Referenser

Här finner du referenser från klienter som tagit sig tid att skriva ner eller berätta om sina upplevelser av sessionerna och resultaten. Här finns även referenser från deltagare på workshops och inspirationsföreläsningar. Självkraft tackar för deras bidrag till hemsidan. Om du har varit klient hos Lena eller deltagit i något av Självkrafts evenemang kan även du skriva här om din upplevelse. Syftet är förstås att denna sida kan hjälpa dig och andra att få en uppfattning om sessionerna och övriga tjänster hos Lena på Självkraft.

Återkom gärna till denna sida för att ta del av fler referenser som tillkommer.


COOLT! This

EFT,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,Lär dig knackning för Självhjälp
Lena och jag var ute på vår dagliga walk-and-talk. Jag ville handla mörk choklad och något snacks. Jag fastnade för kinamix. Lena läste innehållsförteckningen och jag såg på henne att det inte var något succéval (haha…) Hon frågade mig om vi skulle ”knackabort” känslan av mitt begär för denna rara lilla påse. Självklart var jag på! Vi knackade mitt i affären vid leksakshyllan och snart kände jag att jag kunde ställa tillbaka påsen då suget inte längre var där. Senare på kvällen tog Lena upp den här händelsen och för mig var den helt borta, jag hade glömt den fullständigt, fanns inte kvar i mitt minne förrän hon påminde mig om den! Inget sug fanns kvar, COOLT! This ”shit” works! ;-)
/ Maria

Klienten deltog i en VIP-vecka på Kanarieöarna i januari 2017 där hon gick Hälsoprogrammet "Ta fram din Självkraft". I VIP-veckan ingick även några gemensamma måltider och Walk-and-Talks".

NÄSTAN SOM MAGI

HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,Lär dig knackning för Självhjälp
2003 opererade jag mig med en Gastric Bypass. Jag gick ner 53 kg och mådde oerhört bra. Jag har dessvärre alltid varit en stor godisråtta och har druckit stora mängder Cola light och Zero genom åren. Jag hade alltid dricka och något sött med mig vart jag än befann mig. Efter några år lade jag på mig några extra kilon igen. Inte jätte många men tillräckligt för att inte trivas med mig själv. Drickan som triggade socker suget och plockgodiset blev som en drog. I slutet av juli träffade jag Lena första gången. Hon har under tiden som gått hjälpt mig att helt få bort suget efter både läsk och plockgodis. Jätte konstigt men behovet är helt enkel som bortblåst och 5 kg är redan borta. =D Inte nog med detta. Jag har även fått lära mig att knacka med EFT. En vanlig biverkning efter Gastric Bypass är problem med gallsten, vilket jag har haft i många år nu. Jag har tabletter som jag tar när jag känner symtomen komma och då brukar det backa. I somras var jag i Stockholm och hälsade på min syster. Jag fick känningar men hade inga tabletter med mig. För er som inte har haft ett gallstensanfall så är smärtan att jämställa med barnafödande. PANIK!!! Jag provade att knacka medan jag satt i bilen med min man. Jag knackade mellan Stockholm och Kungsängen och helt plötsligt avtog smärtan helt... Tack Lena! Jag är djupt tacksam för allt som du har gjort för mig. <3
/ Ingela

Klienten har gått en unik och helt ny mix - Hälsoprogrammet "Ta fram din Självkraft" i kombination med nya viktminskningsprogrammet med hypnos "BL-viktband för redan opererade" (som innehåller ljudfil + viktguide). Programmet lanseras inom kort. Kontakta Lena för mer info.

MAGISK UTAN ATT VARA MYSTISKT

Sagt om Lena,Session för Självkraft,Lär dig knackning för Självhjälp
Tack för besöket hos dig tillsammans med mina barn, då vi fick lära oss knackning som självhjälp. Du lyckades hitta en alldeles lagom nivå för att förklara för oss. Med humor och lugn lotsade du oss igenom både fnissningar och "myror i benen" (som lätt dyker upp när man är 10 år) och förmedlade med värme hur denna metod kan vara användbar mitt i vardagen - magisk utan att vara mystisk. Jag är glad att tillsammans med barnen ha fått ett enkelt och konkret verktyg att ta till när livet stressar eller utmanar oss, alltifrån anspänning inför prov och redovisningar i skolan till en påfrestande situation på jobbet. En fin vana för barnen att ta med sig in i vuxenlivet!
/ Ulrika


 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt

 

805
840