ARTICLE
24
99043364ca3e8e62ffe98826cc8ae039
Tillbaka

EFT-guiden

2015-11-11
Knacka dig fri, frisk, lugn och glad med EFT! Lär dig världens snabbast ökande självhjälpsmetod – som du alltid har tillgång till. Snabbt, enkelt och fascinerande effektivt. EFT är en slags ”psykologisk akupressur”. Genom knackning på akupunkturpunkter samtidigt som du känner in och fokuserar på det som känns jobbigt och sätter enkla ord på dina känslor, frigörs den negativa energin och du släpper all inre oro och stress.
Men hur kan knackning hjälpa dig att sova bättre och stärka din självkänsla? Vad är det som händer när man knackar? Är det möjligt att på egen hand sluta röka eller gå ner i vikt med hjälp av EFT? Allt detta och mer spännande information, tillsammans med konkret guidning för knackningen, erbjuder jag i mina inspirationsföreläsningar och workshops.

Kanske vill du boka tid för en individuell EFT-session via Skype, telefon eller på min mottagning eller på till exempel din arbetsplats?

Varmt välkommen att kontakta och följa EFT-GUIDEN Lena här på SJÄLVKRAFT.

FöregåendeNästa
 

Kommentarer


Inga kommentarer.

 
 


Beställ ditt inspirationsbrev - Lenas Inre Rum för Självkraft

Ja, jag vill komma in i Lenas Inre Rum för Självkraft! Då får jag ta del av inspirationsbrev, info om aktiviteter och unika erbjudanden bara för prenumeranter.
När du anmäler dig får du Självkrafts knack-film gratis direkt i inkorgen! Knacka dig lugn, glad och fri från stress, värk och obehag!
Om du inte hittar brevet - titta om det hamnat i skräpkorgen och lägg till Självkraft i dina kontakter!
Du kan närsomhelst avregistrera dig från inspirationsbrevet!

För och efternamn

Ålder

Ort

E-post

Lämna följande fält tomt
51