ARTICLE
12
a834a9620e8d3b11353f2499913b0b6a
Tillbaka

MENING & MÅL

2015-11-08
Att känna mening i tillvaron och med livet är ett mänskligt och grundläggande behov. Precis som du behöver känna dig viktig, betydelsefull, värdefull och unik. Det är precis vad du är. Det är så du är skapad och det är så föds till denna värld. Under livets gång och beroende på våra tidiga och senare upplevelser så kan denna känsla förändras. Man kan ibland tappa tron på sig själv, sin förmåga, sitt eget värde eller meningen med livet. Då är det viktigt att inte bära på de känslorna för sig själv.
Var inte rädd för att tala med någon i din omgivning eller söka professionell hjälp för detta. Det är inte alltid lätt, men i svåra stunder behöver vi kontakt med andra medmänniskor. Ensam är inte alltid stark, men det är en styrka att be om hjälp. Precis som du själv inte skulle tveka att sträcka ut en hand till en medmänniska i nöd, så ska du inte vara rädd för att be om hjälp.

Att hitta det som känns meningsfullt för just dig är oerhört viktigt. Vad gör dig glad? Vad får dig att må bra? När gjorde du senast något som gav dig en känsla av positiv energi? Vad tycker du om att göra och vad händer med dig när du gör det? Vad kan du göra mer av som hjälper dig att må ännu bättre? Att ta fram dina intressen, talanger, egenskaper, styrkor och unika personlighet kan ge dig ny kraft att känna meningsfullhet och livsglädje. Fokusera på något litet som är positivt och lär dig känna tacksamhet för det, så kommer du får mer av det för varje dag som går.Målbilder är värdefulla för att komma framåt och utvecklas som person. Föreställ dig målet och se det framför dig som en bild som du gör så tydlig som möjligt. Använd alla dina sinnen för att leva dig in i det du vill uppleva och uppnå. Hur ser det ut? Hur känns det? Vad hör du? Kan du känna dofter och smaker?

Ju mer verkligt du kan leva dig in din vision desto större förutsättningar för att du också kommer att uppnå det. Här kan du ta hjälp av självhypnos och visualisering. Det är ett oerhört kraftfullt sätt att programmera dig till framgång. Fantasin vinner alltid över viljan eftersom fantasin finns i ditt undermedvetna och viljan i ditt medvetna sinne.

Visualisering är en viktig del av hypnos och hypnosterapi där du skapar din egen framtid i nuet. Hjärnan kan inte känna skillnad på verklighet och fantasi så de bilder, ord och upplevelser du matar hjärnan med varje dag får du mer av. Använd din hjärna och dina fantastiska sinnen på ett sätt som tar dig till ditt mål och ger dig ett meningsfullt liv.

Men, vad gör du om det finns något inom dig som blockerar din förmåga att må bra? Om du bär omkring på jobbiga, tankar, känslor och upplevelser så behöver du ta hand om dessa för att kunna uppnå ditt mål och din vision. Då räcker det inte med att enbart visualisera, affirmera och tänka positivt. Här kan du ta hjälp av djupare arbete för att komma tillrätta med dina inre, känslomässiga behov och frigöra dig från begränsande övertygelser om dig själv. I hypnosterapi och med EFT/knackning kan du få hjälp med just detta.

Kontakta Lena på SJÄLVKRAFT för en kostnadsfri konsultation på telefon 072-744 41 00. Då får du en professionell bedömning av om någon av de tjänster som erbjuds kan vara rätt för just dig. Du kan känna dig lugn med att Lena alltid har ditt bästa för ögonen och läs gärna mer om DIN TRYGGHET innan du bokar tid för en session. 


FöregåendeNästa
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
51