Hälsoguidning och kostrådgivning

Vill du bli friskare, starkare, sundare, gladare i både kropp och själ? Bli lugnare, mer balanserad, fokuserad och tänka klart? Sova bättre? Befria dig från sötsug och sockerberoende? Förändra din vikt? Känna inspiration och hitta egen motivation till träning och hälsa? Få tips på vad du bör undvika och vad du istället kan äta och dricka för att må bättre? SJÄLVKRAFT gör en grundlig kartläggning av din livssituation och ställer frågor som hjälper dig att hitta svaren inom dig. Lena guidar dig genom en unik mix av effektiva och djupgående metoder som skräddarsys för just dina behov.

Hälsoguidning som gör skillnad

Du får personlig hälsoguidning och enkla kostråd för just dina specifika förutsättningar. Det kan till exempel handla om vilken mat som stärker dig och vilken mat som försvagar. Eller hur dina tankar och känslor påverkar ditt beteende kring vad du äter och dricker och hur du kommer tillrätta med det. 

Genom att hitta och ta hand om grundorsaken till de problem, symptom eller behov du har så kan du uppnå en djupgående förändring. Lena guidar dig en bättre hälsa och livskvalitet genom kraftfulla, tidseffektiva metoder för optimalt och bestående resultat.

Du kommer att få ge dig själv frivilliga hemuppgifter mellan sessionerna. Du kan till exempel föra en enkel dagbok över din kost, dina tankar, känslor och beteenden. 

Hälsoguidning handlar inte bara om kosten - även om det ofta ger fantastiska resultat. Hälsa är också fysisk rörelse och aktivitet. Mental träning, avslappning och aktiv återhämtning. Sunda relationer. Harmoniska hormoner. Balans mellan arbetsliv och privatliv. Och mycket mer.

Hälsoguidning med kostrådgivning ingår - om det finns behov hos dig av det - som en naturlig del i samtliga sessioner och program. För ett optimalt resultat rekommenderas SJÄLVKRAFTS unika program "Ta fram din Självkraft" där en grundläggande kartläggning ingår i kombination med övriga metoder.

Läs mer om hur Självkraft kan hjälpa dig.

Läs gärna referenser från Självkrafts klienter. 

Du är varmt välkommen att boka tid för en gratis telefonkonsultation - boka tid direkt i bokningskalendern HÄR.  


Kontakta Lena
 
Skicka!
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
810
831