Referenser

Här finner du referenser från klienter som tagit sig tid att skriva ner eller berätta om sina upplevelser av sessionerna och resultaten. Här finns även referenser från deltagare på workshops och inspirationsföreläsningar. Självkraft tackar för deras bidrag till hemsidan. Om du har varit klient hos Lena eller deltagit i något av Självkrafts evenemang kan även du skriva här om din upplevelse. Syftet är förstås att denna sida kan hjälpa dig och andra att få en uppfattning om sessionerna och övriga tjänster hos Lena på Självkraft.

Återkom gärna till denna sida för att ta del av fler referenser som tillkommer.


ÄNTLIGEN HAR JAG HITTAT SJÄLVKRAFT OCH LENA!

Sagt om Lena,Workshops,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft
Äntligen har jag hittat Självkraft och Lena! Jag har letat och testat mycket under många år. Allt för optimalt välmående. Nu behöver jag inte leta längre. Lena har redan valt ut det bästa och kombinerat det med all sin kunskap, klokskap och noggrannhet och på så vis optimerat det ytterligare. Tacksam!”
/ Ulla Jerlinder, 68 år


DET HAR VERKLIGEN GJORT SKILLNAD!

Hypnosterapi,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,EFT & Matrix Reimprinting
"...Än så länge går det bra och jag känner mig inte speciellt stressad – vilket jag skulle varit för två månader sedan, innan samtalen med dig. Det känns riktigt bra just nu och jag har fått en hel del verktyg från dig som jag jobbar med och det fungerar väldigt bra. Stort tack för hjälpen! Det har verkligen gjort skillnad!
/ Man


...JAG BEHÖVER INTE LUGNA NER MED ALKOHOL!

HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,EFT & Matrix Reimprinting
Förut innan några sessioner var jag arg på min man, blev irriterad, kunde dricka alkohol bara för att lugna ner mig och inte bli arg på honom. Var jobbigt att vistas i hans närhet. Ville inte gå ut med honom för att han han tjatade på mig och jag kände att allt jag gjorde det sa var fel. Kände mig anklagad jämt. Efter 3 sessioner tror jag, ville jag bara bara med min man, älskar vistas i hans närhet. Vi går ut ofta nu, jag är inte arg på honom längre. Och dessutom behöver jag inte lugna ner med alkohol! Tacksam!
/ Kvinna 30 år


JAG ÄR STOLT ÖVER ATT REKOMMENDERA DIG!

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,EFT & Matrix Reimprinting
Stort tack för allt du skapat för mig och min tjej. Jag fortsätter utvecklas och min tjej likaså. Må bäst Lena och tack igen för den förändring du skapat i vårat liv. Jag behöver inte vara anonym. Jag är stolt över att rekommendera dig. Du är grym!
/ Perry Segerqvist


NU LEVER JAG OCH INTE BARA ÖVERLEVER

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,Skype-session
Från att ha sett döden som den enda befrielsen känner jag nu att livet och framtiden är mycket ljus. Nu lever jag och inte bara överlever. Jag ser fram emot det som kommer med yttersta tillförsikt. Min tacksamhet saknar gränser när det gäller hjälpen jag fått av Lena och Självkraft. ❤️ Sessionerna jag fått har både varit online och IRL. Båda sätten är lika kraftfulla och det har också varit skönt med hemmamiljön. Under sessionerna på webben har jag knackat på mig själv med hjälp av Lenas guidning. Kvinna, 45 år
/ Kvinna, 45 år


HJÄLP GENOM SVÅRA TRAUMAN HAR GJORT UNDERVERK

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,Skype-session
Lena, du ger och sprider så mycket glädje, förståelse och kärlek. Jag hade den stora turen att hitta dig här. Det ledde till något jag aldrig hade trott. Ditt sätt att jobba på, med att hjälpa en genom svåra trauman har gjort för mig UNDERVERK. Jag har jobbat mig igenom massa svårigheter tidigare men insåg att jag bar på något som är min broms i livet, jag bar på rädslan!!! Denna helvetiska känsla av att inte ha självkänsla fast jag borde ha den största efter allt jag klarat mig igenom. Rädslan förgör och krymper en. Men på bara några gånger ser och känner jag vad som händer. Lena, med din hjälp är jag nu på väg..... Jag kommer aldrig ge mig före jag kunnat släppa denna helvetiska rädsla helt och hållet. Jag är så oerhört tacksam för mitt liv och det som sker sakta men säkert just nu. Jag är inte det minsta rädd att möta mig själv och mitt inre, med din hjälp så vet jag att vi kommer lyckas. Tack Lena och tack livet att detta hände. Att jag hittade dig! ❤🙏❤🙏❤🙏 Önskar dig all värdens lycka..."
/ Monica, 61


COOLT! This

EFT,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,Lär dig knackning för Självhjälp
Lena och jag var ute på vår dagliga walk-and-talk. Jag ville handla mörk choklad och något snacks. Jag fastnade för kinamix. Lena läste innehållsförteckningen och jag såg på henne att det inte var något succéval (haha…) Hon frågade mig om vi skulle ”knackabort” känslan av mitt begär för denna rara lilla påse. Självklart var jag på! Vi knackade mitt i affären vid leksakshyllan och snart kände jag att jag kunde ställa tillbaka påsen då suget inte längre var där. Senare på kvällen tog Lena upp den här händelsen och för mig var den helt borta, jag hade glömt den fullständigt, fanns inte kvar i mitt minne förrän hon påminde mig om den! Inget sug fanns kvar, COOLT! This ”shit” works! ;-)
/ Maria

Klienten deltog i en VIP-vecka på Kanarieöarna i januari 2017 där hon gick Hälsoprogrammet "Ta fram din Självkraft". I VIP-veckan ingick även några gemensamma måltider och Walk-and-Talks".

DET ÄR SJÄLALÄKANDE!

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,MÅLPROGRAMMET
”I mitt bröst har jag alltid känt ett stort hål, ett tomrum fyllt av sorg som är så avgrundsdjup och så blytung. Inget har kunna fylla detta tomrum, jag har verkligen försökt. Försökt fylla det med kärlek, bekräftelse, uppskattning från andra, döva känslan av det med olika sorters ”njutning”, men det har bara slutat med att det känns ännu mer svart och tungt. Det har varit ett slukhål som begränsat mig, som har dragit till mig ännu mera smärta och negativ energi”… ”…Sedan starten med Lenas olika Självkraft-program har det äntligen skett en omfattande läkning och känslan är nu att detta tomrum har minskat betydligt i sitt omfång. Förändringen av energin i kroppen märktes redan efter första sessionen. Sessionerna är så oerhört kraftfulla och läker själen på djupet med bestående lättnadskänslor. För första gången känner jag att det är ljust i mitt bröst och det känns som om mitt hjärta äntligen har fått plats att expandera.  Jag känner nu efter VIP-veckan i Spanien att jag kommer att kunna leva mitt liv på det sätt som jag mår bra av men framförallt på ett sätt där jag med medvetenhet kan välja vad som känns rätt för mig och sätta gränser för vad som inte är det.  Sedan starten i juni 2016 har jag fått en mycket större inre trygghet, mer kärlek och förståelse för andra, som gör att relationer utvecklas och situationer lättare kan hanteras och lämnas utan att de förföljer mig i mina tankar.  En ny värld med möjligheter har öppnats sig att bara ta för sig av och för första gången känner jag att jag kan vill och vågar. Nu ska jag förverkliga mina drömmar, utforska vad jag tycker om och nu lever jag och inte bara överlever.  Känslan är magisk! Det ska bli oerhört spännande att gå Lenas ”Stärk ditt inre ledarskapsprogram” för kickstarta mitt levande liv! Jag har betydligt mer energi, lättare i sinnet och bär en känsla av förälskelse för att beskriva hur jag upplever det efter genomgångna program. Trauman och människor som tidigare påverkat mig triggar mig inte längre och det här är så otroligt befriande. Det är svårt att sätta ord på vad jag känner som beskriver känslan inom mig i dag. Glädje, lycka, kärlek, i ett försök att förklara för er som läser detta.  Det här är något ni måste få uppleva och känna själva för att förstå. Från djupet av mitt hjärta vill jag verkligen rekommendera er att gå Lenas program. Det är själaläkande och självkraft i dess rätta bemärkelse! Lena guidar dig så tryggt och lyser så starkt att vägen ut ur mörkret går att finna!"
/ Maria, 45 år

Klienten har under andra halvåret 2016 gått Målprogrammet via Skype samt på mottagningen i Enköping och därefter Hälsoprogrammet under en VIP-vecka i Spanien januari 2017. VIP-veckan i Spanien kommer lanseras under våren 2017 med start i maj i Torrevieja, Costa Blanca - kontakta Lena för mer info och intresseanmälan.

NÄSTAN SOM MAGI

HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,Lär dig knackning för Självhjälp
2003 opererade jag mig med en Gastric Bypass. Jag gick ner 53 kg och mådde oerhört bra. Jag har dessvärre alltid varit en stor godisråtta och har druckit stora mängder Cola light och Zero genom åren. Jag hade alltid dricka och något sött med mig vart jag än befann mig. Efter några år lade jag på mig några extra kilon igen. Inte jätte många men tillräckligt för att inte trivas med mig själv. Drickan som triggade socker suget och plockgodiset blev som en drog. I slutet av juli träffade jag Lena första gången. Hon har under tiden som gått hjälpt mig att helt få bort suget efter både läsk och plockgodis. Jätte konstigt men behovet är helt enkel som bortblåst och 5 kg är redan borta. =D Inte nog med detta. Jag har även fått lära mig att knacka med EFT. En vanlig biverkning efter Gastric Bypass är problem med gallsten, vilket jag har haft i många år nu. Jag har tabletter som jag tar när jag känner symtomen komma och då brukar det backa. I somras var jag i Stockholm och hälsade på min syster. Jag fick känningar men hade inga tabletter med mig. För er som inte har haft ett gallstensanfall så är smärtan att jämställa med barnafödande. PANIK!!! Jag provade att knacka medan jag satt i bilen med min man. Jag knackade mellan Stockholm och Kungsängen och helt plötsligt avtog smärtan helt... Tack Lena! Jag är djupt tacksam för allt som du har gjort för mig. <3
/ Ingela

Klienten har gått en unik och helt ny mix - Hälsoprogrammet "Ta fram din Självkraft" i kombination med nya viktminskningsprogrammet med hypnos "BL-viktband för redan opererade" (som innehåller ljudfil + viktguide). Programmet lanseras inom kort. Kontakta Lena för mer info.

JAG KÄNNER MIG SÅ LUGN, TRYGG OCH MINDRE OROLIG...

HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft
Jag är en kvinna som är nyfiken på mig själv och vill gärna lära känna mig på djupet. Vill lätta på min ryggsäck. När jag, för lite drygt ett år sedan, började hos Lena kände jag mig enormt ensam trots mina fina barn och underbara vänner. Jag kände mig tjock och äcklig, självkänslan åkte berg och dal bana och jag tyckte synd om mig själv. Under det här året har jag genom olika program och sessioner fått hjälp av Lena. Förbluffad över utvecklingen - jag känner mig så lugn, så trygg och så mindre orolig över saker och ting. Ryggsäcken är mycket lättare. Det intressanta är att i och med sessionerna med Lena under hypnosen och under samtalen upptäcker jag saker som helt omedvetet har bekymrat mig. Efter varje hypnos-tillfälle så är bekymret bakom mig, som en händelse en del av mitt liv som lämnat bakom mig och det upptar inte längre mina tankar. Jag känner mig mer och mer positiv. Jag har blivit mer medveten om tankens kraft, hur mycket mina tankar styr mitt liv. Jag vet nu att jag kan styra mina vanor och bara den tanken ger mig så mycket hopp och glädje. Jag börjar mer och mer veta vad jag vill i mitt liv....vill jag satsa på jobbet eller vill jag njuta av livet... Lena har introducerat mig i knackning (EFT) också. Jag övar knackning och ibland lyckas jag med det. Något intressant jag upptäckte var att när jag knackar på mig själv märker jag tydligt hur jag fylls av energi och glädje, det är som en kärleksförklaring till mig själv, som om jag med handling talar om för mig själv hur mycket jag älskar mig! Jag fortsätter att få hjälp av Lena i uppdraget att lära känna mig själv. Känner mig mer och mer nyfiken inte minst för att jag inser hur mycket makt vi människor har över vårt liv och vår personlighet."
/ Anita, 55 år


JAG VISAR TACKSAMHET OCH KÄRLEK LÄTTARE

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft
Mitt och J:s förhållande har blivit så mycket bättre. Jag är bättre på att dela med mig av mina känslor och visar tacksamhet och kärlek lättare. Fortfarande lite jobbigt men övar 😉 Men både J och mamma märker skillnad. Och jag känner mig mer rofylld kan man säga och mer självsäker rent känslomässigt. Tack för att du hjälpt mig! Till dig som är skeptisk; det var jag också tills jag provade! Lena är så duktig! =) Å det är så häftigt och fascinerande! =)
/ Josefin


ETT NYTT POSITIVT SPÅR I LIVET! :-)

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft
Jag tycker Lena är en helt fantastisk person, så oerhört lyhörd och känslig. Hon ingav mig genast en känsla av förtroende. Jag har känt mig helt trygg när jag, tillsammans med Lena, utforskat svåra erfarenheter med hjälp av hennes varsamma vägledning och stöd. Det känns verkligen att hon har en stor kunskap och erfarenhet och att hon vet vad hon håller på med. Lena är enormt sympatisk och inspirerande. Efter våra sessioner känner jag att jag har kommit in på ett nytt, positivt spår i livet. :-) Jag kan rekommendera vem som helst som har fastnat känslomässigt, att kontakta Lena för att få hjälp att komma vidare i sitt liv och få vägledning av en mycket skicklig och seriös coach! Sonia (Jag upptäckte Lenas hemsida Självkraft av en slump via Facebook och jag blev genast intresserad av hennes intressanta texter om personlig utveckling. Jag kände direkt att jag skulle vilja träffa henne och bokade därför hennes hälsoprogram ¨Ta fram din Självkraft¨.)
/ Sonia


ÅTERFUNNEN ACCEPTANS OCH INRE KRAFT

HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft
Jag kände att jag hade tappat bort min inre kraft. Att tråkiga minnen från bl a min barndom påverkade mig negativt. Jag kände att jag behövde släppa dessa för att kunna känna inre trygghet och styrka igen. Jag fann Lena och Självkraft genom en vän och kände att Hypnoterapi och EFT kunde vara lösningen för att "göra upp med" det förflutna och dess negativa inverkan på mitt liv. Det visade sig att jag var väldigt mottaglig för dessa terapier och fick snabbt kontakt med mitt undermedvetna. De 5 sessioner jag haft med Lena har hjälpt mig att förstå mig själv vid tidigare händelser, att söka stöd i mig själv vid olika åldrar under mitt liv, att acceptera det som hänt och att gå stärkt ur det faktum att minnen kan vara just det - minnen. En återfunnen acceptans och inre kraft har lämnat mig en styrkt person i hjärna och hjärta. Jag är tacksam att jag har haft förmånen att få ta del av Lenas kunskap och guidning. Lena har lotsat mig till en förbättrad livssituation!
/ Marika


JAG KÄNNER MIG LÄTT I BÅDE KROPPEN OCH SJÄLEN

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft
Idag vaknade jag utan smärta i ryggen för första gången under många år. Jag känner mig "lätt" både i kroppen och själen. Jag vill tacka dig för min "befrielse"! Tack så mycket Lena! Här är min referens: "Finns det någon terapi/sätt/metod som kan frigöra mig från otäcka/obehagliga känslor som är rotad i min kropp (som har samlats inom mig i många år), som gör att tankarna sätts igång och även känslorna? Hoppas att ni förstår vad jag menar…". Jag fick många snälla svar och bland de, var det om EFT. Jag blev nyfiken och googlade fram mer information om det. Det var så jag hittade Lena från Självkraft. Jag tänkte varför inte, Jag som har läst om Louise Hay, The Secret, De fyra grundstenar till ett bättre liv, började med meditation och yoga, men ingenting hjälpte mig. Jag visste även att känslor/svåra upplevelser kunde sätta sig hårt i kroppen. Jag hade en intensiv smärta på höger sida av ländryggen, som jag relaterade till mitt tunga jobb, som gjorde att jag mådde både psykiskt och fysiskt dåligt. Jag köpte en bok om EFT och började läsa, efter att ha läst halva boken bestämde jag mig för att ringa Lena och gå i terapi hos henne. Jag hörde en trevlig och snäll röst i telefonen. Vi bestämde oss för att träffas i oktober och att jag skulle gå hennes program "Ta fram din Självkraft", under tiden rekommenderade Lena att jag skulle fortsätta läsa boken och göra övningarna. Det kändes som en evighet, det var ca 2 månader kvar till oktober. Jag tog mig i kragen och fortsatte med boken. Jag märkte att mina tankar började förändras, att jobbet inte kändes lika tråkigt och tjatig som förut. Nånting började hända. Då kom oktober och jag började med terapin, varje gång vi träffades gick vi igenom en svår upplevelse, som gjorde det lättare för mig att hantera. Hon bad mig att göra några övningar under veckan till nästa session. Jag började med en vana när jag körde bil, att "knacka" på mig själv. Så under den sista dagen när jag åkte till Lena (det kunde ta 40 min), började jag knacka på mig själv, jag tänkte på att det var den sista sessionen och jag började fundera om det blev som jag hade förväntat mig. Samtidigt kände att min smärta i ryggen var intensiv, och jag tänkte "varför tog jag inte en Ipren innan jag åkte". Medan jag knackade på mina fingrar, som Lena hade lärt mig, tänkte jag på denna smärta och undrade varför det gjorde så ont. Plötsligt såg jag allt, varför jag hade denna smärta: jag har kämpat mot mig själv i hela mitt liv. Jag har svårt att acceptera mig själv och även att älska mig själv. När jag kom fram till Lena så berättade jag det för henne!! Det var så klart för mig nu! Nu förstår jag! Lena frågade mig om hur mycket smärta jag hade i ryggen, jag sa att det var en 4:a. När vi avslutade vår sista session, hade jag inte alls ont i ryggen längre. Jag hade hittat mig själv. Det var min Aha-upplevelse och jag var mer än nöjd med mina resultat. Det var detta jag hade väntat på i många år, efter alla själv-hjälp böcker som jag har läst genom åren. Dagen efter, vaknade jag utan smärta i min rygg, jag kände mig befriad, äntligen hade jag den där underbara känslan av livslust inom mig! Äntligen!! Jag vill tacka dig med hela mitt hjärta Lena. Tack!! Hälsningar och varma kramar från Elizabeth
/ Elizabeth


MAGISKT! LIVSFÖRÄNDRANDE!

Sagt om Lena,EFT,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft
När jag kom till dig första gången var jag ganska deppig. Jag hade gått igenom en skilsmässa och mådde inte så bra. Jag ville må bättre, få starkare självkänsla och hitta livsglädjen igen. Första sessionen kände jag mig jättelöjlig. Att man knackar på sig själv kändes som lite hokus pokus, men i och med att jag såg resultaten så fick jag ju tänka om. Jag tror att EFT är minst lika kraftfullt som hypnos. Jag hamnade i obehagliga minnen från barndomen. Det var inte roligt, men väldigt under kontroll och skönt att ha gått igenom. Som att man har tagit bort styrkan från den händelsen. Som att man har gjort en omprogrammering. Resultaten kom på en gång efter varje EFT-session och det var motiverande att se så bra resultat så snabbt. Att man sätter fingret på det man vill jobba med och tar itu med det på en gång. Efter varje session har jag varit jättetrött och åkt hem och sovit. Om jag skulle jämföra med fysisk ansträngning så är det som ett fem timmars träningspass. Jag har varit helt slut, både mentalt och fysiskt. Som om att man satt igång en jätteprocess i kroppen. Men när jag vaknat upp nästa morgon har jag varit jättepigg och sett de resultat vi knackat på. Det har varit ganska fantastiskt. Lite magiskt i och med att förbättringarna varit oförklarligt stora. Jag har blivit mer positiv, kreativ och fått mer fokus och motivation framförallt. Det har blivit lättare med stressen och med allting. Lättare att gå upp på morgonen. Lättare ta itu med problem. Lättare att föra en dialog med barnen och jag är mer närvarande. Jag lyssnar bättre. Livsglädjen har kommit tillbaka. Självkänslan är starkare. Humöret är bättre. Nu känner jag mig som en 9-10:a på en skala där jag tidigare kände mig som 4-5 Det har varit toppen. Superresultat och jättesnabbt har det gått. Jag trodde inte ens att man kunde må så här bra. Det var spännande och kul att testa hypnos. Jag trodde kanske att man skulle vara mer ”borta”. Men man är med och man har kontrollen själv. Ändå känns det väldigt avslappnat. Som i en slags dvala, eller vila. Resultaten efter hypnosen kommer smygande, mer som att det växer fram. De känslorna man vill förstärka kommer mer smygande. Det har varit bra att komma till dig. Det är något man gör i förtroende eftersom man lämnar ut sig ganska mycket i de här behandlingarna. Jag har haft fullt förtroende för dig hela tiden. Det har känts tryggt. Jag har sett superresultat och mår mycket, mycket bättre så det var tur att jag vågade prova på. Jag rekommenderar andra att komma och prova om man har låg självkänsla och känner sig nere. Precis som att gå på gym. Att man inte bara tar hand om det ytliga fysiska utan även tar hand om huvudet, det mentala. Man får en push där och det påverkar både tanke, känslor och krämpor. Man mår fysiskt bättre också.
/ Eva, 46 år

Program "Ta fram din Självkraft" (totalt 6 sessioner).

 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt

 

805
840