Metoder

SJÄLVKRAFT arbetar med flera kraftfulla, djupgående och tidseffektiva metoder. Lena integrerar dessa i en unik och skräddarsydd mix utifrån varje enskild klient. Genom att kombinera samtliga metoder för klientens behov och förutsättningar så skapas de bästa förutsättningarna för ett optimalt och varaktigt resultat. Du behöver inte välja en särskild metod eller förstå hur den fungerar för att kunna få hjälp. Lena utgår från just dig och dina behov och du får ta del av alla metoder när du bokar tid hos SJÄLVKRAFT. För dig som är nyfiken och intresserad finns ändå information om de olika metoderna som Lena är utbildad i och använder. Utöver dessa metoder så pågår certifiering inom ytterligare metoder som du kan få testa, men inte finns med i listan över metoder nedan. Mer info får du av Lena vid din bokning.

Kontakta Lena
 
Skicka!
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
810