ARTICLE
26
82aa3d4a600efae4724e669fc1d047b9
Tillbaka

Hälsoguiden

2015-11-11
HÄLSOGUIDEN ger dig tips, kunskap och inspiration till en bättre hälsa. Kost, motion och sömn är avgörande för välbefinnandet. Men, det är så mycket mer som påverkar och avgör hur du mår. Kroppen, själen, magen, hjärtat och hjärnan. Signalsubstanser och hormoner. Din andning. Ditt energisystem. Viktigast av allt är dina känslor. Hur har dina tidiga barndomsupplevelser och senare livserfarenheter påverkat dig? Vilka följder får det på de val du gör idag? Din inre dialog, dina begränsande övertygelser, dina ordval och ditt kroppsspråk. Allt hänger ihop och bildar ett eget ekosystem. Här ser vi både på detaljerna och helheten och till vad som verkligen fungerar. Senaste hälsoforskningen blandas med konkreta verktyg.
Följ HÄLSOGUIDEN Lena här på SJÄLVKRAFT för tips och inspiration och om du vill boka en workshop eller inspirationsföreläsning så kontakta mig för mer info. Dela gärna texter och inlägg på hemsidan om du gillar dem så att fler kan få inspiration till en bättre hälsa och livskvalitet. Varmt välkommen!

Föregående
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
51