Referenser

Här finner du referenser från klienter som tagit sig tid att skriva ner eller berätta om sina upplevelser av sessionerna och resultaten. Här finns även referenser från deltagare på workshops och inspirationsföreläsningar. Självkraft tackar för deras bidrag till hemsidan. Om du har varit klient hos Lena eller deltagit i något av Självkrafts evenemang kan även du skriva här om din upplevelse. Syftet är förstås att denna sida kan hjälpa dig och andra att få en uppfattning om sessionerna och övriga tjänster hos Lena på Självkraft.

Återkom gärna till denna sida för att ta del av fler referenser som tillkommer.


JAG KÄNNER MIG LUGN OCH TRYGG!

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting,Programmet Grupp & Gemenskap
JAG KÄNNER MIG LUGN OCH TRYGG! Innan jag började programmet hade jag dålig självkänsla, kände mig värdelös, skamsen och oduglig. Under den här resan så känner jag mig tryggare i mig själv och har jag börjat tänka mer på mig själv. Jag behöver inte tillgodose alla andra före mig själv! Det är det ingen som tackar mig för, att jag kämpar för alla andra. Det räcker med att jag kämpar för mig själv. Livet känns lättare! Jag känner mig stark i kroppen och sinnet och är lugn i mig själv. Jag känner mig lugn och trygg. Det känns fantastiskt! Catharina,
/ Anonym


SJÄLVKÄNSLAN HAR STÄRKTS ENORMT!

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting,Program Stöd & Support för Självkraft
SJÄLVKÄNSLAN HAR STÄRKTS ENORMT! Efter att gått programmet har jag börjat känna mig mer glädjefylld och starkare inom mig själv. Har för första gången i mitt liv gett mig själv kärlek på riktigt och prioriterat mina behov först. Jag har börjat sätta gränser och inte vara den snälla flickan hela tiden. Jag står på stadiga ben. Jag är bättre på att skilja på vad som är mitt och andras energier. På vad som tar energi. Jag har alltid haft en ensamhet känsla som följt med mig hela mitt liv. Jag har saknat kärlek och värdet till mig själv. Speciellt när jag fått barn har det dykt upp en massa känslor som varit gömda. Jag vill ofta hjälpa alla andra, fast det har tagit energi och kraft och givit en tomhet. Jag sökt spänning och bekräftelse som absolut inte varit bra. Efter att börjat det här fantastiska programmet så har jag fått många insikter. På ett djupt plan har jag insett att mitt liv handlar om mig i första hand. Lenas hjälp verkligen varit ett underbart stöd! De verktyg och coachning hon ger och den gemensamma grupp som vi får vara med i får ens självkänsla att stärkas enormt mycket. I allt Lena gett har hon fått mig att inse att jag är värd fina relationer. Självkärleken för att bli sin bästa vän. Efter att jobbat med EFT på olika sätt har min närvaro ökat, en självkärlek kommit fram och positivare tankar. Självklart så är resan inte över och jag behöver fortfarande EFT varje dag som hjälpmedel. Fast det gör att jag får lugnare sinne och mer klarhet på saker. Som i sin tur leder till mer positiva val. Rekommenderar detta program starkt om du som jag varit med om tuffa saker i livet och känner att livet bara rullar på utan att veta vart du är på väg. Den genuina vägledning Lena gett i programmet är fantastisk på alla sätt och jag har blivit gladare och positivare inställd till livet. Tack Lena för ditt engagemang, stöttning, förtroende och guidning. /Angelica Lindqvist, deltagare i Stöd & Support våren 2019.
/ Angelica Lindqvist


KÄNNER MIG JÄTTESTARK - TAR INGEN SKIT LÄNGRE!

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting,Programmet Grupp & Gemenskap
KÄNNER MIG JÄTTESTARK – TAR INGEN SKIT LÄNGRE! Den främsta problemet för mig var min låga självkänsla och att jag gärna gjorde mig osynlig. Jag var översympatisk! Skulle hjälpte till överallt för alla andra. Jag ville inte synas och inte höras! Jag höll på att försvinna in i tapeten! Efter programmet har jag kunnat ta för mig och stå upp för mig själv mycket, mycket mer! Idag känner jag mig jättestark! Riktigt stark! Jag tar ingen skit längre! Jag kan säga ifrån, fast på ett trevligt sätt. Jag står upp för vad jag tycker! Det känns toppen! Jättebra! Jag känner mig mycket, mycket gladare! Känner mig verkligen lugn! /Monica, 59, bagare, Årsta.
/ Monica, 59 år


UNDERBAR ENERGI

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting
UNDERBAR ENERGI! Jag har tittat på andra som lär ut EFT men aldrig fastnat. Det var för allvarligt och för mycket man skulle hålla reda på. Lena däremot, hon har en sån härlig energi och lyser när hon förmedlar det hon vill att vi ska få ta del av, så då var det ingen tvekan på att henne vill jag följa och lära mer av. Jag har fått lära mig massor! Att knackning kan vara så effektivt är fantastiskt och lägg till strykningar och annat som finns i kursen och man blir förundrad över att detta inte används inom vården, speciellt inom psykiatrin. Helt obegripligt. En behandling som inte ger några biverkningar och som du, när du lärt dig, i mångt och mycket kan använda helt själv. Den första EFT-grundkursen gjorde mig medveten om nyttan av EFT, att bara knacka en hel runda, flera gånger med slutna ögon, inte tänka bara känna - det var en underbar upplevelse! Så lugnande, avslappnande och efter ett tag, uppiggande. Lenas lugna sätt och sättet hon gjorde sessionerna på var något helt nytt, kändes tryggt och levande. Att få kontakt med saker man inte minns och som legat som ok, det var befriande att hitta och hitta förståelsen i. Så kraftfullt detta fungerar och hur man kan göra för att få lättnad i sin kropp och i sitt sinne. Samtalen med Lena har varit så värdefulla, där jag fått insikter om mig själv och andra idéer. Livemöten med Lena över nätet var otroligt givande och lärorikt. Att hitta min lugna plats dit jag alltid kan återvända och använda för att ta bort saker jag inte behöver ha med mig längre. Även att hitta min kompis Pippi, som påminner mig om att jag är och får vara som hon, fri, glad, snäll, omtänksam, påhittig, obstinat och allt annat hon står för. Det var befriande! Alla livesändningar Lena har haft har varit roliga och mycket givande, man lär känna andra i kursen och inser att vi är inte ensamma om att känna saker. Att även vid ett tillfälle se varandra var kul, ovant och inte så farligt som man tror. Jag kommer sakna det, att puffas och påminnas om vikten av att få knackningarna som något naturligt i vardagen. Stort tack för ditt engagemang och din underbara energi som smittar av sig! /Eva 60 år, gick Personliga Programmet, Stöd & Support & Grupp & Gemenskap våren 2019
/ Eva, 60 år


JAG MÅR SÅ OTROLIGT BRA!

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting
JAG MÅR SÅ OTROLIGT BRA! Innan programmet så var jag näst intill enstöring, jag jobbade och tog hand om familjen, men sen orkade jag inte så mycket mer. Programmet hjälpte mig komma igång och bearbeta en del blockeringar jag haft i mitt liv. Jag trodde jag bara hade blockeringar om pengar, men insåg att jag även hade blockeringar i mina relationer. Efter några gånger så insåg jag att något började hända och jag var mer mottaglig för nya kontakter och vågade själv ta kontakt med andra. Jag började tänka lite mer i nya banor, som att söka en ny utbildning för att kunna få jobba som jag vill i framtiden. En sån sak hade skrämt mig enormt mycket förut då jag är tvungen att umgås och skapa nya kontakter, men nu ser jag fram emot det. Efter programmet vågar jag mer ta för mig och prata. Jag är mer social än jag var tidigare och enligt min omgivning är jag lugnare än jag var tidigare också. Lena guidar med sitt lugn och träffsäkerhet under sessionerna. Lena guidar oss med en varm hand och ser till så alla får det de behöver, både när det gäller stöd och de verktyg man behöver för att komma vidare. Man blir guidad på ett lugnt och varsamt sätt av Lena samtidigt som man känner gemenskapen i gruppen. Och även om det kunde bli känslosamt så kände man sig trygg under varje tillfälle. Ni kommer inte ångra er för denna kurs har gett mig så mycket kunskaper om mig själv som jag inte trodde var möjligt. Jag mår så otroligt bra mot vad jag gjorde innan! Jag känner en positiv förväntan över min framtid och det har jag inte gjort på länge, tack så mycket Lena! /Kristina, undersköterska (deltagare i Grupp & Gemenskap våren 2019)
/ Anonym


BEFRIAD!

Sagt om Lena,EFT,Program Stöd & Support för Självkraft
Jag har gått Lenas 7-dagars grundkurs i EFT och sedan programmet Stöd & Support. Jag kan säga att jag har haft så omvälvande upplevelser i mitt allra innersta som jag inte trodde var möjligt. Gamla saker som plågat mig då och då och som jag jobbat med och trodde jag bearbetat färdigt har kommit fram i ljuset igen. Med Lenas coachning har jag knackat på dessa och kan säga att jag befriats från så mycket på riktigt efteråt och har nästan glömt vad det handlade om. BEFRIAD – ett ord som verkligen förklarar hur jag känner mig nu. Jag är mycket mer trygg och lugn och har slutat nedvärdera mig själv. Jag har lättare att säga vad jag tycker och hur jag vill ha saker och ting på ett naturligt sätt utan oro i kroppen och har fått verktygen som jag behöver för kunna hjälpa mig själv i olika situationer. Det är fantastiskt att kunna ta bort oro och stärka sig själv innan det blir kaos i huvud och kropp. Stödgruppen har också varit fantastisk! Att dela upplevelser med andra i ett forum där vi varit trygga och gett varandra empati, kärlek och support har varit en för mig alldeles speciell upplevelse. Det är svårt att med ord beskriva vad kursen gett mig i – så jag rekommenderar den å det allra varmaste, om du har ”skav” i kroppen som du behöver bli av med. Får jag funderingar mailar jag Lena och får svar snabbt. Lena har varit helt fantastisk. Engagerad, empatisk och stöttande i alla lägen. Hon är seriös, mycket professionell och samtidig en mycket varm medmänniska.
/ Rose-Marie, 63 år


BÄTTRE SJÄLVKÄNSLA!

Sagt om Lena, Hypnosterapi,EFT & Matrix Reimprinting
Jag är en person som under många år tampats med stark ångest, dålig självkänsla och socialfobi. Jag hittade Lena genom att googla runt på hypnosterapi då jag testat det mesta emot min psykiska ohälsa. Samma kväll efter min hypnosterapisession med Lena kände jag mig direkt efteråt mer positiv och gladare. Det absolut bästa är att det känns som att jag har ”läkt ihop” lite. Har aldrig känt en sån känsla förut. Jag har alltid sen jag var liten känt att det är som ett ”hål” i mig och att någonting fattas, känslor som skapats av allt jag gått igenom sen jag var liten. Men nu känner jag mig stark i mig själv på något sätt och allt som innan påverkade mig mycket, gör inte det längre. Jag kan ta egna beslut som känns bra för mig och jag behöver inte ha någon vid min sida konstant utan jag klarar mig själv och är okej med det. Det känns som jag fått bättre självkänsla! Jag har själv blivit förvånad över det här och att det funkade så bra på mig. Men känslan av att inte vara så ”trasig” längre är oslagbar. Tack Lena för ett fantastiskt mottagande och för att du fick mig att känna mig så lugn trots att det var första gången vi pratade med varandra! ❤ Grym guidning från din sida! Jag kände mig jätte trygg hela tiden och i säkra händer och som att du verkligen fanns där!
/ Anna, 24 år

Klientens upplevelse och resultat efter en session online! Jag använde jag som alltid en kombination av metoder och just denna gång en regression med hypnosterapi och även EFT & Matrix Reimprinting m.m.

EN LÄTTNAD, EN STOR TYNGD SOM BÖRJAT LYFTAS FRÅN MINA AXLAR!

Sagt om Lena,Skype-session,Session för Självkraft
Jag kände efter sessionen en lättnad, stor tyngd som börjat lyftas från mina axlar. Börjat känna lite kärlek till mig själv. Därför vill jag gärna få en ny tid för att jobba mer med mina trauman. Det kan jag inte jobba själv med, det känns för stort för att hantera själv... Jag har kunnat prata om min sorg, trauman, men jag har inte kunnat ta på känslorna tidigare, få ut "sorgen". Det kände jag att jag kunde göra i den individuella sessionen med dig ❤️🌹🙏🏼 Jag kunde få ut min sorg, kunde blotta min hemliga kammare som innehåller brustet hjärta på 1500 bitar som jag inte vet hur jag ska laga ihop igen, jag kunde visa min rädsla utan att bli dömd, vika ut min stolthet vilket har varit att "gömma" känslorna under hela mitt liv.. Jag har varit rädd för att visa min trasiga sida för att jag fick inte göra det när jag var liten för min farmor, pappa eller mamma. Så fort jag började prata om känslor så viftades det bort av dem genom att de sa: tyst, gå härifrån, sluta o gråt, du är jobbig. Jag fick lära mig tidigt att gömma mina känslor, att sorg inte mottogs av mina närmaste... dom blev arg på mig när jag grät, jag har aldrig blivit tröstad.. Jag har kunnat prata om det för hypnosterapeuter eller en psykolog, men inte kunnat ta upp känslorna på riktigt, det gömde jag. Jag hade glömt hur man visar sorg. Det jag gör framför andra människor är att jag ler, jag är glad så att ingen ska kunna märka att jag har en hemlig kammare som innehåller ett hjärta i 1500 bitar och bitarna bara ligger där utan att jag vet vart jag ska börja och jag har skämts för det... Jag kommer såklart även att jobba med EFT själv här hemma för att höja min energi, att inte bli påverkad av den yttre omständigheten, andra människors ord och handlingar. Självklart Lena, får du använda mig o min berättelse som referens. Det skulle glädja mig om det kan hjälpa andra som varit med om i samma situation och blivit vilsna i vuxna livet och kan börja se en glimt av ljus i det mörka tunneln och att leva på hoppet om att det finns hjälp även för mig! Att traumat kan "raderas" bort och att den Aldrig någonsin kommer kunna beröra mitt hjärta igen... 🌺🌺🌺 Stort tack igen Lena för att du gjorde ett undantag för mig för att kunna börja hjälpa mig, tack för ditt förtroende och din hjälpande hand för att kunna rädda mig, jag menar det från djupet av mitt hjärta! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🌺🌺🌺
/ Sayada, 34 år

Lenas anteckning: Det här var en första "akutsession" med en klient som haft återkommande svår depression. Vi tog hand om ett av de många barndomstrauman som ligger till grund för hennes starka, begränsande föreställningar om sig själv. Att inte duga, inte känna sig värdefull och att inte känna sig älskad. (Så vanligt, tyvärr). Traumat blev helt neutralt, obehaget försvann helt (från 10-0) och i slutet av sessionen kände både det lilla barnet/stora klienten som nu upplevde följande ord och känslor som uttrycktes under olika delar av sessionen: ..."...Känner ett inre lugn! Fylld med kärlek och tacksamhet! Jag kan andas! Förut begravde jag känslorna - nu kom de fram! Aldrig fått ut de förut! Så fint att möta mitt lilla jag! Nu träffar inte längre orden mig! Lilla jag är gladare! Jag känner mig fri!...”... Så magiskt och fint att i slutet av sessionen se klienten sitta med handen över hjärtat och uppleva sitt inre barn med kärlek och tacksamhet! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️ PS. Klienten deltog först i nya Självhjälpsprogram med EFT för Självkraft och började använda metoden i sin vardag för att ta hand om vardagstriggers och för att få mer lugn och bättre sömn. Däremot behövde hon utökad hjälp med att ta hand om sina trauman (vilket jag alltid rekommenderar att man söker professionell hjälp med i första hand) och vi bokade in en individuell session via webben, vilket fungerar utmärkt!

ÄNTLIGEN HAR JAG HITTAT SJÄLVKRAFT OCH LENA!

Sagt om Lena,Workshops,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft
Äntligen har jag hittat Självkraft och Lena! Jag har letat och testat mycket under många år. Allt för optimalt välmående. Nu behöver jag inte leta längre. Lena har redan valt ut det bästa och kombinerat det med all sin kunskap, klokskap och noggrannhet och på så vis optimerat det ytterligare. Tacksam!”
/ Ulla Jerlinder, 68 år


LENA ÄR OTROLIGT BRA PÅ ATT GUIDA! DET ÄR DET ABSOLUT BÄSTA!!!

Sagt om Lena
Lena ger kloka, bra svar som man behöver! Bästa är att Lena hittar det man behöver! Lena är otroligt bra på att guida! Det är det absolut bästa!!!
/ Susanne

Referen från deltagare i grupprogram 2018.

GENUIN DEDIKATION!

Sagt om Lena
Genuin dedikation. En förmåga att "sluta" processer och inte abrupt avsluta. Ett ansvarstagande utan att vara fixaren. Mycket bra egenskap!
/ Anna

Referens från deltagare i grupprogram 2018.

NÄRVARON OCH ATT LENA VISAR PÅ ALLA SÄTT ATT JAG ÄR VIKTIG.

Sagt om Lena
Närvaron och att Lena visar på all sätt att jag är viktig.
/ Ulla

Referens från deltagare i grupprogram 2018.

VARM OCH FÖRTROENDEINGIVANDE.

Sagt om Lena
Lena ser och hör, snappar upp minsta antydan. Varm och förtroendeingivande.
/ Nina

Refens från deltagare i grupprogram 2018.

LUGN, INKÄNNANDE. KÄRLEKSFULL.

Sagt om Lena
Lena är lugn, inkännande och tar sig tid att ge allt personen/gruppen behöver för stunden. Kärleksfull.
/ Lina

Referens från från deltagare i grupprogram för Självkraft 2018.

LENA ÄR OERHÖRT TREVLIG, KUNNIG, ENGAGERAD

Sagt om Lena, Hypnosterapi,EFT & Matrix Reimprinting
Jag var hos Lena på ett antal sessioner, lätt hypnos/Eft/knackning. Hon hjälpte mig mycket med att plocka fram känslor från min uppväxt och kunde stötta o stärka med positiva tanke tekniker. Jag var i ett rätt uppslitet, förvirrat, utmattat skick första gången minns jag. Lena är oerhört trevlig, kunnig, engagerad, känns som hon ger allt å lite till i det hon gör, jag kände mig såå trygg. Ha det bäst nu 😄 Karl-Johan — känner sig toppen.
/ Karl-Johan


DU HAR MIN TILLIT HELT OCH HÅLLET! (LÄKARE OCH PSYKOTERAPEUT OM LENA)

Sagt om Lena,Session för Självkraft
Träffade idag den patient som jag talade om i vår session och vill berätta att jag kände mig helt annorlunda. Jag kände mig befriad, stark och mera ömsint i relation till honom än tidigare. Tack för den fina session du gav mig! Du får gärna använda mina ord, om de är användbara. Du har min tillit helt och hållet! Allt gott till dig! Marianne, leg. läkare, leg. psykoterapeut
/ Marianne, 75 år

Erbjöd en session med en ny unik metod. Sessionen tog cirka en kvart minuter och efteråt var obehaget borta och klienten kände sig lugn och trygg och stark.

FRI FRÅN MIN SKRÄCK

Sagt om Lena,Session för Självkraft
TACK för behandlingen! Denna fredag eftermiddag har jag varit på 3 olika affärer utan problem! Behövde inte ens ta fram min inre bild! Fantastiska du! Tack för att du tog dig tid med mig och min "skräck" ! Massor av kramar.
/ Britt Cannerwall, 67 år


...VAD MAGISK DU ÄR...

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting,DRÖMPROGRAMMET - lev ditt drömliv
"Hej Lena. Jag måste berätta för dig vad magisk du är..."..."Tack än en gång Lena för att du finns för mig, för tack vare att du drar ut mina blockeringar så kan vi ta emot det vi behöver för att få framgång. 👍😍💕👌😊"
/ Carina


JAG ÄR STOLT ÖVER ATT REKOMMENDERA DIG!

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,EFT & Matrix Reimprinting
Stort tack för allt du skapat för mig och min tjej. Jag fortsätter utvecklas och min tjej likaså. Må bäst Lena och tack igen för den förändring du skapat i vårat liv. Jag behöver inte vara anonym. Jag är stolt över att rekommendera dig. Du är grym!
/ Perry Segerqvist


NU LEVER JAG OCH INTE BARA ÖVERLEVER

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,Skype-session
Från att ha sett döden som den enda befrielsen känner jag nu att livet och framtiden är mycket ljus. Nu lever jag och inte bara överlever. Jag ser fram emot det som kommer med yttersta tillförsikt. Min tacksamhet saknar gränser när det gäller hjälpen jag fått av Lena och Självkraft. ❤️ Sessionerna jag fått har både varit online och IRL. Båda sätten är lika kraftfulla och det har också varit skönt med hemmamiljön. Under sessionerna på webben har jag knackat på mig själv med hjälp av Lenas guidning. Kvinna, 45 år
/ Kvinna, 45 år


HJÄLP GENOM SVÅRA TRAUMAN HAR GJORT UNDERVERK

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,Skype-session
Lena, du ger och sprider så mycket glädje, förståelse och kärlek. Jag hade den stora turen att hitta dig här. Det ledde till något jag aldrig hade trott. Ditt sätt att jobba på, med att hjälpa en genom svåra trauman har gjort för mig UNDERVERK. Jag har jobbat mig igenom massa svårigheter tidigare men insåg att jag bar på något som är min broms i livet, jag bar på rädslan!!! Denna helvetiska känsla av att inte ha självkänsla fast jag borde ha den största efter allt jag klarat mig igenom. Rädslan förgör och krymper en. Men på bara några gånger ser och känner jag vad som händer. Lena, med din hjälp är jag nu på väg..... Jag kommer aldrig ge mig före jag kunnat släppa denna helvetiska rädsla helt och hållet. Jag är så oerhört tacksam för mitt liv och det som sker sakta men säkert just nu. Jag är inte det minsta rädd att möta mig själv och mitt inre, med din hjälp så vet jag att vi kommer lyckas. Tack Lena och tack livet att detta hände. Att jag hittade dig! ❤🙏❤🙏❤🙏 Önskar dig all värdens lycka..."
/ Monica, 61


DET ÄR SJÄLALÄKANDE!

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft,MÅLPROGRAMMET
”I mitt bröst har jag alltid känt ett stort hål, ett tomrum fyllt av sorg som är så avgrundsdjup och så blytung. Inget har kunna fylla detta tomrum, jag har verkligen försökt. Försökt fylla det med kärlek, bekräftelse, uppskattning från andra, döva känslan av det med olika sorters ”njutning”, men det har bara slutat med att det känns ännu mer svart och tungt. Det har varit ett slukhål som begränsat mig, som har dragit till mig ännu mera smärta och negativ energi”… ”…Sedan starten med Lenas olika Självkraft-program har det äntligen skett en omfattande läkning och känslan är nu att detta tomrum har minskat betydligt i sitt omfång. Förändringen av energin i kroppen märktes redan efter första sessionen. Sessionerna är så oerhört kraftfulla och läker själen på djupet med bestående lättnadskänslor. För första gången känner jag att det är ljust i mitt bröst och det känns som om mitt hjärta äntligen har fått plats att expandera.  Jag känner nu efter VIP-veckan i Spanien att jag kommer att kunna leva mitt liv på det sätt som jag mår bra av men framförallt på ett sätt där jag med medvetenhet kan välja vad som känns rätt för mig och sätta gränser för vad som inte är det.  Sedan starten i juni 2016 har jag fått en mycket större inre trygghet, mer kärlek och förståelse för andra, som gör att relationer utvecklas och situationer lättare kan hanteras och lämnas utan att de förföljer mig i mina tankar.  En ny värld med möjligheter har öppnats sig att bara ta för sig av och för första gången känner jag att jag kan vill och vågar. Nu ska jag förverkliga mina drömmar, utforska vad jag tycker om och nu lever jag och inte bara överlever.  Känslan är magisk! Det ska bli oerhört spännande att gå Lenas ”Stärk ditt inre ledarskapsprogram” för kickstarta mitt levande liv! Jag har betydligt mer energi, lättare i sinnet och bär en känsla av förälskelse för att beskriva hur jag upplever det efter genomgångna program. Trauman och människor som tidigare påverkat mig triggar mig inte längre och det här är så otroligt befriande. Det är svårt att sätta ord på vad jag känner som beskriver känslan inom mig i dag. Glädje, lycka, kärlek, i ett försök att förklara för er som läser detta.  Det här är något ni måste få uppleva och känna själva för att förstå. Från djupet av mitt hjärta vill jag verkligen rekommendera er att gå Lenas program. Det är själaläkande och självkraft i dess rätta bemärkelse! Lena guidar dig så tryggt och lyser så starkt att vägen ut ur mörkret går att finna!"
/ Maria, 45 år

Klienten har under andra halvåret 2016 gått Målprogrammet via Skype samt på mottagningen i Enköping och därefter Hälsoprogrammet under en VIP-vecka i Spanien januari 2017. VIP-veckan i Spanien kommer lanseras under våren 2017 med start i maj i Torrevieja, Costa Blanca - kontakta Lena för mer info och intresseanmälan.

SESSIONERNA ÄR I TOPPKLASS!

Sagt om Lena,EFT & Matrix Reimprinting,DRÖMPROGRAMMET - lev ditt drömliv
Upplevelsen av "Drömprogrammet - Lev ditt drömliv" var det bästa som har hänt mig! Jag var blockerad och väldigt negativt intällt då jag var ute och surfade på nätet. Så helt plötligt kom jag in på SJÄLVKRAFT. Oj, tänkte jag när jag gick in på sidan. Det här skulle jag verkligen behöva. Det var inte bara en punkt som stämde. Så min uppenbara säkerhet är att Lena är ett skänk ifrån ovan. TACK! Sessionerna är i toppklass. Det är verkligen professionellt. Lena lyckades alltid hitta vad som var blockeringen, fast inte jag trodde det hade betydelse. Resultatet efter programmet: Jag känner mig inte så blockerad mer. Har fått positiva känslor och känner mig mer tacksam. Skriver nu tacksamhetsdagbok. Mina mål som jag strävar efter är redan igång med full fart. Självkänslan är väldigt på gång och jag känner att jag kommer att fixa det här. HELT KLART!
/ Carina


JAG ÄR SÅ LYCKLIG! MINSKAT 13 KILO OCH FRÅN STL 46 TILL 42

Sagt om Lena
Jag har minskat i klädstorlek från 46 till 42 😀 Jag kommer i mina gamla kläder! Vägde 88.7 från början och idag 75.8 - minus 13 kilo! Tjoho! 😀😀 Jag är så lycklig. Mitt mål var 75 och jag är snart där. Mitt nya mål är 74.7 som jag har satt för att klänningen ska passa 😂 Hypnosen för att bli av med sötsuget är det bästa jag gjort i hela mitt liv. Nu kan jag ta en godisbit och vara nöjd jag behöver inte äta hela chokladkakan. Igår provade jag att dricka coca cola fy sjutton så sött och äckligt. I våras drack jag minst en halv liter till 1 liter om dagen. Så skönt att bli av med det beroendet. Jag har haft ont i mina leder, hälsporre och inflammationer i kroppen de sista 10 åren. En läkare trodde att jag hade fibromyalgi men jag har inte fått det konstaterat. Helt klart har jag blivit mycket bättre tack vare att jag har gått ner i vikt med BL. Jag har tidigare följt olika dieter men alltid gått upp i vikt igen 😂 Att installera ett viktband och gå ner i vikt har varit enkelt och lätt även om det blir bakslag ibland. Jag mår mycket bättre nu, värken i min kropp är nästan helt borta jag har slutat med alla mediciner. Jag orkar jobba mera är inte dödstrött efter jobbet. Kan sitta på huk och leka med barnbarnen utan problem 😀 Det är så härligt. Jag har lyckats med min viktnedgång trots att jag inte har motionerat så mycket lite cykling och promenader några gånger per vecka. Skulle jag skärpa till mig så skulle jag säkert gå ner mera. Om du funderar på att att installera ett viktband så är Lena Marjoniemi en helt underbar person som guidar dig genom sessionerna på ett så mjukt och kärleksfullt sätt 💖 Detta kommer rakt från mitt 💖 Du har funnits i mitt liv och stöttat mig sen i april 😍 Kramar Eva 😍
/ Eva 61


MAGISK UTAN ATT VARA MYSTISKT

Sagt om Lena,Session för Självkraft,Lär dig knackning för Självhjälp
Tack för besöket hos dig tillsammans med mina barn, då vi fick lära oss knackning som självhjälp. Du lyckades hitta en alldeles lagom nivå för att förklara för oss. Med humor och lugn lotsade du oss igenom både fnissningar och "myror i benen" (som lätt dyker upp när man är 10 år) och förmedlade med värme hur denna metod kan vara användbar mitt i vardagen - magisk utan att vara mystisk. Jag är glad att tillsammans med barnen ha fått ett enkelt och konkret verktyg att ta till när livet stressar eller utmanar oss, alltifrån anspänning inför prov och redovisningar i skolan till en påfrestande situation på jobbet. En fin vana för barnen att ta med sig in i vuxenlivet!
/ Ulrika


JAG VISAR TACKSAMHET OCH KÄRLEK LÄTTARE

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft
Mitt och J:s förhållande har blivit så mycket bättre. Jag är bättre på att dela med mig av mina känslor och visar tacksamhet och kärlek lättare. Fortfarande lite jobbigt men övar 😉 Men både J och mamma märker skillnad. Och jag känner mig mer rofylld kan man säga och mer självsäker rent känslomässigt. Tack för att du hjälpt mig! Till dig som är skeptisk; det var jag också tills jag provade! Lena är så duktig! =) Å det är så häftigt och fascinerande! =)
/ Josefin


ETT NYTT POSITIVT SPÅR I LIVET! :-)

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft
Jag tycker Lena är en helt fantastisk person, så oerhört lyhörd och känslig. Hon ingav mig genast en känsla av förtroende. Jag har känt mig helt trygg när jag, tillsammans med Lena, utforskat svåra erfarenheter med hjälp av hennes varsamma vägledning och stöd. Det känns verkligen att hon har en stor kunskap och erfarenhet och att hon vet vad hon håller på med. Lena är enormt sympatisk och inspirerande. Efter våra sessioner känner jag att jag har kommit in på ett nytt, positivt spår i livet. :-) Jag kan rekommendera vem som helst som har fastnat känslomässigt, att kontakta Lena för att få hjälp att komma vidare i sitt liv och få vägledning av en mycket skicklig och seriös coach! Sonia (Jag upptäckte Lenas hemsida Självkraft av en slump via Facebook och jag blev genast intresserad av hennes intressanta texter om personlig utveckling. Jag kände direkt att jag skulle vilja träffa henne och bokade därför hennes hälsoprogram ¨Ta fram din Självkraft¨.)
/ Sonia


KÄNSLAN JAG HADE HAR HELT FÖRSVUNNIT PÅ BARA EN SESSION

Sagt om Lena,EFT, Hypnosterapi
Jag är helt imponerad av hur man kan jobba med det undermedvetna. Lena bad mig först berätta om min situation och om vad jag upplevde som en blockering idag och sen påbörjade vi sessionen. Jag hamnade då i en tid av min barndom när jag var 10 år gammal och jag gick i skolan och det var rast. Jag fick då fram bilder och händelser som jag hade glömt bort för länge sedan och kunde återberätta dem för Lena. Vi gjorde sen en process som hjälpte mig att förstå och även förändra känslan och bli fri från obehaget. Lena är verkligen duktig på att hjälpa till att plocka fram upplevelser som ligger i ens undermedvetna och sen guida klienten till en ny känsla. Jag blev lite chockad över hur en människas undermedvetna egentligen fungerar och har nu insett hur fantastisk detta verktyg är för att komma åt inre blockeringar. Detta är ett fantastiskt sätt att bearbeta känslor på ett djupare plan. Måste säga att sessionen med Lena och hur hon kombinerar hypnos med EFT och Matrix Reimprinting slår allt annat som jag någonsin har provat i mitt liv. Nu förstår jag saker bättre och den känsla jag hade har helt försvunnit på bara en session När jag var färdig och kom tillbaka så kunde jag inte förstå vad jag hade varit med om. Det går ej att beskriva i ord så ni måste själva prova det. Jag är en svår klient och har man lyckats få mig tillbaka till min barndom och dessutom minns mer än vad jag någonsin i mitt liv har gjort, ja då är man otroligt duktig. Vill tacka Lena så mycket för denna behandling som är priceless!..."...
/ Anne von Porat, bloggare, Veckomagasinet.com


MYCKET KOMPETENT

Sagt om Lena
Personligen har jag fått mycket hjälp av Lena. Hon är mycket kompetent!
/ Tomas Gunnarsson, författare, föreläsare, coach.


JAG KÄNNER MIG LÄTT I BÅDE KROPPEN OCH SJÄLEN

Sagt om Lena,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft
Idag vaknade jag utan smärta i ryggen för första gången under många år. Jag känner mig "lätt" både i kroppen och själen. Jag vill tacka dig för min "befrielse"! Tack så mycket Lena! Här är min referens: "Finns det någon terapi/sätt/metod som kan frigöra mig från otäcka/obehagliga känslor som är rotad i min kropp (som har samlats inom mig i många år), som gör att tankarna sätts igång och även känslorna? Hoppas att ni förstår vad jag menar…". Jag fick många snälla svar och bland de, var det om EFT. Jag blev nyfiken och googlade fram mer information om det. Det var så jag hittade Lena från Självkraft. Jag tänkte varför inte, Jag som har läst om Louise Hay, The Secret, De fyra grundstenar till ett bättre liv, började med meditation och yoga, men ingenting hjälpte mig. Jag visste även att känslor/svåra upplevelser kunde sätta sig hårt i kroppen. Jag hade en intensiv smärta på höger sida av ländryggen, som jag relaterade till mitt tunga jobb, som gjorde att jag mådde både psykiskt och fysiskt dåligt. Jag köpte en bok om EFT och började läsa, efter att ha läst halva boken bestämde jag mig för att ringa Lena och gå i terapi hos henne. Jag hörde en trevlig och snäll röst i telefonen. Vi bestämde oss för att träffas i oktober och att jag skulle gå hennes program "Ta fram din Självkraft", under tiden rekommenderade Lena att jag skulle fortsätta läsa boken och göra övningarna. Det kändes som en evighet, det var ca 2 månader kvar till oktober. Jag tog mig i kragen och fortsatte med boken. Jag märkte att mina tankar började förändras, att jobbet inte kändes lika tråkigt och tjatig som förut. Nånting började hända. Då kom oktober och jag började med terapin, varje gång vi träffades gick vi igenom en svår upplevelse, som gjorde det lättare för mig att hantera. Hon bad mig att göra några övningar under veckan till nästa session. Jag började med en vana när jag körde bil, att "knacka" på mig själv. Så under den sista dagen när jag åkte till Lena (det kunde ta 40 min), började jag knacka på mig själv, jag tänkte på att det var den sista sessionen och jag började fundera om det blev som jag hade förväntat mig. Samtidigt kände att min smärta i ryggen var intensiv, och jag tänkte "varför tog jag inte en Ipren innan jag åkte". Medan jag knackade på mina fingrar, som Lena hade lärt mig, tänkte jag på denna smärta och undrade varför det gjorde så ont. Plötsligt såg jag allt, varför jag hade denna smärta: jag har kämpat mot mig själv i hela mitt liv. Jag har svårt att acceptera mig själv och även att älska mig själv. När jag kom fram till Lena så berättade jag det för henne!! Det var så klart för mig nu! Nu förstår jag! Lena frågade mig om hur mycket smärta jag hade i ryggen, jag sa att det var en 4:a. När vi avslutade vår sista session, hade jag inte alls ont i ryggen längre. Jag hade hittat mig själv. Det var min Aha-upplevelse och jag var mer än nöjd med mina resultat. Det var detta jag hade väntat på i många år, efter alla själv-hjälp böcker som jag har läst genom åren. Dagen efter, vaknade jag utan smärta i min rygg, jag kände mig befriad, äntligen hade jag den där underbara känslan av livslust inom mig! Äntligen!! Jag vill tacka dig med hela mitt hjärta Lena. Tack!! Hälsningar och varma kramar från Elizabeth
/ Elizabeth


ATT FÖRLÅTA OCH KÄNNA KÄRLEK FÖR HELA MIG SJÄLV

Sagt om Lena
Lena talar och skriver om förlåtelse, sann, ärlig förlåtelse från hjärtat. Du vet när du känner det när du förlåter, din kropp och själ upplever det. Jag känner stor tacksamhet till Lena som guidade mig fram till mitt eget inre barn. Något som jag hört om förut, men teorin ger ingen förståelse. Det är i görandet som du kan känna och uppleva det. Lena är mycket professionell och kunnig. Hon guidar på ett inkännande sätt, med värme, förståelse och tålamod. Lena inger trygghet. Lena inte bara ”lever som hon lär”, hon är det hon lär. Lena har öppnat upp världen för mig till det undermedvetna. Betydelsen av att förlåta, känna kärlek för hela mig själv, ja den betydelsen är ovärderlig och är mig en stor hjälp på min resa, livet. Från djupet av mig, Tack Lena!
/ Monika


HAR LAGT MINA VÄRKTABLETTER ÅT SIDAN

Sagt om Lena,EFT
Vill bara berömma dig Lena för att du gett mig din konst med knackningen :) Jag mår så himmelskt bra i mina bihålor :) och jag har lagt mina värktabletter åt sidan :) Knackningen hjälper mig även från mitt diskbrock och min artros. Jag har tyckt sådant var nonsens, men nu har jag verkligen blivit övertygad. Jag är så nöjd :) Är det något magiskt? Jag mår så himla bra! Du är en fin människa!
/ Anders 57 år


OM LENA

Sagt om Lena,EFT
Tack för allt Lena, tycker att jag har fått lära mig mycket under de timmarna hos dig!
/ Man


SÖMNEN BLEV BÄTTRE

Sagt om Lena
Jag var till Lena på först på EFT (för att lära mig knacka själv) och sen en hypnossession. EFT tycker jag var helt enormt, det kändes så bra i kroppen och Lena är outstanding på att guida. Det kändes aldrig konstigt på något vis. Sömnen blev bättre och när jag känner att jag är på väg att bli stressad så knackar jag, väldigt bra redskap och det finns ju alltid med. Hypnosen var på ett djupare plan. Med hjälp av Lena så kom vi åt problemet som låg så långt tillbaks som ca 50 år. Helt otroligt. Lena är en helt underbar person som är lätt att prata med och hon kan verkligen sin sak. Mycket proffsig!!
/ Anna-Lena 56 år


VÅGADE SLÄPPA KONTROLLEN

Sagt om Lena
Genom att jag fick förtroende för Lena så kände jag mig helt lugn och vågade släppa kontrollen.
/ Kvinna


OM LENA

Sagt om Lena, Hypnosterapi
Jag är verkligen så himla tacksam och glad för att jag fått träffa Lena och för att jag fått möjligheten att behandla mig hos henne. Trots att jag inte känt henne länge så kan jag med handen på hjärtat säga att hon är en så underbar och varm person och det känns som att hon verkligen är mån om sina klienter och att de får god information om vad dem kommer vara med om. Jag kan garantera att du är i goda händer om du väljer att ta steget och genomgå en hypnos eller något annat hos henne!
/ Isabella 19 år


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Superduktig Lena! Kan inte sammanfatta det bättre än komplett!
/ Kvinna


OM LENA

Sagt om Lena,Workshops
Kompetent. Ser varje deltagare.
/ Kvinna


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Tydlig, inkännande och lättsam. Kunnig. Förtroendeingivande.
/ Kvinna


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Lyhörd och lugn. Alla får komma till tals om man vill.
/ Kvinna


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Väldigt inspirerande, behaglig att lyssna till och lätt att förstå. Känns som du ”ser” oss alla!.
/ Ing-Marie


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Positiv, kunnig och spridare av kunskap och erfarenhet.
/ Kvinna


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Jättebra och inspirerande som engagerade sig i oss alla.
/ Kvinna


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Saklig och pålitlig med både värme och humor.
/ Pia


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Otroligt engagerad och fokuserad. Bra på att lära ut, väldigt pedagogisk.
/ Ingrid Smith


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Mycket inspirerande, god retorik, förtroendeingivande.
/ Malin Kähäri


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Närvarande, såg oss alla. Jag kände mig sedd. Pratade lugnt och förstående.
/ Kvinna


OM LENA

Sagt om Lena,EFT,Workshops
Jättebra föreläsare som är inspirerande och engagerad i alla som lyssnar. Rekommenderas starkt!
/ Maria Salminen


FICK ETT LUGN INOM MIG

Sagt om Lena,EFT,Skype-session
Tack så hjärtligt för en omtumlande session. Kände mig så sprudlande i hela kroppen. Du är verkligen otroligt mänskligt proffsig. Kvinna på rätt plats. Tusen, tusen tack. Jag känner att jag kan anförtro mig till dig. Känner att du har hjärtat på rätta stället. Det var verkligen intressant och jag fick ett lugn inom mig och kunde se saker och ting på ett lättare sätt än vad jag gjort innan. Du är duktig på det du gör och har ett lugnt och engagerande sätt att jobba på. Känns som att du verkligen ger 100 procent. Att sitta framför datorn kändes precis som att sitta i samma rum…vi var ett tillsammans. Varm kram till dig bästa Lena
/ Tina, 50 år

Klientreferens efter en EFT-session via Skype.

FRI FRÅN FLYGRÄDSLA

Sagt om Lena,EFT
Hej Lena, resan gick jättebra! Kände inga speciella obehag! Så skönt! Blev inte ens svettig i händerna. En kille som satt i stolen bredvid mig på resan led verkligen av flygrädsla, han avverkade sidorna i sin bok på sekunder och ibland tror jag han läste upp och ned. Hade nästan funderingar på att viska: testa knackningar! Jättetacksam för din hjälp som du gav mig! Kommer att rekommendera din hjälp till andra som behöver! Stor kram!
/ Helena, 63 år

Klienten har haft en jobbig flygrädsla ända sedan en incident under en resa för cirka tjugo år sedan. Hon har flugit sedan dess, men med stort obehag, oro och extrem handsvett – händerna har blivit drypande våta. Värst har start och landning varit. Nu vill hon resa utomlands oftare, men upplever att flygrädslan försvårar detta och söker därför hjälp med detta. Vi jobbar oss tillbaka till ursprungshändelsen och där gör vi en process som befriar henne från obehaget. Hon upplever situationen helt annorlunda, det är lugnt, händerna är torra och hon ser fram emot landningen.

MAGISKT! LIVSFÖRÄNDRANDE!

Sagt om Lena,EFT,HÄLSOPROGRAM - Ta fram din Självkraft
När jag kom till dig första gången var jag ganska deppig. Jag hade gått igenom en skilsmässa och mådde inte så bra. Jag ville må bättre, få starkare självkänsla och hitta livsglädjen igen. Första sessionen kände jag mig jättelöjlig. Att man knackar på sig själv kändes som lite hokus pokus, men i och med att jag såg resultaten så fick jag ju tänka om. Jag tror att EFT är minst lika kraftfullt som hypnos. Jag hamnade i obehagliga minnen från barndomen. Det var inte roligt, men väldigt under kontroll och skönt att ha gått igenom. Som att man har tagit bort styrkan från den händelsen. Som att man har gjort en omprogrammering. Resultaten kom på en gång efter varje EFT-session och det var motiverande att se så bra resultat så snabbt. Att man sätter fingret på det man vill jobba med och tar itu med det på en gång. Efter varje session har jag varit jättetrött och åkt hem och sovit. Om jag skulle jämföra med fysisk ansträngning så är det som ett fem timmars träningspass. Jag har varit helt slut, både mentalt och fysiskt. Som om att man satt igång en jätteprocess i kroppen. Men när jag vaknat upp nästa morgon har jag varit jättepigg och sett de resultat vi knackat på. Det har varit ganska fantastiskt. Lite magiskt i och med att förbättringarna varit oförklarligt stora. Jag har blivit mer positiv, kreativ och fått mer fokus och motivation framförallt. Det har blivit lättare med stressen och med allting. Lättare att gå upp på morgonen. Lättare ta itu med problem. Lättare att föra en dialog med barnen och jag är mer närvarande. Jag lyssnar bättre. Livsglädjen har kommit tillbaka. Självkänslan är starkare. Humöret är bättre. Nu känner jag mig som en 9-10:a på en skala där jag tidigare kände mig som 4-5 Det har varit toppen. Superresultat och jättesnabbt har det gått. Jag trodde inte ens att man kunde må så här bra. Det var spännande och kul att testa hypnos. Jag trodde kanske att man skulle vara mer ”borta”. Men man är med och man har kontrollen själv. Ändå känns det väldigt avslappnat. Som i en slags dvala, eller vila. Resultaten efter hypnosen kommer smygande, mer som att det växer fram. De känslorna man vill förstärka kommer mer smygande. Det har varit bra att komma till dig. Det är något man gör i förtroende eftersom man lämnar ut sig ganska mycket i de här behandlingarna. Jag har haft fullt förtroende för dig hela tiden. Det har känts tryggt. Jag har sett superresultat och mår mycket, mycket bättre så det var tur att jag vågade prova på. Jag rekommenderar andra att komma och prova om man har låg självkänsla och känner sig nere. Precis som att gå på gym. Att man inte bara tar hand om det ytliga fysiska utan även tar hand om huvudet, det mentala. Man får en push där och det påverkar både tanke, känslor och krämpor. Man mår fysiskt bättre också.
/ Eva, 46 år

Program "Ta fram din Självkraft" (totalt 6 sessioner).

"BOTAD" FRÅN MINA PANIKKÄNSLOR

Sagt om Lena,EFT
Jag upplevde EFT-sessionen som mycket seriös och professionell. Den kändes tidvis intensiv, men också lite tröttande. Vidare kände jag en viss befrielse som tilltog ju längre sessionen pågick. Spänningar släppte och ett lugn infann sig så småningom. Efter sessionen kändes det som att jag befriats från något diffust, en obehagskänsla var borta. Den ”klump” jag haft i maggropen i samband med tankarna kring detta obehag kändes inte längre. Sedan EFT-sessionen har jag inte upplevt det obehag som jag tidigare upplevt i samband med värme, mörker och trånga utrymmen. ”Panikkänslorna” om vi kallar dem så, har försvunnit helt. Jag känner inte heller något obehag när jag föreställer mej situationer som tidigare skapat en form av panik/klaustrofobi. Jag är övertygad om att jag är ”botad” från mina panikkänslor efter EFT-sessionen som ändå kändes enkel att utföra tillsammans med en ”guide”. Lena upplevde jag som lugn och tålmodig. Hon vägledde mej genom hela sessionen på ett professionellt, seriöst och tryggt sätt. Kände mej aldrig ”fånig” eller utelämnad på något sätt. Varken stressigt eller kravfyllt. Bara att följa med i instruktionerna och fokusera på dessa och känna efter och söka på ”djupet” efter ”känslan”. Lenas guidning kändes också omhändertagande och uppriktigt ärlig under hela sessionen vilket bidrog till ökad övertygelse om dess kraft!
/ Man, 56 år

Klienten ville ha hjälp med en klaustrofobisk panikkänsla som uppkommit i samband med nattsömn i värme, mörker och trånga utrymmen. Han fick denna känsla första gången en natt för fem år sen. Då sov han i en husvagn under en semester en ovanligt het sommar och har sedan dess haft kvar klaustrofobikänslan även i andra, liknande situationer.

FRI FRÅN ANDNÖD OCH DÖDSÅNGEST

Sagt om Lena,EFT
”Jag blev så trött efter sessionen, men på ett behagligt sätt och det kändes annorlunda i kroppen. Sen blev jag jättesnorig och näsan rann hela kvällen. Jag sov lite oroligt med ett visst obehag i kroppen. Nästa morgon vaknade jag och kände mig helt i balans. Kände mig lugn och bra och inte snorig alls längre. Jag tyckte EFT-sessionen kändes jättebra och att det var fascinerande. Jag kände mig ovanligt lugn och balanserad i flera dagar efteråt. Nu har det gått flera månader sedan sessionen och jag har inte vaknat med ångest en enda natt sedan dess.Jättetacksam för din hjälp som du gav mig! Kram!
/ Helena, 62 år

Klienten har sedan 20 år tillbaka lidit av återkommande plötslig andnöd mitt i natten. Hon vill inte känna oro för att närsomhelst utan förvarning vakna och känna dödsångest. Vi knackar på de tankar, känslor och kroppsförnimmelser som dyker upp. Halvvägs in i sessionen beskriver hon hur skönt det skulle vara att släppa denna ångest och hur hennes liv skulle bli annorlunda. Efter ännu en knackrunda känner hon hur det börjar släppa, men hon kan knappt fatta det själv så vi kör vidare. Efter ett varv till blir hon plötsligt väldigt trött, stannar nästan med knackningen på punkterna under ögat och bara sitter tyst. Orkar knappt prata. Hon kan inte hitta obehagskänslan alls längre och känner att det har släppt och är helt borta. Efter sessionen säger hon att hon vet att det försvunnit nu. JAG TALADE MED KLIENTEN NU NÄSTAN ETT ÅR SENARE – HON ÄR FORTFARANDE HELT FRI FRÅN DETTA.

SJÄLVKÄNSLA & TANKESÄTT OM MAT

Sagt om Lena, Hypnosterapi, Hälsoguidning
Det har blivit en himla skillnad efter hälsoguidningen! Både tankesätt och matvanor har förändrats. Jag mognade i mitt sätt att se på mat. Att mat är näring för kroppen och inte något som jag bara är tvungen att äta. Jag behöver äta rätt för att få rätt näring och för att jag ska må bra. Nu äter jag alltid frukost och det gjorde jag inte innan hälsocoachningen. Jag väljer nyttigare pålägg som t.ex. avokado och keso. Sen äter jag lunch och till mellanmål köper jag hellre en påse nötter eller en frukt istället för en chokladbit som innan. Och så äter jag middag på kvällen. Efter mitt beslut att genomföra en magoperation fick jag hjälp att hitta rätt sätt att äta. Jag fick rätt verktyg och jag visste att jag klarade av det med enkla medel som fungerade i min vardag. Jag var glad för alla positiva framgångar jag hade. Före hälsoguidningen, min magoperation och hypnoterapin så mådde jag uselt. En etta på skalan. Mat var bara blä, självkänslan var blä, allting var bara blä, jag var inte lugn, jag var ingenting, jag skulle vara alla till lags, det var bara fokus på alla andra och inte mig. Nu mår jag och känner mig som 8,5 på skalan! Jag behöver min egen tid och jag är värd det! Mat ger näring och energi och jag väljer nyttig mat. Det var jättebra coachning, man fick förtroende för Lena och kände sig lugn. Lena läste verkligen av mig ordentligt och hur hon skulle coacha mig på rätt sätt – på ett lättsamt sätt! Jag tycker det har varit helt suveränt! Inget hälsofreak som bara talar om hur man ska äta. Lena har lyssnat väldigt bra och på ett professionellt sätt.
/ Pia, 42 år

HÄLSOGUIDNING – TANKESÄTT OCH MATVANOR

 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt

 

805
840