ARTICLE
25
8cab8b9f364697cdb383dd7151dc192a
Tillbaka

Hypnosguiden

2015-11-11
HYPNOSGUIDEN erbjuder spännande information och tips på övningar för att använda dina egna sinnen och din fantastiska inre kraft. All hypnos är självhypnos och jag lär dig hur det går till och hur du kan stärka dig själv med hjälp av till exempel kraftfulla suggestioner och visualisering. Vad är en suggestion? Hur fungerar visualisering? Vad är det undermedvetna sinnet och hur påverkar det dig i din vardag? Varför är det så svårt att hålla fast vid vissa beslut och klara av att genomföra dem, även om du verkligen vill? Hur kan dina barndomsupplevelser påverka de val du gör idag?
Allt detta och mycket mer finns med i mina inspirationsföreläsningar och workshops. Kanske vill du boka tid för individuella sessioner på min mottagning och själv få uppleva kraften i hypnos och hypnoterapi?

Varmt välkommen att kontakta HYPNOSGUIDEN Lena här på SJÄLVKRAFT för mer information och bokning.

FöregåendeNästa
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
51