Lär dig knackning

Lär dig en ny och effektiv metod för stresshantering - snabbt, enkelt och skönt! Knacka dig lugn glad och fri från stress och obehag med världens snabbast växande självhjälpsmetod - knackning med EFT (Emotional Freedom Techniques). Visste du att en kort session med knackning minskar stresshormonet kortisol i blodet med i genomsnitt 24 procent! Hög stress ger högt kortisol som ökar risken för exempelvis både sömnstörningar och bukfetma.LÄR DIG KNACKNING SOM SJÄLVHJÄLP

Boka 2 betala för 1 - bjud med en vän, partner, kollega eller ett barn! Den perfekta gåvan till någon du tycker om. Få en gemensam upplevelse och härlig stund tillsammans och ett värdefullt verktyg som kan hjälpa er båda till känslomässig frihet, hälsa och välbefinnande!

     


Välj mellan individuell session eller specialerbjudandet "kom 2 -betala för 1". Erbjuds både på mottagningarna och på webben.  


Enskild session
Kom 2 betala för 1

På mottagningen1 750 kr (1,5 timme)875 kr/person

  
På webben1 750 kr (1,5 timme)875 kr/person
Boka tid för en kostnadsfri konsultation på telefon så får du ta del av erbjudandet som bokas direkt genom Lena. 

Tider erbjuds i Enköping, Uppsala och på webben och kan bokas enligt de öppettider som gäller för Självkrafts mottagningar. 

Beställ idag och fixa snabbt och enkelt en värdefull gåva som gör skillnad!

Ingela knackade själv bort akut gallstenssmärta:

"...Jag har även fått lära mig att knacka med EFT. En vanlig biverkning efter Gastric Bypass är problem med gallsten, vilket jag har haft i många år nu. Jag har tabletter som jag tar när jag känner symtomen komma och då brukar det backa. I somras var jag i Stockholm och hälsade på min syster. Jag fick känningar men hade inga tabletter med mig. För er som inte har haft ett gallstensanfall så är smärtan att jämställa med barnafödande. PANIK!!! 

Jag provade att knacka medan jag satt i bilen med min man. Jag knackade mellan Stockholm och Kungsängen och helt plötsligt avtog smärtan helt... 

Tack Lena! Jag är djupt tacksam för allt som du har gjort för mig. <3"

/ Ingela

COOLT! This "shit" works! 

"...Lena och jag var ute på vår dagliga walk-and-talk. Jag ville handla mörk choklad och något snacks. Jag fastnade för kinamix. Lena läste innehållsförteckningen och jag såg på henne att det inte var något succéval (haha…) Hon frågade mig om vi skulle ”knackabort” känslan av mitt begär för denna rara lilla påse. Självklart var jag på! 

Vi knackade mitt i affären vid leksakshyllan och snart kände jag att jag kunde ställa tillbaka påsen då suget inte längre var där. 

Senare på kvällen tog Lena upp den här händelsen och för mig var den helt borta, jag hade glömt den fullständigt, fanns inte kvar i mitt minne förrän hon påminde mig om den! Inget sug fanns kvar, COOLT! This ”shit” works! ;-) "

/ Maria, 44 år

Läs mer om knackning och EFT eller klicka här för att BOKA TID för telefonkonsultation innan din bokning. 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
802
883