Inspiration till hälsa

SJÄLVKRAFT guidar och inspirerar dig till en bättre fysisk och psykisk hälsa. Kost, motion och sömn är avgörande för välbefinnandet. Men, det är så mycket mer som påverkar och avgör hur du mår. Kroppen, själen, magen, hjärtat och hjärnan. Signalsubstanser och hormoner. Ditt energisystem. Viktigast av allt är dina känslor. Hur har dina tidiga barndomsupplevelser och senare livserfarenheter påverkat dig? Vilka följder får det på de val du gör idag? Allt hänger ihop och bildar ett eget ekosystem.

Så hur hänger allt ihop? Vad kan du själv göra? Hur kan du ta kontroll över din egen hälsa? Varför är det så svårt att leva som du kanske vet att du ”borde”? Vad är det som påverkar och hur?

Här får du veta mer om hur Lena på SJÄLVKRAFT ser på hälsa och välbefinnande. Genom livserfarenhet, professionella utbildningar, nya kunskaper och den senaste internationella forskningen så har det vuxit fram en stark övertygelse och goda insikter i vad som fungerar och gör gott för både kroppen, psyket och själen. Vad som ger SJÄLVKRAFT.

Varmt välkommen!
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
853