ARTICLE
71
50fa4498977e93117173c68b5bd95c9b
Tillbaka

Ett år av utmaningar och stor förändring!

2018-11-25
2018 har för mig varit ett annorlunda år med många utmaningar och stor förändring! Kanske även för dig? Alla har vi ju våra egna problem, trauman, kriser, livshändelser och självklart stora vardagsutmaningar som påverkar oss och hur vi mår och fungerar! Men genom utmaningar så utvecklas vi! Utan alla mina egna livsutmaningar hade jag inte varit där jag är idag med insikter, kunskaper och lärdomar jag fått till mig! När jag var med om min halkolycka fick jag hjälp av Universum att landa för att bli medveten om vad jag behövde förändra för att kunna ta nästa steg i rätt riktning! Idag har jag en ny medvetenhet om hur jag behöver jobba annorlunda för att ta ännu ett steg till att nå dit jag vill, kunna hjälpa ännu fler och samtidigt skapa utrymme för mer av egen tid till mycket annat som jag som jag vill utveckla och uppleva i livet! Idag är jag tacksam för den där dagen för ett år sen när mitt liv plötsligt förändrades...

För exakt ett år sen (21/11) hade jag precis kommit hem från en VIP-vecka i Spanien med en klient och möttes av den första snön som täckte min bil. Jag hade bråttom till ett viktigt möte som skulle ge mig möjlighet till ett nytt uppdrag för personal från Förvarsmakten och hade ingen lust att börja borsta fram bilen och skrapa isiga rutor, så jag valde att ta en promenad i solen! 

Det var en fantastisk vinterdag och jag gick med långa, raska steg, som alltid! Jag mötte min gamla dagisfröken som också pulsade i snön på den oplogade vägen nära min bostad. Precis då kom plogbilen farande i hög fart så vi fick nästan kasta oss åt sidan i snön! Efter det var vägen plogad och fin framför mig. Det var bara det att nu var det blankt och halt som på en skridskobana och ingen sandbil inom synhåll. Jag kände direkt att jag behövde sakta ner och fokusera på att hålla balansen. Det gick ganska bra, ända till jag kom till Bahcobacken, inte långt från min mottagning i Villa Fannalund där mitt inbokade möte väntade...

Plötsligt hände det, halkolyckan som skulle förändra hela mitt kommande år. Jag föll rakt baklänges med min tunga datorryggsäck och satt helt fast med en olidlig smärta i höger axel och arm, men lyckades krångla mig ur ryggan. Jag fick ligga länge och började huttra där jag låg på den kalla marken i väntan på ambulans. 

Tack vare helt fantastisk hjälp från två fd brandmän - tillsammans med mina "magiska" metoder är jag mentalt förflyttade mig till en varm strand på Bahamas medan jag bad dem om hjälp med att samtidigt knacka och stryka på mitt ansikte för att lugna mitt nervsystem (!) så kändes det hanterbart. Ja, det var faktiskt ren traumaterapi! Precis som det otroligt viktiga vänliga bemötandet genom deras omtänksamhet och positiva ord! 

Med nybruten högeraxel firade jag sen en ovanligt lugn 50-årsdag, jul- och nyårsafton. Ja, förutom min lilla glädjedans när jag äntligen var fri från värk, de värsta medicinerna och den mest akuta fasen. Den lilla dansen fick mig att tappa balansen med ena armen i mitellan och ÅTER IGEN falla baklänges med ryggen mot hörnan på en köksö. Resultatet? Ett brutet revben på vänter sida och lite försenad rehabilitering av min axel (som idag snart är helt återställd). Jag fick alltså ännu en påminnelse om att landa och ta det lugnare...!

Som du förstår så har det alltså varit ett utmanande och annorlunda år för mig! Kanske även för dig?

Alla har vi ju våra egna problem, trauman, kriser, livshändelser och självklart stora vardagsutmaningar som påverkar oss och hur vi mår och fungerar! Jag har det här året lärt mig så otroligt mycket mer om mig själv, om mina nära och kära, livet och Universum! 

Jag har ägnat tid till att fundera över vad jag verkligen vill prioritera och fokusera på att skapa i mitt liv, som sambo, mamma, dotter, företagare - men framförallt i mig själv! Att stanna upp och reflektera och utvärdera är avgörande för fortsatt inre framgång! 


Den visionen har jag nu skrivit ner och börjat iscensätta i mitt undermedvetna sinne! Det är grunden till mina inre mentala bilder som jag visualiserar varje morgon, som i sin tur skapar en underbar känsla och ger mig ny energi varje dag tillsammans med mina magiska morgonrutiner!


Jag har verkligen förstått vad jag själv behöver fortsätta ta hand om i mitt inre för att vara mitt allra bästa jag och nå mina stora mål i livet! Jag har fått god hjälp och guidning av mina nära och kära, av mina klienter och av Universum! Jag är oändligt tacksam för alla utmaningar, insikter, tecken, budskap, möten och lärdomar!

Själv har jag under året blivit ännu bättre på att förstå mig själv, mina innersta känslor och egna rädslor och mentala hinder. Jag ser också vad jag behöver förändra och utveckla vidare. Jag också lärt mig att jag behöver sakta ner, ge mig själv mera egen tid för vila, reflektion och återhämtning. 

Universum hjälpte till och gav mig en liten knuff när jag hade ett alldeles för högt tempo! Tack, tack, tack!

Nyckeln till verklig framgång börjar alltid med dig SJÄLV! Det är din självbild, din självkänsla och dina (begränsande) föreställningar eller övertygelser om dig själv, som ligger till grund för ALLT du gör - eller INTE gör! Det lägger grunden för hur du upplever livet och vilka resultat du får - oavsett om det handlar om hälsa, relationer, kärlek, pengar eller arbetsliv!


Utmaningen under mitt år med axelrehabilitering har bestått i att balansera livet som 100 procent självförsörjande egenföretagare på heltid utan de trygghetssystem vi har som anställda i form av exempelvis sjukpenning, försäkringsskydd, semester och pension. Så jag har behövt jobba ännu mer för att väga upp konsekvenserna av en lång sjukskrivning första delen av året...

... just det kanske inte var Universums plan,  men det fanns verkligen en annan mening med det som hände! Hur det jag innerst inne längtade efter att skapa - plötsligt blev möjligt och genomförbart! Som att Universum ville hjälpa mig och förmedla att "nu är det dags"! Det har jag fått SÅ många tecken på och bekräftelse efteråt! Framförallt från mina underbara deltagare i Sommarprogrammet och Självhjälpsprogrammet med EFT för Självkraft! 

Jag också fått en helt ny medvetenhet om hur jag behöver jobba annorlunda på flera plan för att ta nästa steg till att nå dit jag vill, kunna hjälpa ännu fler och samtidigt skapa utrymme för mer av allt annat som jag vill utveckla och uppleva i livet! 

Den längtan jag hade burit på länge fick sig helt enkelt en knuff framåt när jag behövde ändra inriktning i verksamheten för att kunna jobba med min brutna axel som jag i högsta grad använder under individuella sessioner när jag även knackar och stryker på mina klienters huvud, ansikte och överkropp! 


Så, i år har jag lagt grunden till ett nytt Självkraftsprogram, jobbat mycket med grupper både online och IRL och skapat en ny webbkurs! Jag har haft deltagare, även kollegor, från hela landet som rest hit till Enköping för att bo på hotell och delta på mina hel- eller halvdagsworkshops eller VIP-dagar! 

Tacksamheten är STOR!

Allt detta har jag haft i min vision ända sen starten av företaget 2015 och nu är jag äntligen där! Jag vill berätta det för dig som följer mig på något sätt och nu läser min blogg! 


Efterfrågan på Självkrafts tjänster ökar och BEHOVET är ENORMT och jag är så tacksam för förmånen att jobba med det jag älskar! Att få guida människor till att ta fram sin Självkraft! Det kommer jag förstås fortsätta göra - men på ett NYTT sätt framöver! På ett sätt som skapar en win-win-win! 

Om det jag förmedlar - på det sättet just jag gör det - tilltalar just DIG, så hoppas jag förstås att du vill fortsätta ta del av det jag vill guida i och inspirera även i fortsättningen! Jag ser fram emot ett spännande skifte i Självkraft och att få möta just dig!

  • Vad behöver du en puff av Universum för att förändra och utveckla för att ta nästa steg i DITT LIV? 
  • Vad önskar just DU ha hjälp eller guidning i på din INRE framgångsresa för att manifestera allt det du vill uppleva nu och i framtiden? 
Det vore jätteroligt om du ville dela med dig och berätta för mig! Skriv gärna en kommentar nedan så vi kan ha en dialog! 

Önskar DIG min bloggvän en fortsatt fin dag! 

Med värme och kärlek! 

Lena 

Självkraft 

 


Föregående
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
Nytt inlägg
 
Skicka
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
51