Referenser

Här finner du referenser från klienter som tagit sig tid att skriva ner eller berätta om sina upplevelser av sessionerna och resultaten. Här finns även referenser från deltagare på workshops och inspirationsföreläsningar. Självkraft tackar för deras bidrag till hemsidan. Om du har varit klient hos Lena eller deltagit i något av Självkrafts evenemang kan även du skriva här om din upplevelse. Syftet är förstås att denna sida kan hjälpa dig och andra att få en uppfattning om sessionerna och övriga tjänster hos Lena på Självkraft.

Återkom gärna till denna sida för att ta del av fler referenser som tillkommer.


EN LÄTTNAD, EN STOR TYNGD SOM BÖRJAT LYFTAS FRÅN MINA AXLAR!

Sagt om Lena,Skype-session,Session för Självkraft
Jag kände efter sessionen en lättnad, stor tyngd som börjat lyftas från mina axlar. Börjat känna lite kärlek till mig själv. Därför vill jag gärna få en ny tid för att jobba mer med mina trauman. Det kan jag inte jobba själv med, det känns för stort för att hantera själv... Jag har kunnat prata om min sorg, trauman, men jag har inte kunnat ta på känslorna tidigare, få ut "sorgen". Det kände jag att jag kunde göra i den individuella sessionen med dig ❤️🌹🙏🏼 Jag kunde få ut min sorg, kunde blotta min hemliga kammare som innehåller brustet hjärta på 1500 bitar som jag inte vet hur jag ska laga ihop igen, jag kunde visa min rädsla utan att bli dömd, vika ut min stolthet vilket har varit att "gömma" känslorna under hela mitt liv.. Jag har varit rädd för att visa min trasiga sida för att jag fick inte göra det när jag var liten för min farmor, pappa eller mamma. Så fort jag började prata om känslor så viftades det bort av dem genom att de sa: tyst, gå härifrån, sluta o gråt, du är jobbig. Jag fick lära mig tidigt att gömma mina känslor, att sorg inte mottogs av mina närmaste... dom blev arg på mig när jag grät, jag har aldrig blivit tröstad.. Jag har kunnat prata om det för hypnosterapeuter eller en psykolog, men inte kunnat ta upp känslorna på riktigt, det gömde jag. Jag hade glömt hur man visar sorg. Det jag gör framför andra människor är att jag ler, jag är glad så att ingen ska kunna märka att jag har en hemlig kammare som innehåller ett hjärta i 1500 bitar och bitarna bara ligger där utan att jag vet vart jag ska börja och jag har skämts för det... Jag kommer såklart även att jobba med EFT själv här hemma för att höja min energi, att inte bli påverkad av den yttre omständigheten, andra människors ord och handlingar. Självklart Lena, får du använda mig o min berättelse som referens. Det skulle glädja mig om det kan hjälpa andra som varit med om i samma situation och blivit vilsna i vuxna livet och kan börja se en glimt av ljus i det mörka tunneln och att leva på hoppet om att det finns hjälp även för mig! Att traumat kan "raderas" bort och att den Aldrig någonsin kommer kunna beröra mitt hjärta igen... 🌺🌺🌺 Stort tack igen Lena för att du gjorde ett undantag för mig för att kunna börja hjälpa mig, tack för ditt förtroende och din hjälpande hand för att kunna rädda mig, jag menar det från djupet av mitt hjärta! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🌺🌺🌺
/ Sayada, 34 år

Lenas anteckning: Det här var en första "akutsession" med en klient som haft återkommande svår depression. Vi tog hand om ett av de många barndomstrauman som ligger till grund för hennes starka, begränsande föreställningar om sig själv. Att inte duga, inte känna sig värdefull och att inte känna sig älskad. (Så vanligt, tyvärr). Traumat blev helt neutralt, obehaget försvann helt (från 10-0) och i slutet av sessionen kände både det lilla barnet/stora klienten som nu upplevde följande ord och känslor som uttrycktes under olika delar av sessionen: ..."...Känner ett inre lugn! Fylld med kärlek och tacksamhet! Jag kan andas! Förut begravde jag känslorna - nu kom de fram! Aldrig fått ut de förut! Så fint att möta mitt lilla jag! Nu träffar inte längre orden mig! Lilla jag är gladare! Jag känner mig fri!...”... Så magiskt och fint att i slutet av sessionen se klienten sitta med handen över hjärtat och uppleva sitt inre barn med kärlek och tacksamhet! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️ PS. Klienten deltog först i nya Självhjälpsprogram med EFT för Självkraft och började använda metoden i sin vardag för att ta hand om vardagstriggers och för att få mer lugn och bättre sömn. Däremot behövde hon utökad hjälp med att ta hand om sina trauman (vilket jag alltid rekommenderar att man söker professionell hjälp med i första hand) och vi bokade in en individuell session via webben, vilket fungerar utmärkt!

NU LEVER JAG OCH INTE BARA ÖVERLEVER

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,Skype-session
Från att ha sett döden som den enda befrielsen känner jag nu att livet och framtiden är mycket ljus. Nu lever jag och inte bara överlever. Jag ser fram emot det som kommer med yttersta tillförsikt. Min tacksamhet saknar gränser när det gäller hjälpen jag fått av Lena och Självkraft. ❤️ Sessionerna jag fått har både varit online och IRL. Båda sätten är lika kraftfulla och det har också varit skönt med hemmamiljön. Under sessionerna på webben har jag knackat på mig själv med hjälp av Lenas guidning. Kvinna, 45 år
/ Kvinna, 45 år


HJÄLP GENOM SVÅRA TRAUMAN HAR GJORT UNDERVERK

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,Skype-session
Lena, du ger och sprider så mycket glädje, förståelse och kärlek. Jag hade den stora turen att hitta dig här. Det ledde till något jag aldrig hade trott. Ditt sätt att jobba på, med att hjälpa en genom svåra trauman har gjort för mig UNDERVERK. Jag har jobbat mig igenom massa svårigheter tidigare men insåg att jag bar på något som är min broms i livet, jag bar på rädslan!!! Denna helvetiska känsla av att inte ha självkänsla fast jag borde ha den största efter allt jag klarat mig igenom. Rädslan förgör och krymper en. Men på bara några gånger ser och känner jag vad som händer. Lena, med din hjälp är jag nu på väg..... Jag kommer aldrig ge mig före jag kunnat släppa denna helvetiska rädsla helt och hållet. Jag är så oerhört tacksam för mitt liv och det som sker sakta men säkert just nu. Jag är inte det minsta rädd att möta mig själv och mitt inre, med din hjälp så vet jag att vi kommer lyckas. Tack Lena och tack livet att detta hände. Att jag hittade dig! ❤🙏❤🙏❤🙏 Önskar dig all värdens lycka..."
/ Monica, 61


FICK ETT LUGN INOM MIG

Sagt om Lena,EFT,Skype-session
Tack så hjärtligt för en omtumlande session. Kände mig så sprudlande i hela kroppen. Du är verkligen otroligt mänskligt proffsig. Kvinna på rätt plats. Tusen, tusen tack. Jag känner att jag kan anförtro mig till dig. Känner att du har hjärtat på rätta stället. Det var verkligen intressant och jag fick ett lugn inom mig och kunde se saker och ting på ett lättare sätt än vad jag gjort innan. Du är duktig på det du gör och har ett lugnt och engagerande sätt att jobba på. Känns som att du verkligen ger 100 procent. Att sitta framför datorn kändes precis som att sitta i samma rum…vi var ett tillsammans. Varm kram till dig bästa Lena
/ Tina, 50 år

Klientreferens efter en EFT-session via Skype.

 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt

 

805
840