Hälsoprogram

Befria dig från djupa, inre blockeringar och rädslor som hindrar dig i livet och påverkar din hälsa, din självkänsla, dina relationer, dina prestationer och din livskvalitet. Genom en grundläggande kartläggning och effektiva livscoachande frågor ringar vi in problemen och hittar lösningarna. Lena ger dig nycklarna till hur du tar fram din egen Självkraft och guidar dig till nya tankar, känslor och insikter som kan förändra ditt liv.

TA FRAM DIN SJÄLVKRAFT!

Vill du bli fri från rädslor, blockeringar och begränsande övertygelser som hindrar dig från att vara i din fulla kraft? Låt dig guidas av Lena till att ta fram din Självkraft och upplev känslomässig frihet, hälsa och välbefinnande för kropp, sinne, själ och hjärta!

Självkraft erbjuder skräddarsydda sessioner för just dig i en unik mix av kraftfulla, djupgående, tidseffektiva metoder för optimalt och bestående resultat. 

Lena guidar dig i en kombination av dessa metoder: 

 • Hypnos och hypnosterapi
 • EFT (Emotional Freedom Techniques)
 • Mindful EFT/knackning
 • Matrix Reimprinting
 • Havening Techniques
 • Mental träning
 • Livscoachning
Vi arbetar med både ditt medvetna och undermedvetna sinne!

För att du ska kunna stärka dig själv, höja din energinivå och skapa ditt liv så som du önskar jobbar vi med både ditt undermedvetna och ditt medvetna sinne. Vi söker efter dina begränsande övertygelser och din inre dialog, ditt ”självprat", som hittills hindrat dig att uppnå det du önskar i livet. Målet är att befria dig från energiblockeringar i kropp och själ

Lena jobbar med dig för att tillsammans utforska tankar, känslor och beteenden som kan förändras till det positiva genom kraftfulla processer och energipsykologi. Du guidas tryggt av Lena som erfaren känslocoach, så att du kommer i kontakt med dig själv på ett djupare plan för att uppnå bestående förändring. Lena är också din mentala mentor och guidar dig till ett optimalt ”mindset”. 


Attraktionslagen - hur fungerar den för dig?

Du får också lära dig hur du med hjälp av Attraktionslagen skapar ditt eget liv. Enbart positiva affirmationer räcker inte för att manifestera det du önskar. Så länge det finns någon form av energiblockering och begränsande tankar och känslor, så är det den energi du omedvetet sänder ut. Det är då precis vad du får tillbaka, enligt lagen om Attraktion. Lena guidar dig till att förändra detta på ett grundläggande plan. Det ger dig de bästa förutsättningarna att manifestera det du vill ha och uppleva i ditt liv. 

Effektiva verktyg för stressminskning

Du får även flera praktiska, behagliga och supereffektiva verktyg och metoder, så att du själv kan lära dig att snabbt och enkelt minska och bli fri från inre stress, oro och ångest. 

Du guidas till dina unika behov, som exempelvis:

 • stärka din självkänsla i grunden
 • stärka ditt självförtroende
 • öka din självrespekt
 • ta fram din Självkraft!
 • öka ditt fysiska och psykiska välbefinnande
 • höja din energi
 • uppnå dina egna hälsomål
 • förbättra dina relationer
 • bli mer medvetet närvarande och fokuserad

"Det är själaläkande!"

"... Förändringen av energin i kroppen märktes redan efter första sessionen. Sessionerna är så oerhört kraftfulla och läker själen på djupet med bestående lättnadskänslor. För första gången känner jag att det är ljust i mitt bröst och det känns som om mitt hjärta äntligen har fått plats att expandera..."...

"Känslan är magisk!"

..."... Jag har betydligt mer energi, lättare i sinnet och bär en känsla av förälskelse för att beskriva hur jag upplever det efter genomgångna program. Trauman och människor som tidigare påverkat mig triggar mig inte längre och det här är så otroligt befriande.  Det är svårt att sätta ord på vad jag känner som beskriver känslan inom mig i dag. Glädje, lycka, kärlek, i ett försök att förklara för er som läser detta. 

Det här är något ni måste få uppleva och känna själva för att förstå. Från djupet av mitt hjärta vill jag verkligen rekommendera er att gå Lenas program. Det är själaläkande och självkraft i dess rätta bemärkelse! 

Lena guidar dig så tryggt och lyser så starkt att vägen ut ur mörkret går att finna!"
/Maria, 44 år

NY VIDEO: Maria berättar om sin upplevelse direkt efter en av sessionerna hos mig. 

Ta fram din Självkraft är ett unikt hälsoprogram som skräddarsys för att just du ska må bättre. Programmet innehåller fem sessioner och erbjuds med ett rabatterat paketerbjudande. Skype-sessioner fungerar också utmärkt för detta program. Ge dig själv de bästa förutsättningarna till hälsa och välbefinnande i livet! 

Du är varmt välkommen att boka tid för en gratis telefonkonsultation - boka tid direkt i bokningskalendern HÄR.  

Läs gärna referenser från Självkrafts klienter:


Här i länken finns många fler referenser där Självkrafts klienter berättar om sina upplevelser och resultat från programmet.


Boka ett hälsoprogram hos Självkraft för att må bättre.

Se gärna Självkrafts presentationsfilm "Välkommen till Självkraft" här på hemsidan där Eva på bilden ovan medverkar. Den spelades in 2014 och mycket har hänt sedan dess i arbetssätt och var jag mina mottagningar, men budskapet till dig är lika viktigt och aktuellt - alltid - så se den gärna! 

Kontakta Självkraft för bokning eller mer information

Du når mig på lena@sjalvkraft.se, telefonnummer 072-744 41 00 eller via kontaktformuläret nedan.

 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
811
873
841