ARTICLE
19
f58423cb084d140515a1f015258d1401
Tillbaka

RUM FÖR SJÄLVKRAFT

2015-10-30
Önskar du att du mådde ännu bättre än vad du gör idag? Vill du få härlig inspiration, användbara tips och hälsoguidning? Få verktyg till att plocka fram, använda och stärka din egen fantastiska inre kraft? Det får du här hos SJÄLVKRAFT!
Det är så mycket som påverkar din hälsa. Ny forskning inom så kallad Epigenitik visar att din attityd, dina tankar, övertygelser och känslor, men också näringen i kosten och den miljön du lever i påverkar dig ända ner på cellnivå. Även om det finns en historia av sjukdom eller ohälsa i släkten är det många faktorer som bidragit till det. Att bara konstatera att man har dåliga gener och inte tro på möjligheten att påverka sin egen hälsa är att ge upp sin SJÄLVKRAFT.

Istället kan du göra ett aktivt val att förändra allt som är möjligt. Då ökar du förutsättningarna till ett friskare liv och det kan påverka även framtida generationer positivt. Det ger dig fantastiska möjligheter att själv förbättra både hälsa och livskvalitet. Det ger dig SJÄLVKRAFT!Så hur hänger allt ihop? Vad kan du själv göra? Hur kan du ta kontroll över din egen hälsa? Varför är det så svårt att leva som du kanske vet att du ”borde”? Vad är det som påverkar och hur?

Allt hänger ihop och bildar ditt unika ekosystem.

För att uppnå optimal hälsa behöver du mata hela dig med rätt näring för både kropp och själ. Skapa nya rum inom dig själv. Öppna upp låsta rum. Dessa rum kan du fylla med allt som hjälper dig att vara ditt bästa jag. Att må så bra som du vill. För att kunna leva det liv du önskar.

Du kan läsa mer om alla RUM FÖR SJÄLVKRAFT i de olika underrubrikerna till denna flik.

Varmt välkommen till SJÄLVKRAFT – din guide till känslomässig frihet, hälsa och välbefinnande!

Nästa
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
51