ARTICLE
66
878e08eb23119e887665c8bc74d3e8a6
Tillbaka

Vad fokuserar du på? Så höjer du energin och skapar du mer flow i ditt liv!

2017-10-03
Vill du uppleva mer flow i ditt liv? Den där känslan av att tiden står still och du är ett med ögonblicket. När du har ett fritt flöde av energi i kroppen kan du uppleva att du känner dig stark och kraftfull. I fullständig balans och harmoni. Vibrerande och energifylld. Positiv och glad. Attraktiv och levande. Som att energin strömmar inom dig och runt dig.


Flow uppstår när det råder perfekt harmoni mellan utmaning och egen förmåga. När du jobbar fokuserat med något som du verkligen trivs med. När du är kreativ och skapar något nytt. Du är så inne i processen att du tappar tidsuppfattning. Du kanske inte ens vill sluta jobba eftersom det går så bra och känslan är så positiv. 

Motsatsen inträffar när din energi är låg eftersom ditt energiflöde är blockerat. Du kan känna dig orolig, ångestfylld, trött, nedstämd, ledsen, irriterad eller arg. Uppleva dig uppslukad av negativa känslor. 

Att ständigt kämpa, försöka fixa problem eller förändra en situation eller en person är fullkomligt utmattande. När du lägger fokus, tid, kraft och energi på negativa personer, händelser och omständigheter så tar det dig genast ut ur ditt eget positiva energiflöde. Du kan inte längre vara i kontakt med dig själv och skapa flow, eftersom du lägger den kraften på annat eller andra. Utanför dig själv.

Visst, livet innebär att du utsätts för prövningar i stort och smått. Ibland är det lätt att ta på sig offerkoftan och skylla på omständigheterna. Det är mänskligt och naturligt i vissa situationer, men det hjälper dig inte. Det skapar inre stress och obalans. Det ger fysiska och psykiska symptom i både kropp och själ. 

Så vad kan du då göra för att höja din energinivå och skapa flow? 

Till att börja med så behöver du flytta fokus bort från problemen och det som dränerar dig på energi. Fatta viktiga beslut och agera för att göra den förändring som krävs. Kanske det handlar om att byta arbete, avsluta en relation eller sluta vistas i miljöer och sammanhang som du inte mår bra i. 

Ge dig tid och möjlighet att hitta din inre kraft och komma i kontakt med dig själv igen. Börja göra saker du mår bra av och som ger just dig ny energi. Fundera över vad det är och skapa plats för det i ditt liv. 

Fokusera på det positiva. Börja gärna med att skriva tacksamhetsdagbok för att tydliggöra och ta fram det som är positivt. Då får du mer av det eftersom det du fokuserar på växer. De tankar och känslor och upplevelser du matar ditt eget energifält med får du mer av. Kika gärna på min inspirationsvideo här i blogginlägget, där jag pratar om just det. 

Men, vad gör du då med de jobbiga tankar och känslor som ändå finns inom dig? 

Tryck inte undan dem – ta hand om dem istället och testa knackning med EFT. Läs mer i blogginlägget ”Knacka dig lugn – så här gör du” 

Genom att befria dig själv från rädslor, inre blockeringar och begränsande övertygelser, så kan du höja din energi och skapa ett fritt flöde inom dig. Med hjälp av kraftfulla metoder inom energipsykologi som använder din egen inre kraft så är detta fullt möjligt. 

Vill du ha min gratis knacknings-video där jag guidar dig i alla 17 knack-punkter till behaglig musik? Beställ den här så får du även mina kommande inspirationsbrev ”Lenas Inre Rum för Självkraft”.  Du får videon direkt i din inkorg i mejlen – fyll i dina uppgifter här direkt i formuläret här bredvid inlägget

Jag önskar DIG min bloggvän fantastiskt flow och en fortsatt skön sommar! 

PS. Om du gillar inlägget och videon får du gärna dela med dig till dina vänner! Tack! <3 DS. 

Med värme och kärlek <3 

Lena 

Mental Mentor, KänsloCoach, HälsoGuide, LivsInspiratör

Hur kan jag hjälpa dig?  Jag guidar dig gärna genom kraftfulla och djupgående metoder för optimalt resultat. FöregåendeNästa
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
51