ARTICLE
61
d9201f075414ff5c065a23d3d9e60f5b
Tillbaka

Jag behöver inte gömma mig längre! Klient berättar:

2017-05-19
”I mitt bröst har jag alltid känt ett stort hål, ett tomrum fyllt av sorg som är så avgrundsdjup och så blytung. Inget har kunna fylla detta tomrum, jag har verkligen försökt. Försökt fylla det med kärlek, bekräftelse, uppskattning från andra, döva känslan av det med olika sorters ”njutning”, men det har bara slutat med att det känns ännu mer svart och tungt. Det har varit ett slukhål som begränsat mig, som har dragit till mig ännu mera smärta och negativ energi”… Så skriver Maria om sin bakgrund och hur hon levde innan hon kom till mig första gången i juni 2016. Här fortsätter hon berätta om hur hon upplever sessionerna och hur det hjälpt henne. Vi spelar in en intervju med henne, direkt efter en session. Se hela videon och hör Marias egna ord som berättar med stor känsla och inlevelse.
Maria: Jag känner mig 20 kilo lättare - det är en sån lättnad i kroppen. Och insikten som jag nu fick om det här med skuld, den känns enorm. Den kommer att, eller den ÄR, avgörande för min framtid, definitivt. Och jag kan redan nu, även om jag är jättetrött, så ser jag nu mönster - jag har tagit på mig så oerhört mycket skuld och andra människors skuld, vilket jag nu kommer lasta ur min ryggsäck. Och kanske inte med dig heller, utan jag bara gör det nu, jag kan ta mig ur det själv. 

Jag: Wow!
Maria: Och det som är under sessionen… för mig så är de här scenerna är så otroligt tydliga! Jag upplever de verkliga, och det är det som är så fantastiskt. Det är därför det blir så kraftfullt och att de ger sån otrolig effekt och… Vi hade ju vår första session i juni och jag menar, effekterna är ju bestående. Så att det kommer jag att bära med mig. Jag vet inte att någonting skulle kunna rubba det här. Det här bär jag med mig nu. Den här lättheten och insikterna som kommer. Just att få gå in i de här scenerna och få lösa upp - eller reda ut - det som hände, det är jättejätteskönt. Ja, att få skriva om scenen som det skulle ha varit. Vilket också ger att, som jag kan se nu, att det hjälper mig i mitt bemötande nu som vuxen med andra människor också. Jag kan ju förstå vad andra människor behöver mötas av. En större medkänsla. Jag känner det själv, att jag blir mer genuin, just för att jag blir så trygg i mig själv nu också. Det är stort, det är enormt stort! Det blir…jag kan inte sätta ord på det, haha! Men, det är fantastiskt att få vara den sanna människan. Att inte behöva gömma mig längre. Jag behöver inte gömma mig längre! 

Jag: Wow!

Maria: Det är fint!

Jag: Verkligen!

Maria: Och så här är det varje gång, någonting nytt, och det är alltid en lättnad efter sessionen.

Jag: Vad är det man upplever sessionen när vi börjar med sessionen, hur upplever DU själva processen när vi börjar?

Maria: Den är lätt och den är snabb! Det är så lätt att komma i kontakt med det här. Alltså, jag är ju trygg från sekund ett! Och din guidning gör ju att jag kommer dit där jag ska och hittar det här scenariot och kan reda ut det.

Jag: På vilket sätt upplever du det? På vilket sätt upplever DU att du hittar det?

Maria: Ja, om jag tänker på den sessionen jag haft nu. Jag hade inte den här bilden, utan den kom till mig under sessionen. Så det bara kommer till mig.

Jag: Upplever du det som att du ser bilder eller är det en känsla i kroppen?

Maria: Nej, jag ser bilder och jag ser det som en film.

Jag: Mm, just det. Och när jag guidar dig i att uppleva hur det känns i kroppen samtidigt. Hur upplever du det?

Maria: Jamen, jag kan ju känna var det sitter i kroppen någonstans. När du frågar om det här med färg och form så säger jag bara det som först kommer till mig, sen vet jag inte om det…det är det inte något jag tänker på utan ser jag en färg så… ja, den första färg som kommer så säger jag det men för mig är det så tydligt scenario, så tydlig film, det är det jag ser. Jag tror att det är därför det blir så effektfullt också. Jag regisserar ju om. Det är det jag gör. Och någonstans, jag är ju med intellektuellt - jag vet ju att det här har ju inte hänt, men ändå händer det och känslan är ju sann!

Jag: så hur känner du att känslan är sann?

Maria: Just för att jag ser det! Och jag är ju med i scenariot, både som liten och som vuxen, och därför tror jag att det är så oerhört tryggt också, att jag känner mig så trygg, för jag är ju med - HELA TIDEN! 
Och sen också, jag känner ju dig, du knackar ju på mig. Det du gjorde idag med de här strykningarna det var det bästa, alltså det lugnet som kom direkt, det var sån oerhörd skillnad, och just det här i ansiktet…jättejätteskönt

Jag: för du har ju alltid haft väldigt lätt att.. vi har jobbat mycket tänker jag också, via Skype, och du har fått knacka på dig själv. 

Maria: Ja, och det har funkat lika bra!

Jag: Precis, och du har ju haft kraftfulla sessioner och...

Maria: Absolut!

Jag: …och också känt, kommit mycket i affekt tänker jag. Det har kommit mycket tårar, mycket energi, mycket gråt och mycket, snor (!) Nej, men att det verkligen, det händer grejer rent fysiskt. att du kan uppleva det också. Så hur upplever du den delen, att det är så starkt?

Maria: Ja, men det här är ju starka upplevelser…ja…

Jag: Men är det obehagligt? 

Maria: Nej, det upplever jag  inte. Det klart att det är sorgligt och ledsamt och jobbigt, alltså, att vara i den stunden, men samtidigt så, det är ju känslorna som kommer. Och jag kan ju inte stoppa undan dem, jag måste ju leva dem. Och jag är ju omhändertagen, jag är ju med mig själv.

Jag: Och när det här skiftet sker från att du har först de här jobbiga känslorna och sen när vi gör den här processen och du sen upplever en förändring. Hur upplever du det?

Maria: Alltså, det är nästan en eufori, det bubblar i bröstet skulle ju egentligen kunna göra indiandansen och skrika högt…haha,  men som svensk gör jag ju inte det, haha! 

Jag: så du upplever en ren fysisk känsla?

Maria: Ja, det gör jag. Det verkligen bubblar i bröstet, liksom spritter, det är en glädje som egentligen vill ut.

Jag: och när jag guidar dig i det här energifotografiet och du får behålla den här känslan? Hur upplever du det?

Maria: Jag tänker ju och jag ser ljuset som går upp i ett väldigt kraftfullt starkt ljus, och, ja, försöker ju minnas det, men där är det mera känslan som sätter sig hos mig än bilden. Bilden kommer jag oftast inte ihåg sen, utan då är det känslan (energin) som jag kan plocka upp igen.

Jag: Och när du får lägga handen över hjärtat och andas och uppleva lilla Maria? 

Maria: Det är ju det mest magiska. Att få den kontakten igen. Att få hålla om henne igen och bara verkligen säga att jag älskar henne jag älskar henne, jag älskar henne - och det är SÅ FINT! Det är ju en jättehärlig liten tjej alltså, som…ja… inte hade det så kul, men som får det bra nu. Och som vet att jag finns där!

Intervju med Maria 45, under en VIP-vecka i Spanien, januari 2017.

Tack Maria för att du vill dela med dig och hjälpa andra
att få ta del av din berättelse och hur det är möjligt att få hjälp hos Självkraft.

Vad vill du min bloggvän bli fri från, förändra och få uppleva istället?

Vill DU få guidning av mig för att Ta fram DIN Självkraft - läs om programmet och kontakta mig för en kostnadsfri konsultation på telefon 072-744 41 00 eller e-post till lena@sjalvkraft.se

Med värme och kärlek

Lena Marjoniemi
Mental Mentor, KänsloCoach, HälsoGuide, LivsInspiratör 

Dela gärna inlägget! :)FöregåendeNästa
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
51