LÄR DIG KNACKNING FÖR SJÄLVHJÄLP

Visste du att knackning minskar stresshormonet kortisol i blodet med i genomsnitt 24 procent? Stress höjer kortisolet och ökar risken för exempelvis både sömnstörningar och bukfetma. Lär dig knackning och upplev hur du tydligt, snabbt, enkelt och skönt kan minska och bli fri från inre stress, oro och sötsug.


Knacka dig lugn, glad och fri från värk och obehag! 

Du får lära dig grunderna i EFT (Emotional Freedom Techniques) och får tips på hur du kan använda detta enklaeffektiva och sköna verktyg i din vardag. Läs gärna mer om EFT - klicka här!

Få en behaglig upplevelse och ett värdefullt verktyg som kan hjälpa dig till känslomässig frihet, hälsa och välbefinnande! 


Enskild session


På mottagningen1 750 kr (1,5 tim)

  
På webben1 750 kr (1,5 tim)


 

Tider erbjuds på Självkrafts mottagning i Enköping och på webben enligt de öppettider som gäller för Självkrafts mottagningar. OBS! Var ute i god tid med din bokning då det oftast är cirka en månads väntetid.

Så här säger några av Självkrafts klienter om metoden: 

Ingela knackade själv bort akut gallstenssmärta:

"...Jag har även fått lära mig att knacka med EFT. En vanlig biverkning efter Gastric Bypass är problem med gallsten, vilket jag har haft i många år nu. Jag har tabletter som jag tar när jag känner symtomen komma och då brukar det backa. I somras var jag i Stockholm och hälsade på min syster. Jag fick känningar men hade inga tabletter med mig. För er som inte har haft ett gallstensanfall så är smärtan att jämställa med barnafödande. PANIK!!! 

Jag provade att knacka medan jag satt i bilen med min man. Jag knackade mellan Stockholm och Kungsängen och helt plötsligt avtog smärtan helt... 

Tack Lena! Jag är djupt tacksam för allt som du har gjort för mig. <3"

/ Ingela

COOLT! This "shit" works! 

"...Lena och jag var ute på vår dagliga walk-and-talk. Jag ville handla mörk choklad och något snacks. Jag fastnade för kinamix. Lena läste innehållsförteckningen och jag såg på henne att det inte var något succéval (haha…) Hon frågade mig om vi skulle ”knackabort” känslan av mitt begär för denna rara lilla påse. Självklart var jag på! 

Vi knackade mitt i affären vid leksakshyllan och snart kände jag att jag kunde ställa tillbaka påsen då suget inte längre var där. 

Senare på kvällen tog Lena upp den här händelsen och för mig var den helt borta, jag hade glömt den fullständigt, fanns inte kvar i mitt minne förrän hon påminde mig om den! Inget sug fanns kvar, COOLT! This ”shit” works! ;-) "

/ Maria, 44 år

Läs mer om knackning och EFT.


   

 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
801
886