ARTICLE
70
eea1c45de8303992ea128ed3583845ae
Tillbaka

Lena guidar i EFT-knackning vid stress, oro och ångest

2018-02-16
Känner du dig ofta stressad, orolig eller ångestfylld? Låt Lena guida dig i en EFT-knackning a´ la Lena på Självkraft och inspireras till hur just du kan ta hand om dina stressande, oroliga tankar och känslor! Se till slutet så utlovas en överraskning! ;)

Låt mig guida dig i en självhjälpssession med EFT-knackning - se hur det är möjligt att lugna dig själv och ta hand om dina jobbiga, obehagliga tankar och känslor i vardagen.

(Om du kommer till mig för sessioner till mig så jobbar jag på ett helt annat sätt, går på djupet, letar efter grundorsaken till problemet och symptomen. Dessutom kombinerar jag knackningen med andra kraftfulla metoder för optimalt resultat.)

Kanske känner du någon som skulle behöva hjälp? TIpsa gärna om Självkraft och dela gärna videon från bloggen eller facebooksidan där den finns just nu!

Om du missade att ta del av den här videon som visades under EFT Online-dagarna i november, så har du chansen nu! Eller kanske du såg den då, men vill prova på igen?

I videon går jag helt på min egen känsla för stunden. Jag var då ganska stressad och hade en hel del jobbtankar som snurrade runt i huvudet, som en torktumlare. Jag hade haft en intensiv arbetsperiod under hösten och när det var dags att spela in videorna (ja, det finns en till där jag berättar lite om min egen story och om stress, utmattning och depression), så hade jag inte ens hunnit träna in något manus. Så, jag körde på det jag kände i stunden, tryckte på record och började knacka! :) Jag gör det på mitt unika sätt och hoppas kunna inspirera dig till att hitta ditt unika sätt! Denna session blev lite annorlunda, ganska lång och rätt kul! ;) Energin började flöda igen och ledde till min lilla "knackningsdans" - en helt ny metod för Självkraft, haha! ;)

Så här kan det alltså se ut när jag själv knackar med EFT. Men lika ofta knackar jag med tyst mindful knackning och det visar jag gärna i en annan video. När jag däremot guidar mina klienter i sessioner för Självkraft så gör jag det på ett helt annat sätt och kombinerar då EFT-knackning/tapping med flera andra kraftfulla metoder (bland annat hypnos) som jobbar med både kroppen och vårt undermedvetna sinne. 

Har du testat knackning än? Hur upplever du det? Dela gärna med dig i kommentarsfältet nedan. Och du - om du gillar videon får du gärna dela den vidare på Facebook och andra sociala medier. Se till att prenumerera på mitt inspirationsbrev om du inte redan gör det, så får du mer tips på kommande videor, aktiviteter, kurser, grupper och sessioner för Självkraft! 

Till höger om blogginlägget här på hemsidan ser du formuläret du kan fylla i för att bli prenumerant på mitt Inspirationsbrev och få gratis knackningsvideor direkt i din mejl! Fyll i alla uppgifterna och skicka iväg! Du kan också klicka på länken här så kommer du till huvudsidan formuläret.

Lycka till med knackningen! 

Med värme och kärlek,

Lena 
Mental Mentor, KänsloCoach, HälsoGuide, LivsInspiratör


Föregående
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
Nytt inlägg
 
Skicka
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
51