sagt om Lena, Hypnosterapi,EFT & Matrix Reimprinting
Jag är en person som under många år tampats med stark ångest, dålig självkänsla och socialfobi. Jag hittade Lena genom att googla runt på hypnosterapi då jag testat det mesta emot min psykiska ohälsa. Samma kväll efter min hypnosterapisession med Lena kände jag mig direkt efteråt mer positiv och gladare. Det absolut bästa är att det känns som att jag har ”läkt ihop” lite. Har aldrig känt en sån känsla förut. Jag har alltid sen jag var liten känt att det är som ett ”hål” i mig och att någonting fattas, känslor som skapats av allt jag gått igenom sen jag var liten. Men nu känner jag mig stark i mig själv på något sätt och allt som innan påverkade mig mycket, gör inte det längre. Jag kan ta egna beslut som känns bra för mig och jag behöver inte ha någon vid min sida konstant utan jag klarar mig själv och är okej med det. Det känns som jag fått bättre självkänsla! Jag har själv blivit förvånad över det här och att det funkade så bra på mig. Men känslan av att inte vara så ”trasig” längre är oslagbar. Tack Lena för ett fantastiskt mottagande och för att du fick mig att känna mig så lugn trots att det var första gången vi pratade med varandra! ❤ Grym guidning från din sida! Jag kände mig jätte trygg hela tiden och i säkra händer och som att du verkligen fanns där!
/ Anna, 24 år

Klientens upplevelse och resultat efter en session online! Jag använde jag som alltid en kombination av metoder och just denna gång en regression med hypnosterapi och även EFT & Matrix Reimprinting m.m.

LENA ÄR OERHÖRT TREVLIG, KUNNIG, ENGAGERAD

Sagt om Lena, Hypnosterapi,EFT & Matrix Reimprinting
Jag var hos Lena på ett antal sessioner, lätt hypnos/Eft/knackning. Hon hjälpte mig mycket med att plocka fram känslor från min uppväxt och kunde stötta o stärka med positiva tanke tekniker. Jag var i ett rätt uppslitet, förvirrat, utmattat skick första gången minns jag. Lena är oerhört trevlig, kunnig, engagerad, känns som hon ger allt å lite till i det hon gör, jag kände mig såå trygg. Ha det bäst nu 😄 Karl-Johan — känner sig toppen.
/ Karl-Johan


DET HAR VERKLIGEN GJORT SKILLNAD!

Hypnosterapi,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,EFT & Matrix Reimprinting
"...Än så länge går det bra och jag känner mig inte speciellt stressad – vilket jag skulle varit för två månader sedan, innan samtalen med dig. Det känns riktigt bra just nu och jag har fått en hel del verktyg från dig som jag jobbar med och det fungerar väldigt bra. Stort tack för hjälpen! Det har verkligen gjort skillnad!
/ Man


...JAG BEHÖVER INTE LUGNA NER MED ALKOHOL!

HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,EFT & Matrix Reimprinting
Förut innan några sessioner var jag arg på min man, blev irriterad, kunde dricka alkohol bara för att lugna ner mig och inte bli arg på honom. Var jobbigt att vistas i hans närhet. Ville inte gå ut med honom för att han han tjatade på mig och jag kände att allt jag gjorde det sa var fel. Kände mig anklagad jämt. Efter 3 sessioner tror jag, ville jag bara bara med min man, älskar vistas i hans närhet. Vi går ut ofta nu, jag är inte arg på honom längre. Och dessutom behöver jag inte lugna ner med alkohol! Tacksam!
/ Kvinna 30 år


...VAD MAGISK DU ÄR...

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting,DRÖMPROGRAMMET - lev ditt drömliv
"Hej Lena. Jag måste berätta för dig vad magisk du är..."..."Tack än en gång Lena för att du finns för mig, för tack vare att du drar ut mina blockeringar så kan vi ta emot det vi behöver för att få framgång. 👍😍💕👌😊"
/ Carina


JAG ÄR STOLT ÖVER ATT REKOMMENDERA DIG!

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,EFT & Matrix Reimprinting
Stort tack för allt du skapat för mig och min tjej. Jag fortsätter utvecklas och min tjej likaså. Må bäst Lena och tack igen för den förändring du skapat i vårat liv. Jag behöver inte vara anonym. Jag är stolt över att rekommendera dig. Du är grym!
/ Perry Segerqvist


SESSIONERNA ÄR I TOPPKLASS!

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting,DRÖMPROGRAMMET - lev ditt drömliv
Upplevelsen av "Drömprogrammet - Lev ditt drömliv" var det bästa som har hänt mig! Jag var blockerad och väldigt negativt intällt då jag var ute och surfade på nätet. Så helt plötligt kom jag in på SJÄLVKRAFT. Oj, tänkte jag när jag gick in på sidan. Det här skulle jag verkligen behöva. Det var inte bara en punkt som stämde. Så min uppenbara säkerhet är att Lena är ett skänk ifrån ovan. TACK! Sessionerna är i toppklass. Det är verkligen professionellt. Lena lyckades alltid hitta vad som var blockeringen, fast inte jag trodde det hade betydelse. Resultatet efter programmet: Jag känner mig inte så blockerad mer. Har fått positiva känslor och känner mig mer tacksam. Skriver nu tacksamhetsdagbok. Mina mål som jag strävar efter är redan igång med full fart. Självkänslan är väldigt på gång och jag känner att jag kommer att fixa det här. HELT KLART!
/ Carina


MAGISK KÄNSLA!

Hypnosterapi,EFT & Matrix Reimprinting,MÅLPROGRAMMET
"Jag kontaktade Lena för att få hjälp med blockeringar som hindrade mig från att utveckla min business. Sökte målprogrammet och bokade fem sessioner. Redan efter ett par sessioner var flera blockeringar lösta och inget hindrade mig längre att gå vidare! Magisk känsla! Jag kan verkligen rekommendera Lenas målprogram om du känner dig låst i din kreativitet eller bara behöver komma vidare med nästa steg när det gäller dina mål!" /Maria
/ Maria


 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt

 

805
840