Boka

NYHET! Nu erbjuder jag fler sessioner på webben för kortare väntetider och möjlighet till sessioner, var du än bor i landet eller världen! Du bokar tider för sessioner på webben direkt via Självkrafts nya bokningssida på Competencer. Vill du komma till min mottagning i Enköping så rekommenderas tidig bokning för att kunna välja bästa tid för dig då det är ofta fullbokat ungefär en månad framåt i tid. Boka tid där genom att mejla mig eller använda formuläret längst ned på sidan.

Boka tid så här:

  • Boka tider för sessioner på webben direkt via bokningskalender på Competencer: 
  • Per telefon till Lena på 072-744 41 00 (Om det är upptaget eller telefonsvarare så lämna ditt namn och nummer så ringer Lena tillbaka så snart det är möjligt).
  • Via e-post till lena@sjalvkraft.se
  • Meddela namn och kontaktuppgifter (telefon och e-post)
  • Berätta lite kort vad du vill ha hjälp med så kontaktar Lena dig via e-post eller telefon efter ditt önskemål. Då får du mer info, svar på eventuella frågor, en kostnadsfri konsultation och kan boka tid för ditt besök.
  • Bokningsbekräftelse skickas därefter ut via e-post.
» Hur fungerar det med betalning? Kan jag avboka?
Kontakta Lena
 
Skicka!
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter! 
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet! 

För- och efternamn

E-post

Lämna följande fält tomt

 
805
836