Gratis konsultation

Varmt välkommen att boka tid hos Lena för en kostnadsfri konsultation per telefon, så får du veta hur Lena kan hjälpa just dig. OBS! Tider för kostnadsfri konsultation bokas från mitten på mars direkt i bokningsprogrammet som är under uppbyggnad. Vill du sätta upp dig på väntelistan och få mejl med länk direkt till bokningssidan, så snart den lanseras? Skriv ett mejl till Lena och håll sen utkik i inkorgen!

Lena erbjuder kostnadsfri konsultation inför ditt besök så att du kan berätta vad du vill ha hjälp med och få svar på dina frågor. 

Från 1 mars erbjuds åter tider för kostnadsfri konsultation. 

Från 1 april erbjuds åter tider för sessioner och program. 

OBS! Inga BOKA-NU länkar på hemsidan fungerar förrän nytt bokningsprogram är på plats! 

OBS! Begränsat antal tider för både konsultationer och bokningar under mars - april då Lena endast arbetar deltid på grund av rehabiliteringen av en bruten axel (efter halkolycka i slutet av 2017). Tider erbjuds i turordning efter befintlig väntlista. Därefter släpps tider för övriga som vill boka tid.  

BESTÄLL inspirationsbrevet "Lenas Inre Rum för Självkraft" här på sidan så kommer du få info direkt i mejlen om när det åter går att boka tider och om aktiviteter för Självkraft under 2018!

   
  Kontakta Lena
   
  Skicka!
   


  Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

  Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
  När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
  Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
  Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

  För och efternamn

  Ålder

  Ort

  E-post

  Lämna följande fält tomt

   
  805
  852