Referenser

Här finner du referenser från klienter som tagit sig tid att skriva ner eller berätta om sina upplevelser av sessionerna och resultaten. Här finns även referenser från deltagare på workshops och inspirationsföreläsningar. Självkraft tackar för deras bidrag till hemsidan. Om du har varit klient hos Lena eller deltagit i något av Självkrafts evenemang kan även du skriva här om din upplevelse. Syftet är förstås att denna sida kan hjälpa dig och andra att få en uppfattning om sessionerna och övriga tjänster hos Lena på Självkraft.

Återkom gärna till denna sida för att ta del av fler referenser som tillkommer.


EN LÄTTNAD, EN STOR TYNGD SOM BÖRJAT LYFTAS FRÅN MINA AXLAR!

Sagt om Lena,Skype-session,Session för Självkraft
Jag kände efter sessionen en lättnad, stor tyngd som börjat lyftas från mina axlar. Börjat känna lite kärlek till mig själv. Därför vill jag gärna få en ny tid för att jobba mer med mina trauman. Det kan jag inte jobba själv med, det känns för stort för att hantera själv... Jag har kunnat prata om min sorg, trauman, men jag har inte kunnat ta på känslorna tidigare, få ut "sorgen". Det kände jag att jag kunde göra i den individuella sessionen med dig ❤️🌹🙏🏼 Jag kunde få ut min sorg, kunde blotta min hemliga kammare som innehåller brustet hjärta på 1500 bitar som jag inte vet hur jag ska laga ihop igen, jag kunde visa min rädsla utan att bli dömd, vika ut min stolthet vilket har varit att "gömma" känslorna under hela mitt liv.. Jag har varit rädd för att visa min trasiga sida för att jag fick inte göra det när jag var liten för min farmor, pappa eller mamma. Så fort jag började prata om känslor så viftades det bort av dem genom att de sa: tyst, gå härifrån, sluta o gråt, du är jobbig. Jag fick lära mig tidigt att gömma mina känslor, att sorg inte mottogs av mina närmaste... dom blev arg på mig när jag grät, jag har aldrig blivit tröstad.. Jag har kunnat prata om det för hypnosterapeuter eller en psykolog, men inte kunnat ta upp känslorna på riktigt, det gömde jag. Jag hade glömt hur man visar sorg. Det jag gör framför andra människor är att jag ler, jag är glad så att ingen ska kunna märka att jag har en hemlig kammare som innehåller ett hjärta i 1500 bitar och bitarna bara ligger där utan att jag vet vart jag ska börja och jag har skämts för det... Jag kommer såklart även att jobba med EFT själv här hemma för att höja min energi, att inte bli påverkad av den yttre omständigheten, andra människors ord och handlingar. Självklart Lena, får du använda mig o min berättelse som referens. Det skulle glädja mig om det kan hjälpa andra som varit med om i samma situation och blivit vilsna i vuxna livet och kan börja se en glimt av ljus i det mörka tunneln och att leva på hoppet om att det finns hjälp även för mig! Att traumat kan "raderas" bort och att den Aldrig någonsin kommer kunna beröra mitt hjärta igen... 🌺🌺🌺 Stort tack igen Lena för att du gjorde ett undantag för mig för att kunna börja hjälpa mig, tack för ditt förtroende och din hjälpande hand för att kunna rädda mig, jag menar det från djupet av mitt hjärta! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🌺🌺🌺
/ Sayada, 34 år

Lenas anteckning: Det här var en första "akutsession" med en klient som haft återkommande svår depression. Vi tog hand om ett av de många barndomstrauman som ligger till grund för hennes starka, begränsande föreställningar om sig själv. Att inte duga, inte känna sig värdefull och att inte känna sig älskad. (Så vanligt, tyvärr). Traumat blev helt neutralt, obehaget försvann helt (från 10-0) och i slutet av sessionen kände både det lilla barnet/stora klienten som nu upplevde följande ord och känslor som uttrycktes under olika delar av sessionen: ..."...Känner ett inre lugn! Fylld med kärlek och tacksamhet! Jag kan andas! Förut begravde jag känslorna - nu kom de fram! Aldrig fått ut de förut! Så fint att möta mitt lilla jag! Nu träffar inte längre orden mig! Lilla jag är gladare! Jag känner mig fri!...”... Så magiskt och fint att i slutet av sessionen se klienten sitta med handen över hjärtat och uppleva sitt inre barn med kärlek och tacksamhet! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️ PS. Klienten deltog först i nya Självhjälpsprogram med EFT för Självkraft och började använda metoden i sin vardag för att ta hand om vardagstriggers och för att få mer lugn och bättre sömn. Däremot behövde hon utökad hjälp med att ta hand om sina trauman (vilket jag alltid rekommenderar att man söker professionell hjälp med i första hand) och vi bokade in en individuell session via webben, vilket fungerar utmärkt!

DU HAR MIN TILLIT HELT OCH HÅLLET! (LÄKARE OCH PSYKOTERAPEUT OM LENA)

Sagt om Lena,Session för Självkraft
Träffade idag den patient som jag talade om i vår session och vill berätta att jag kände mig helt annorlunda. Jag kände mig befriad, stark och mera ömsint i relation till honom än tidigare. Tack för den fina session du gav mig! Du får gärna använda mina ord, om de är användbara. Du har min tillit helt och hållet! Allt gott till dig! Marianne, leg. läkare, leg. psykoterapeut
/ Marianne, 75 år

Erbjöd en session med en ny unik metod. Sessionen tog cirka en kvart minuter och efteråt var obehaget borta och klienten kände sig lugn och trygg och stark.

FRI FRÅN MIN SKRÄCK

Sagt om Lena,Session för Självkraft
TACK för behandlingen! Denna fredag eftermiddag har jag varit på 3 olika affärer utan problem! Behövde inte ens ta fram min inre bild! Fantastiska du! Tack för att du tog dig tid med mig och min "skräck" ! Massor av kramar.
/ Britt Cannerwall, 67 år


MAGISK UTAN ATT VARA MYSTISKT

Sagt om Lena,Session för Självkraft,Lär dig knackning för Självhjälp
Tack för besöket hos dig tillsammans med mina barn, då vi fick lära oss knackning som självhjälp. Du lyckades hitta en alldeles lagom nivå för att förklara för oss. Med humor och lugn lotsade du oss igenom både fnissningar och "myror i benen" (som lätt dyker upp när man är 10 år) och förmedlade med värme hur denna metod kan vara användbar mitt i vardagen - magisk utan att vara mystisk. Jag är glad att tillsammans med barnen ha fått ett enkelt och konkret verktyg att ta till när livet stressar eller utmanar oss, alltifrån anspänning inför prov och redovisningar i skolan till en påfrestande situation på jobbet. En fin vana för barnen att ta med sig in i vuxenlivet!
/ Ulrika


JAG TÖRS VISA KÄNSLOR PÅ ETT HELT ANNAT SÄTT NU ÄN INNAN

EFT, Hypnosterapi,Session för Självkraft
Efter mitt besök hos Lena på Självkraft så har jag fått upp ögonen på ett helt annat sätt att tänka och hantera situationer som uppstår. Jag törs visa känslor på ett helt annat sätt nu än innan och jag känner mig mer trygg i mig själv. Att gå steg för steg bakåt i tiden för att se vart problemet ligger var helt rätt för mig, att sedan förflytta mig till den tidpunkt där det upplevda problemet ligger och lösa det var fantastiskt. Ett stort tack till dig Lena som tog dig tid att hjälpa mig. På återseende Fredrik
/ Fredrik


 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt

 

805
840