ARTICLE
27
6741c51f8fb3f48cb9108c5ddff6daab
Tillbaka

Välkommen till Självkraft

2015-12-03
Välkommen till SJÄLVKRAFT – din befriande hälsoguide! En guide till ett friare, friskare och gladare liv. Genom enkla, kraftfulla och tidseffektiva metoder kan du befria dig från inre stress, uppnå känslomässig frihet och stärka din hälsa och ditt välbefinnande. Du har allt inom dig som behövs. Här får du veta hur du använder din egen inre kraft för att skapa det liv du vill leva. Att du tar väl hand om dig själv är också en förutsättning för att du på bästa sätt ska kunna hjälpa och stödja viktiga personer i din närhet.
Gilla och följ gärna SJÄLVKRAFT på Facebook och Instagram för att ta del av de senaste uppdateringarna på hemsidan, värdefulla erbjudanden, information, inspiration och idéer.

SJÄLVKRAFT är också humor, att skratta, umgås och njuta av tillvaron. Kreativitet. Hjärta och hjärna. Kärlek, passion, lycka och glädje. Relationer. Drömmar, mål och resor. Kropp och själ. Energi. Skapande. Sanning och äkthet. Medkänsla och förlåtelse. Goda gärningar. Engagemang och entusiasm. Givande. Delaktighet. Livskraft. Och mycket, mycket mer.

Vill du ha personlig hjälp och boka tid för en session via Skype eller på mottagningen i Enköping eller Uppsala? Kontakta mig på lena@sjalvkraft.se eller ring 072 – 744 41 00. 

Varmt välkommen!



Nästa
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
Nytt inlägg
 
Skicka
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
51