ARTICLE
70
eea1c45de8303992ea128ed3583845ae
Tillbaka

Lena guidar i EFT-knackning vid stress, oro och ångest

2019-02-23
Känner du dig ofta stressad, orolig eller ångestfylld? Låt Lena guida dig i en EFT-knackning a´ la Lena på Självkraft och inspireras till hur just du kan ta hand om dina stressande, oroliga tankar och känslor! Se till slutet så utlovas en överraskning! ;)

Låt mig guida dig i en EFT-session och testa själv hur skönt det känns! Testa själv och upplev hur det är möjligt att lugna dig själv och ta hand om dina jobbiga, obehagliga tankar och känslor i vardagen.

I videon går jag helt på min egen känsla för stunden. Jag var då ganska stressad och hade en hel del jobbtankar som snurrade runt i huvudet, som en torktumlare. Känner du igen dig? Själv har jag även haft en utmattningsdepression för 18 år sen och hur det påverkade mig och hur jag kom tillbaka berättar jag en annan gång. 

Jag hade alltså haft en intensiv arbetsperiod förra hösten och när det var dags att spela in videon, så hade jag inte ens hunnit träna in något manus. Så, jag körde på det jag kände i stunden och plockade även från tidigare minnen, tryckte på record och började knacka! :) Jag gör det på mitt unika sätt och hoppas kunna inspirera dig till att hitta ditt unika sätt! Denna session blev lite annorlunda, ganska lång och rätt kul! ;) Energin började flöda igen och ledde till min lilla "knackningsdans" - en helt ny metod för Självkraft! ;)

Så här kan det alltså se ut när jag själv knackar med EFT. Men lika ofta knackar jag med tyst mindful knackning och det visar jag i en annan video som du får när du beställer mitt inspirationbrev!  

När jag guidar mina klienter i sessioner för Självkraft så gör kombinerar jag EFT-knackning/tapping med flera andra kraftfulla metoder som jobbar med både kroppen och vårt undermedvetna sinne. 

NYHET VÅREN 2019! 

Tre nya program för att ta fram din Självkraft!

Knacka fram din Självkraft Live med Lena i vår!

I mars startar tre nya program för Självkraft! Deltagarna får coachning och guidning online av Lena i hur man använder en av världens främsta självhjälpsmetoder för att snabbt skapa en positiv förändring i sitt liv! Låter det spännande? Läs referenser från tidigare klienter eller deltagare som gått mina olika program:Vill DU vara säker på att få info och erbjudande om programmen? Se till att prenumerera på inspirationsbrevet - Lenas Inre rum för Självkraft!

Du kan också föranmäla ditt intresse för mer info - mejla support@sjalvkraft.online och skriv "intresserad" i rubriken. Då får du mejl av mig inom kort!

Läs gärna mer om metoden EFT, Emotionell Freedom Techniques här om du vill få mer spännande information!

Hoppas vi ses i vår!

Med värme och kärlek,

Lena Marjoniemi, Självkraft

Mental Mentor, KänsloCoach, HälsoGuide, LivsInspiratör
Certifierad EFT-practitioner, Cert. Hypnosterapeut, Cert. Havening Techniques ® Practitioner, Cert. Livscoach m.m. 


FöregåendeNästa
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
Nytt inlägg
 
Skicka
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
51