ARTICLE
28
3abb471aa520fefc55430a1312e73a5b
Tillbaka

Knacka dig lugn - så här gör du!

2019-02-22
Vad matar du dina tankar och känslor med? Det du fokuserar på växer och det du ger näring till får du helt enkelt mer av. Så fungerar vår hjärna, våra sinnen och hela vårt energisystem. Men, vad gör vi med de negativa tankar och känslor som ändå finns där i vardagen? Använd din egen Självkraft och knackningsmetoden som sprids över världen. Det är helt gratis, skönt, enkelt och väldigt effektivt och jag guidar dig gärna - här och nu!
Om du vill förändra hur du mår och skifta från en låg, negativ energi till en hög, positiv så börja med att stanna upp en minut. Sakta ner dina sinnen och fokusera medvetet på att en liten stund känna in dem. Lyssna inåt. Hur låter det i ditt huvud? Hur känns det i kroppen när du tänker en jobbig tanke? Vad säger din magkänsla? Vad känns i hjärtat?

När du tränger bort negativa känslor är det som att försöka trycka ner en stor badboll i vattnet – det tar kraft och energi. Till slut tappar du taget och bollen flyger garanterat upp igen. Kanske när och där du minst anar det.

Istället behöver du bli medveten om dina tankar och känslor. Försök inte fly undan. Älta inte. Ta hand om dig istället. Använd EFT och knacka på det som känns jobbigt eller stressande. Vad det än är. Ofta känns det tydligt i kroppen i form av värk och spänningar.

Samtidigt som du knackar så sätter du enkla ord på det som känns. Du säger att du väljer att acceptera dig själv precis som du är även fast du har det här problemet. Själva knackningen lugnar ditt stressade energisystem och det blir lättare att tänka klarare. Du har lättare att känna acceptans i stunden. Det är befriande. Acceptans är nyckeln som öppnar upp för en kraftfull förändring. Då kan du börja tillåta dig att släppa på det jobbiga du burit omkring på.

Efter varje knackrunda tar du ett djupt andetag och noterar om något förändrats. Knacka en runda till eller fler. Du upplever en gradvis, men tydlig minskning av obehaget och problemet. Det går ofta förvånansvärt snabbt. När den inre stressen eller obehaget börjat släppa taget om dig, så är du mottaglig för en förändring i dina tankar och känslor. Då börjar du må bättre, bli lugnare, tryggare och gladare.

Sätt ord på de känslorna också och knacka en gång till. Fokusera på det som nu känns positivt. Känn förändringen som sker i kroppen och ditt sinne. Avsluta med att andas djupt, blunda och föreställa dig hur hela ditt hjärta fylls med den sköna känslan. Låt känslan sprida sig i hela kroppen. Bär med dig känslan resten av dagen.

Jag guidar dig gärna  i knackningen genom mitt Knackschema och en knackvideo där jag visar dig alla punkter. Beställ dem gratis och få även mitt Inspirationsbrev "Lenas Inre Rum för Självkraft" - fyll i formuläret här på hemsidan så får du det direkt i inkorgen i din mejl. Du ser formuläret även direkt till höger här bredvid blogginlägget.

Nu finns två mycket uppskattade webbkurser i EFT-knackning för Självkraft - EFT GRUND & inom kort kan du beställa även fortsättningskursen - EFT FÖRDJUPNING! Här kan du läsa referenser och omdömen från kurserna som fått högsta betyg av deltagarna! 

Du kan också läsa mer här om knackning med EFT - Emotional Freedom Techniques. 

Om du behöver hjälp med att ta hand om grundorsaken till dina jobbiga tankar och känslor - och förändra dem effektivt och djupgående med bestående resultat, så coachar & guidar jag dig gärna i mina tre nya onlineprogram för Självkraft! 

I de olika programmet introducerar och integrerar jag EFT-knackningen med andra mycket effektiva och metoder som jobbar med ditt undermedvetna sinne där vi kan skapa en djupgående förändring med bestående resultat. 

Låter det spännande? Vill du veta mer? Se till att prenumerera på inspirationsbrevet eller skicka ett mejl till lena@sjalvkraft.se så får du info via mejl när programmen lanseras! 

Lycka till och knacka på min bloggvän!

Mental Mentor, KänsloCoach, HälsoGuide, LivsInspiratör


 

FöregåendeNästa
 

Kommentarer

19
22
feb
2019

Video o Knackschema. 

22 feb 2019
Hej. Jag tar gärna emot Videon
Och Knackschema.

Kram.
Skrivet av: Leila Sörensen
 
10
05
jun
2017

Schema och video knackning 

5 jun 2017
Hej, tar tacksamt emot schema och video.

Mvh Malin
Skrivet av: Malin
 
9
21
maj
2017

Få din knack-video direkt! 

21 maj 2017
Till dig som vill ha min knack-video - vad roligt! :) Lättast och snabbast får du det genom att fylla i formuläret som ligger till höger om detta blogginlägg (alltså inte i detta kommentarsfält under bloggen).

Du ser en bild med texten "Beställ gratis knack-video" och under texten "Beställ ditt inspirationsbrev" med ett formulär för ditt namn och e-post. Fyll i uppgifterna och tryck på "SKICKA"-knappen så kommer ditt välkomstbrev med knack-videon - direkt i din inkorg för e-post.

Funkar det ändå inte? Mejla mig på lena@sjalvkraft.se så ordnar jag det! :)

Lycka till med knackningen! :)
Skrivet av: Lena - www.självkraft.se
 
8
15
maj
2017

Knack schema och knack video 

15 maj 2017
Vill gärna ta emot Knack schema och knack video
Skrivet av: Helena Mansäterback
 
7
18
apr
2017

Knackningsschema 

18 apr 2017
Tar gärna emot
Skrivet av: Birgitta Naust
 
6
15
apr
2017

Knacknings schema och video 

15 apr 2017
Tar gärna emot en knackningsvideo och schema .
Skrivet av: Susanne
 
5
28
feb
2017

Knacknings schema 

28 feb 2017
Vill gärna ta del av knacknings schema.
Gunilla
Skrivet av: Gunilla
 
3
12
jul
2016

Knacknings schema 

12 jul 2016
Vill helst gärna ta del sb ditt schema. Med vänlig hälsning, Marie
Skrivet av: Marie Lundin
 
 
Nytt inlägg
 
Skicka
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
51